KLIKKAA JA LUE OMA KUUKAUSIHOROSKOOPPISI!
OinasHärkäKaksosetRapuLeijonaNeitsytVaakaSkorpioniJousimiesKaurisVesimiesKalat

Kuukausihoroskooppi - Elokuu - Skorpioni 24.10.-22.11.

Lokakuussa syntyneiden Skorpionien elämässä on nyt tuulinen vaihe ja heidän kannattaa odottaa odottamatonta. Elämänmuutoksia on siinä määrin, että herkempää hirvittää. Elokuun alku on jossain määrin onnettomuusaltistakin aikaa, joten mahdollisissa vaaratilanteissa on syytä pitää järki ja silmät päässä. Erilaiset riidanhaastajat voivat olla myös Skorpionin riesana, mutta Skorpionihan kuuluu niihin merkkeihin, joille ei ole syytä kettuilla. Piikkihäntä antaa samalla mitalla takaisin ennemmin tai myöhemmin.

6.-13.11. syntyneet Skorpionit ovat elokuussa oivassa vireessä. Tähdet ovat niin suosiollisessa asemassa, että nyt kannattaa takoa, kun rauta on kuumaa! Elämää helpottaa erityisesti Jupiter, joka tuo Skorpionin eteen monenlaisia mahdollisuuksia. Suunnitelmia, ideoita ja luovuutta riittää paljon ja Skorpioni on erityisen kiinnostunut laajentamaan taloudellista riippumattomuuttaan. Toki myös muut elämänalueet voivat kiinnostaa ja Skorpioni lähtee tarpeen vaatiessa opiskelemaan, mikäli katsoo sen tarpeelliseksi. Opintoihinsa hän paneutuu kiitettävällä intensiteetillä.

Myöhästelevät junat, pätkivä netti ja katoilevat avaimet aiheuttavat tässä kuussa harmeja Skorpionille. Asiat järjestyvät onneksi jo ennen kuun loppua.

 «TULOSTA TEKSTI

  | pages powered and designed by aboanet