Lila Patrikainen

Olen Lila Patrikainen, horoskooppi.com -sivuston astrologi. Kiinnostuin tästä rajatiedon haarasta kohtuullisen myöhään, mutta kun sille antoi pikkusormensa, niin koko kädenhän se vei. Erittäin intensiivistä opiskelua on takana vuodesta 2003 lähtien, ja tänä aikana olen tutkinut ja tulkinnut huvin vuoksi satoja karttoja. Olen Suomen Astrologisen Seuran jäsen, Astro Logos -lehden avustaja, sekä Oulun astrologisen paikallisyhdistyksen perustaja.

Olen erikoistunut työ- ja karma- astrologiaan, mutta myös ihmissuhdeastrologia on lähellä sydäntä, ennustavasta astrologiasta nyt puhumattakaan.

Myöhäinen paneutuminen astrologiaan on luultavasti omalla kohdalla ollut etu. Tätä ennen olin löytänyt itseni, lukenut mittavan määrän psykologiaa ja psykiatriaa, persoonallisuusteorioita, filosofiaa, mytologiaa ja parapsykologiaa, tulkinnut niin omia kuin muidenkin unia, tutkinut reinkarnaatiota, synkronisiteettia ja mitä ihmeellisimpiä henkimaailman ilmiöitä. Nimitän itseäni usein mystikoksi varsin voimakkaiden ja persoonaa muuttaneiden ja jalostaneiden kokemusten takia.

Koulutukseltani olen filosofian tohtori ja tutkijataustastani johtuen lähestymistapani astrologiaankin on varsin tutkiva. Olen mm. soveltanut itse keräämääni aineistoon tilastollisia menetelmiä. Astrologiset tulkintani perustuvat siis vahvasti omiin havaintoihini, vaikka tuen myös perimätietoon, kirjallisuuteen sekä muiden harrastajien ja ammattilaisten tekemiin havaintoihin planeettojen vaikutuksista ihmisen elämään.

Tulkinnoissani pidän ongelmakeskeisestä lähestymistavasta. Tämä siis tarkoittaa sitä, että asiakas lähestyy mieltä vaivaavien kysymysten kanssa, joihin pyrin vastaamaan astrologian kautta. En yritä tietää kaikesta kaikkea syntymäkartan perusteella, vaikka paljon siitä pystyykin näkemään. Olen kiitollinen, jos asiakas kertoo itsestään alkeelliset perusasiat, joiden kautta päästään nopeasti ja arvailematta kartan informaatioon käsiksi. Täsmäkysymysten avulla pystyy karsimaan tulkinnoista pois turhia ja vaihtoehtoisia näkökantoja, mikä säästää niin astrologin kuin asiakkaankin aikaa ja vaivaa.

Tulkintani teen kirjallisena ja räätälöin ne mieluusti asiakkaan tarpeiden ja kysymysten mukaan. Tavallisimmat tulkintapaketit sisältävät kuitenkin esim. syntymäkartan tulkintaa, vuosiennusteita ja parisuhdetulkintaa

Yhteystiedot:

Lila Patrikainen
Sähköposti: astron.lilli@hotmail.com
 «TULOSTA TEKSTI

  | pages powered and designed by aboanet