Ilmaiset kuukausihoroskoopit

Päivitetään kuun 1. päivänä. Jos sinulla näkyy edelleen vanha kuukausihoroskooppi klikkaa selaimen päivitä / refresh-painiketta, mikäli sivun päivittäminen selaimen päivitä / refresh painikkeella ei auta niin tyhjennä selaimen cache/välimuisti (tilapäiset internet-tiedostot).

Välimuistin tyhjennys yleisimmillä selaimilla:

Microsoft Internet Explorer 
1. Avaa Näytä-valikko (View) tai Työkalut (Tools) -valikko
2. Valitse Internet-asetukset (Internet options).
3. Valitse Yleiset (General).
4. Valitse Väliaikaiset Internet-tiedostot (Temporary Internet Files).
5. Valitse Poista tiedostoja (Delete files) ja klikkaa OK.
6. Klikkaa vielä lopuksi OK.Firefox 
1. Avaa Työkalut-valikko (Tools)
2. Valitse Asetukset (Options)
2. Valitse Tietosuoja (Privacy)
3. Valitse Väliaikaistiedostot (Cache)
4. Klikkaa Tyhjennä-nappia (Clear)
5. Lopuksi klikkaa OK.

Google Chrome 
1. Avaa Työkalut-valikko ()
2. Valitse Työkalut
3. Valitse Poista selaustiedot
4. Rastita haluamasi kohdat ja klikkaa Poista selaustiedot
5. Sulje välilehti

Netscape 
1. Avaa Edit-valikko.
2. Valitse Preferences.
3. Avaa Category-laatikosta Advanced klikkaamalla sanan edessä olevaa plus-merkkiä ja valitse Cache.
4. Klikkaa Clear Memory Cache ja OK.
5. Klikkaa Clear Disk Cache ja OK.
6. Lopuksi klikkaa OK.


Sähköpostipalvelu

Toimitusaika: Lähetetään sähköpostiosoitteeseen 1-3 vrk, kuukausihoroskooppi lähetetään aina kuun 25:nä päivänä. 25. päivän jälkeen tehdyt tilaukset siirtyvät automaattisesti seuraavalle kuulle.

Toimituskulut: Sisältyvät hintoihin.

Sähköpostipalvelut ja mahdolliset ongelmatilanteet

1. Olet tilannut tulkinnan sähköpostiin ja tilausta ei näy

Usein sähköpostiosoite on kirjoitettu väärin; esim hotmail.fi tai joku@jossain,com tällöin palvelin lähettää postin muttei tilaus koskaan tule perille oikeaan osoitteeseen. Pyydämme tarkistamaan kaikki kohdat huolella tilausta tehdessä.

Mutta mikäli virhe on tapahtunut ja et ole tulkintaa saanut, lähetä ilmoitus asiakaspalvelu@horoskooppi.comiin, niin korjaamme virheen.

2. Osoitteen muuttaminen

Tilaaja voi muuttaa sähköpostiosoitettaan kesken tilausjakson. Tämä tehdään lähettämällä ilmoitus asiakaspalvelu@horoskooppi.comiin, nin päivitämme tiedot.

3. Syntymäpaikka / aika

Syntymäpaikka on se paikkakunta, jossa syntyminen on fyysisesti tapahtunut. Ulkomailla syntyneitä emme toistaiseksi pysty sähköpostilla toimitettavilla tulkinnoilla palvelemaan.

Syntymäaika tarvitaan lisäämään tarkkuutta tulkintoihin sekä nousevan merkin selvittämiseen. Mikäli et tiedä tarkkaa kellonaikaa suositamme laittamaan ajaksi 12:00.

4. Maksutavat

Voit maksaa tilauksesi joko Nordea SOLO- , Sampo verkkopankilla, OP kultarahalla tai ennakkomaksulla. Täytä kaavake ja valitse maksutapa klikkaamalla haluamasi painonappia. Ennakkomaksulla maksettaessa tilaus toimitetaan kun suoritus on saapunut tilillemme. Huomioi että käytät annettua viitenumeroa laskua maksaessasi. Voit tulostaa laskun sivultamme.

5. Tulostusohjeita

Ilmaiset kuukausihoroskoopit, Päivän Peili (Mitä luvassa tänään) sekä monet muut sivut ovat tulostettavissa suoraan sivulta klikkaamalla tulostimen () -kuvaa. Tulosteeseen tulevat vain sivulla näkyvät tekstit. Biorytmilaskurin tulosta ei valitettavasti voi tulostaa. Biorytmiharmonian voit tulostaa seuraavasti: klikkaa hiirellä jollain kohtaa harmonialaskurin antamaa kaavaa (vaikka tekstin päälle) ja tulosta sivu. Harmoniatulos on laadittu kehyksiin ja aktiivinen sivu tulostuu oletuksena printteriin. Astrologisen kartan voit tallentaa ja tulostaa myöhemmin tai klikata hiiren oikella painikkeella kartan päällä ja valita valikosta kohdan "Tulosta kuva". Astrokartan tulostuksessa keltainen väri voi näkyä haaleana.

6. Kuukausihoroskooppi

Toimittaja toimittaa Tilaajalle tilauksen mukaisesti kuun viimeisellä viikolla kuukausihoroskoopin. Tilattaessa tulee huomioida että 25.nen päivän jälkeen tehdyt tilaukset käsitellään siten että ne siirtyvät automaattisesti seuraavan kuun tilauskantaan, toisinsanoen jos on rastitettu kohta "Haluan kuukausihoroskoopin kuluvalle kuulle." saa kuukausihoroskoopin jonka tulkinta on alkaen 1. päivä seuraavaa kuuta. Muussa tapauksessa tulkinta toimitetaan seuraavan kuun 25. päivä.

Esim: tilaus pvm 26.6.2010 ja rasti kohdassa "Haluan kuukausihoroskoopin kuluvalle kuulle." saa kuukausihoroskoopin jonka tulkinta käsittää ajanjakson 1.7 - 30.7. Mikäli kohtaa "Haluan kuukausihoroskoopin kuluvalle kuulle." ei ole rastitettu tulee tulkinta 25.7.2010 ja käsittää ajanjakson 1.8-31.8.

Sama teksti voi toistua useampana päivänä kun Merkurius tai Venus perääntymisvaiheensa alkaessa tai päättyessä pysähtyy hetkeksi paikalleen. Juuri nyt perääntyy Merkurius ja saman tekstin toistuminen on mahdollista jos joku karttasi tekijöistä on juuri tuossa pysähtymispisteessä. Päivähoroskooppi ilmoittaa aina sillä hetkellä voimakkaimman planeetan vaikutuksen ja nämä pysähdykset/toistot ovat luonnollinen osa astrologiaa, vaikka lehtihoroskoopeissa sellainen ei missään nimessä tulisi kysymykseen. Lehtien päivähoroskoopit eivät perustu astrologiaan ja siksi ne eivät seuraa planeettojen lainalaisuuksia. Teksti voi toistua helposti kahtena päivänä peräkkäin ja maksimissaan neljänä päivänä. Jos toisto jatkuu pidempään niin silloin on kysymys virheestä, lähetä ilmoitus asiakaspalvelu@horoskooppi.comiin, niin korjaamme virheen.

7. Vuosihoroskooppi

Vuosihoroskooppi koostuu kosmisten planeettojen tekemistä ohituksista syntymäkartalla. Ne toistuvat aina kolme kertaa vuoden sisällä. "Uranus, Neptunus ja Pluto tekevät aina kolme samaa ohitusta vuoden sisällä ja niiden kuvaamat tapahtumat ovat joiltakin osin vaikuttamassa koko tuon ajan."

Tilatulla aikajaksolla (1 vuosi) voi siis olla kutakin ohitusta 1, 2 tai kolme kappaletta riippuen siitä milloin ensimmäinen ohitus on tapahtunut tai tapahtuu. Jos ensimmäinen ohitus tapahtuu jakson alussa tulevat myös loput kaksi näkymään tulkinnassa. Jos ensimmäinen ohitus tapahtuu tulkinnan puolivälissä tai on jo tapahtunut ennen tilausjakson alkua näkyy tulkinnassa kaksi ohitusta. Jos ensimmäinen ohitus tapahtuu tulkinnan loppupäässä näkyvät seuraavat kaksi vasta seuraavalla vuosijaksolla.

Vaikutus on voimakkaimmillaan niinä päivinä, jolloin tulkinnat ovat tulostuneet vuosihoroskooppiin. Joinakin vuosina ohituksia on enemmän ja toisina vähemmän riippuen syntymäkartan planeettasijainneista. Tälle tosiasialle emme voi mitään. Silloin kun ohituksia on vähän korostuu niiden merkitys. Jos sama ohitus tapahtuu kolme kertaa tilaamasi jakson aikana, niin se vain kertoo tuon asian olevan voimakkaasti esillä koko vuoden.
 «TULOSTA TEKSTI

  | pages powered and designed by aboanet