KLIKKAA JA LUE OMA KUUKAUSIHOROSKOOPPISI!
OinasHärkäKaksosetRapuLeijonaNeitsytVaakaSkorpioniJousimiesKaurisVesimiesKalat

Kuukausihoroskooppi - Lokakuu - Kaksoset 21.5.-21.6.

Toukokuussa syntyneiden Kaksosten lokakuu alkaa hyvin hiljaisissa merkeissä. Arki pyörii omalla painollaan, eikä siihen sen kummempia kohokohtia mahdu. 15.10 jälkeen Kaksosen sosiaalinen elämä vilkastuu, hän tapaa asiakkaita ja liikekumppaneita ja hioo ehkä sopimuksiakin. Loppukuukauteen voi mahtua myös erilaisia kissanristiäisiä ja hienompia juhlatilaisuuksia. Sinkuilla saattaa olla pientä vipinää, mutta suuri rakkaus antaa ehkä odotella itseään. Loppukuukaudesta muodostuu kuitenkin Kaksosen kannalta mukavan viihdyttävä.

Kesäkuun alussa syntyneet Kaksosia lähinnä ärsyttää koko syksy. Valittajat ovat liikkeellä ja Kaksonen saa ruikutuksesta pian tarpeekseen. Läheiset saattavat sairastella, jolloin Kaksonenkin joutuu itselleen hieman vieraaseen huolehtijan asemaan. Ei Kaksosen lempihommaa, mutta kasvattavaa kuitenkin.

12.6. jälkeen syntyneet Kaksoset ovat mukavassa työvireessä. Heillä on myös tarve tehdä muutoksia elämäänsä ja niitä he tekevätkin heti, kun pystyvät. Stressiä on välillä liikaakin kaikista kiireistä ja muutoksista johtuen, mutta pääsääntöisesti Kaksonen pärjää hyvin.

 «TULOSTA TEKSTI

  | pages powered and designed by aboanet