KLIKKAA JA LUE OMA KUUKAUSIHOROSKOOPPISI!
OinasHärkäKaksosetRapuLeijonaNeitsytVaakaSkorpioniJousimiesKaurisVesimiesKalat

Kuukausihoroskooppi - Elokuu - Neitsyt 23.8.-22.9.

Neitsyet ovat elokuussa vahvassa työvireessä ja vaikka he olisivat lomallakin, aina heillä on jokin projekti meneillään. Tekemättömyys ahdistaa Neitsyttä kovasti ja hän keksii valittamisen aiheita melkeinpä mistä vain. Liekö ihmekään, että Neitsyen läheiset laskevat päiviä siihen, milloin tämä saadaan takaisin sorvin ääreen.

7.- 10.9. syntyneet Neitsyet saattavatkin viihtyä lomalla ja vapaa-aika voi muodostua melko kosteaksi. Ihmissuhteissa mennään välillä vaaleanpunaisessa pilvessä ja seuraavassa hetkessä unelmien kaatopaikalla, joten aikamoista vuoristorataa on. Neitsyt saattaa tosin olla aivan järkevä oma itsensä, mutta hän joutuu seuraamaan lähipiirissä tapahtuvaa sekoilua. Neitsyt tuskin pysyy tässä tilanteessa etäisenä tarkkailijana, hänen on puututtava tilanteeseen tavalla tai toisella.

Edellä mainitut Neitsyet tavoittelevat nyt kärkkäästi unelmiaan, ja ovat valmiita myös tekemään töitä niiden eteen. Mikäli unelmat vaativat opiskelemista, niin Neitsyt lähtee opiskelemaan. Luovuuskin kukoistaa ja Neitsyt saattaa askarrella tänä aikana vaikkapa kirjaprojektin parissa.

Aivan merkkinsä lopussa syntyneillä Neitsyillä on rakkaudessa antoisa kausi elokuun alussa ja lopussa. Tällä välillä on melko hiljaista.

 «TULOSTA TEKSTI

  | pages powered and designed by aboanet