Tähtimerkit lähtevät baariin

Oinas 21.3. - 21.4.
Oinas lähtee liikenteeseen jo varhain ja on todennäköisesti yökerhonkin ovenrivassa roikkumassa, ennen kuin koko ravintolaa on edes avattu. Kärsimättömänä luonteena hän kiertelee pitkin kaupunkia kokeilemassa, mihin pääsisi sisään. Hän piipahtaa noin seitsemässä pubissa vetämässä muutaman drinkin, joiden myötä hän humaltuukin siihen malliin, että alkaa paremman tekemisen puutteessa haastaa riitaa ensimmäisen ärsyttävän näköisen tyypin kanssa. Riidanhaasto unohtuu kuitenkin pian, kun silmien eteen lipuu vetävännäköinen vastakkaisen sukupuolen edustaja. Oinaan sisäinen luolamies herää, hän röyhistää rintaansa ja hän käy suorasukaiseen ja itsevarmaan tyyliinsä kysymässä tältä, josko sitä jo mentäisiin vaikkapa vähän peuhaamaan.
Kun toinen osapuoli haluaa keskustella ja on muutenkin hieman penseä, Oinas kuulee korvissaan vain surinaa ja alkaa hermostua. "Mitä tässä vitkutellaan", miettii hän ja alkaa katsella ympärilleen. Kohta lähistöllä onkin taas mielenkiintoinen kohde, jota pitää niin ikään lähteä yrittämään. Edellinen unohtuu nopeasti, paitsi loppuillasta tätä tullaan mahdollisesti uudelleen iskemään, ei siksi, että kyseinen henkilö olisi erityisen mielenkiintoinen, Oinas on vain jo ehtinyt unohtaa, että yritti jo iskeä tämän. Kun yökerho lopulta avaa porttinsa, Oinas haastaa riitaa portsarille, eikä hän pääse koskaan sisään. Seuraavana päivänä hän kerskailee kavereilleen melkein onnistuneista valloituksistaan.

Härkä 21.4. - 22.5.
Toisin kuin Oinas, Härkä ei pidä baariin lähdön kanssa kiirettä. Kotonaan hän valmistaa ensin hilloa, nyppii ruukkukukista kuolleet lehdet ja käy sitten aromaöljyllä terästetyssä vaahtokylvyssä, josta hän nousee vasta, kun vesi on viilentynyt. Tämän jälkeen hän varaa pöydän kaupungin parhaaseen ravintolaan. Ravintola on valittu paitsi hyvän ruuan takia, myös kauniiden tapettien, hyvännäköisten tarjoilijoiden ja tuoksukynttilöiden takia. Nautintoja kaikille aisteille, se on Härän motto! Härkä tietää, että tuleva ilta tekee ison loven lompakkoon, mutta eipä hätää, Härän raha-asiat ovat yleensä kunnossa ja hänellä on kummallinen taipumus voittaa välillä lotostakin sievoisia summia. Härkä lähtee ravintolaan muutaman hyvän ystävän kanssa ja ilta vierähtääkin huomaamatta 4 ruokalajin ja muutaman punaviinipullollisen parissa. Härkä on saanut hartiahierontaakin ystävältään, mistä Härkä on kovasti ilahtunut. Kun ystävät ovat hienovaraisesti vihjailleet, että baarit alkavat mennä kiinni, Härkäkin nousee vastahakoisesti ruokapöydästä ja seurue suuntaa seuraavaan paikkaan. Härkä innostuu hieman karaokebaarista, jossa hän voisi kajauttaa pari laulua hienoksi tunnustetulla äänellään. Hieman ympäripuhumista tarvitaan, mutta niin Härkäkin tarttuu mikrofoniin ja vauhtiin päästyään ei lopetakaan ennen valomerkkiä. Silloin kun Härkä ei ole lauluvuorossa, hän rummuttaa rytmikkäästi tahtia pöytään. Muut kaverit ovat poistuneet jo aikoja sitten yökerhoon, koska eivät uskalla repiä Härkää mikrofonin äärestä pois. Loppuillasta Härkä on ehtinyt saada itselleen myös sitkeän ihailijan, joka tilaa hänelle toinen toistaan maukkaampia drinkkejä ja hieroo välillä hänen hartioitaan. Koska ihailija on vakavaraisen ja luotettavan oloinen, Härkä poistuu tämän ravintolasta kotiinsa silkkilakanoiden väliin lemmiskelemään. Seuraavana aamuna ihailija poistuu väsyneenä mutta onnellisena paikalta, koska Härkä ei ole antanut hänen nukkua silmäystäkään. Härkä taas on pettynyt, vastahan hän pääsi vauhtiin!

Kaksoset 22.5. - 22.6.
Baari-ilta tiedossa, ja ensitöikseen Kaksonen pirauttaa parille kaverilleen, joiden kanssa alkuiltaa vietetään jonkun kotona juoruillen, pohjia vetäen ja Trivial Pursuitia pelaten. Tietovisa on Kaksosen oma keksintö ja hän voittaa siinä aina, mikä ärsyttää muita kavereita suunnattomasti. Hyvän vastuksen antaisivat vain Kaksosen Neitsyt- ja Vesimies-kaveri, mutta he eivät ole nyt paikalla. Parin tunnin höpötyksen jälkeen kuitenkin Kaksonen tilaa taksin, jolla koko remmi suuntaa seuraavaan kohteeseen, eli baariin. Kaksonen jää pian suustaan kiinni puolitutun kanssa ja on siinä samalla ehtinyt esitellä itsensä puolitutun tutullekin. Kun muu seurue pyytää Kaksosta tulemaan takaisin pöytään, Kaksonen antaa puhelinnumeronsa kaikille kivanoloisille vastakkaisen sukupuolen edustajille. Kun yksi baari alkaa kyllästyttää, Kaksonen tilaa jälleen taksin ja suunnataan toiseen paikkaan. Ei haittaa, vaikka paikka olisi lähelläkin, eihän sitä nyt sovi liikaa itseään rasittaa! Seuraavassa baarissa Kaksonen silmäilee nopeasti juorulehdet lävitse, flirttailee kivanoloisen ihmisen kanssa ja antaa tälle puhelinnumeronsa. Muutama baari vielä ja porukka pääsee yökerhoon. Tämä ei ole kuitenkaan Kaksosen suosikkipaikkoja, koska pauhaavan musiikin takia voi keskustella eikä puhua puhelimessa. Onneksi kuitenkin Kaksosen levottomat jalat saavat kyytiä tanssilattialla ja ilta päättyy vasta valomerkkiin. Aina välillä hän lähettää tekstiviestin niille kavereilleen, jotka eivät tällä kertaa ole lähteneet mukaan remuamaan. Kotiin hän poistuu yksin taksilla, mutta seuraavana päivänä puhelin pirraa ja Kaksonen yrittää sovittaa seuraavalle viikolle viidet treffit. Pari viikkoa myöhemmin hän huomaakin olevansa kolmen seksipartnerin loukussa. Kaksonen ei pistä pahakseen, mutta partnerit pistävät. Kolmen viikon kuluttua Kaksonen on taas sinkku.

Rapu 22.6. - 22.7.
Ennen baariin lähtöä Rapu käy syömässä äitinsä luona ja kyselee siinä samassa perheen ja muun suvun kuulumiset. Tulee siinä samassa muisteltua myös mummovainaata ja vaihdettua ruokareseptejä. Kun Rapu ilmoittaa lähtevänsä baariin, äiti muistuttaa vielä lämpimän pukeutumisen tärkeydestä ja tarjoutuu hakemaan rilluttelijan valomerkin aikoihin kotiin. Rapu muistuttaa, että hän on jo 35-vuotias ja selviytyy ehkä omin avuin kotiin nukkumaan. Hän kuitenkin lupaa soittaa äidille, kun on päässyt retkiltään kotiin. Päästyään liikenteeseen, Rapu miettii, mihin menisi. Hän päättää kuitenkin suunnistaa tuttuun lähiöpubiin, jonka kanta-asiakkaana hän on ollut jo viimeiset 15 vuotta. Hän tuntee sieltä koko henkilökunnan ja kaikki muut kanta-asiakkaat. Hän kyselee järjestelmällisesti kaikkien kuulumiset ja kuuntelee huolia ja murheita, joita hänelle jostain syystä runsaasti kerrotaan. "Sinä olet niin herttainen ja hyvä kuuntelija", Rapu saa kuulla ja drinkkiä ilmestyy pöytään tuon tuostakin, kun Ravulle vuodatetaan kaikki aratkin yksityisasiat. Loppuillasta Rapu on ilmaisista drinkeistä vahvasti humalassa ja hän suuttuu ainakin yhdelle baarikaverilleen niin, ettei puhu tälle ainakaan vuoteen. Loppuillasta hän päätyy harrastamaan kotiinsa sääliseksiä. Vuoden kuluttua hän huomaa olevansa edelleenkin yhdessä saman reppanan kanssa.

Leijona 22.7. - 23.8.
Leijonalle baari ja koti ovat lähes synonyymeja. Ennen kuin hän lähtee baariin, hän on viettänyt koko päivän biljardisalilla, pelannut korttia ja tuppea, heittänyt tikkaa sekä täyttänyt veikkaus- ja lottolaput. Hän on piipahtanut myös paikallisessa pianobaarissa, jossa hän on viihdyttänyt soitto- ja laulutaidoillaan paikan kanta-asiakkaita. Jo hieman päihtyneenä hän saapuu kotiin ja pelaa vielä hetken aikaa nettipokeria ja tienaa siinä mukavan rilluttelupääoman. Varsinaiseen baari-iltaan Leijona valmistautuu huolellisesti. Päälle mahdollisimman huomiota herättävät releet, kultaa kaulaan, ranteeseen ja korviin. Koko komeuden kruunaa kettuturkki, huolellisesti pöyhityt hiukset ja äänekkäästi kapsuvat kengät. Jos ei Leijonan saapumista baarissa huomata, niin ainakin hänet kuullaan! Leijona suorittaa sisääntulon ja silmäilee samalla, huomattiinko hänet. Hän pistää myös merkille, että baarissa on black jack -pöytä, ruletti ja muutama peliautomaatti, kivaa! Hän tervehtii äänekkäästi tuttaviaan ja aloittaa välittömän teerenpelin baaritiskin toisella puolella olevan baben kanssa, joka katselee Leijonaa ihailevasti. Leijona lähestyy kohdetta ja alkaa kohta kalastella tältä kehuja tarjoamiensa paukkujen ja hauskojen juttujensa avulla. Ollakseen varma tekemästään vaikutuksesta, hän käy varttitunnin välein tarkistamassa, että hiukset ovat hyvin. Hän päihtyy illan aikana enemmänkin saamastaan ihailusta kuin alkoholista ja raahaa kotiinsa jo lähes sammumispisteessä olevan faninsa. Sängyssä ei tapahdu mitään, koska molemmat ovat liian humalassa. Aamulla ihailijan pään selvetessä Leijonakin näyttää erilaiselta kuin illalla ja hän häipyy vähin äänin omaan kotiinsa. Leijona lohduttautuu soittelemalla exilleen, joiden arvelee olevan vielä häneen rakastuneita.

Neitsyt 23.8. - 23.9.
Jaahas, baari-ilta tiedossa, mutta kaikenlaisia askareita pitäisi tehdä sitä ennen, miettii Neitsyt. Koko huusholli on sekaisin, lattiat imuroimatta, paidat silittämättä ja tiskit tiskaamatta. Taulutkin ovat ärsyttävästi vinossa! Työasiatkin pyörivät vahvasti mielessä, vaikka on vapaapäivä. Pitäisiköhän se excel-taulukko korjata ennen maanantaita, kun siinä oli yksi pieni desimaalin pyöristysvirhe? Ja kotiinkin pitäisi nikkaroida kirjahylly, ehtisiköhän sen tehdä ennen iltaa? Ennen baari-iltaa Neitsyt nauttii vielä porkkanamehua, vitamiinipillereitä, proteiinidrinkin ja käy pikaisesti kuntosalilla, sitten onkin aika kokoontua kavereiden kanssa pohjien ottoon! Alkoholilla on Neitsyeen maaginen vaikutus, hänestä sukeutuu härskien juttujen kertoja ja reikäpäinen koheltaja, ja jo ensimmäisessä baarissa hän on ripustautunut ensimmäisen kelvollisen näköisen vastaantulijan kaulaan ja häipynyt harrastamaan seksiä tämän kanssa ravintolan vessaan. Yökerhon tanssilattialla hän saattaa intoutua strippaamaan tai vähintäänkin vilauttelemaan strategisia paikkojaan kavereilleen, jotka tapauksesta riippuen tuntevat hämmästystä, hilpeyttä, myötähäpeää tai kauhistusta Neitsyen tempausten johdosta. Loppuillasta Neitsyt on niin humalassa, että ravintolasta poistuessaan unohtaa takkinsa narikkaan, kaatuu kuralätäkköön ja löytää itsensä aamulla alastomana jostakin kummallisesta paikasta vielä kummallisemman tyypin vierestä. Mitään muistikuvia hänellä ei ole, miten on tuon tyypin viereen joutunut ja hän häipyy vähin äänin kotiin, ennen kuin sängyssä makaava tursake herää. Kotiin päästyään Neitsyt kieriskelee ankarissa itsesyytöksissä, viihtyy monta tuntia suihkussa ja käy vaivihkaa etsimässä hukkaan joutuneet tavaransa. Muutaman viikon hän elää taas kuin pyhimys ja toivoo, ettei kukaan muistuttaisi häntä baari-illan tekemisistä. Turha toivo, näistä seikkailuista häntä muistutetaan vielä 80-vuotiaanakin.

Vaaka 23.9. - 23.10.
Vaa´an paras ystävä on houkutellut hänet illaksi baariin, ja mitäpä ei Vaaka kaverinsa takia tekisi, vaikka hänellä olikin illaksi muita suunnitelmia! Ennen illan treffejä hän käy ensin kampaamossa, manikyyrissä ja vaatekaupassa ostamassa uusiin kenkiinsä sopivan asukokonaisuuden. Kuin huomaamatta mukaan tarttuu myös viimeisin Muoti ja Kauneus. Kun Vaa´an rakas ystävä saapuu vierailulle, Vaaka tarkistaa, että valkoviini on varmasti sopivan viileää ja että viinilasit ovat tarkoitettu nimenomaan valkoviinille. Hirveä etikettivirhehän se olisi, jos valkoviiniä juotaisiin punaviinilaseista! Pian Vaaka ehtii esitellä ystävälleen uusimmat vaatehankintansa ja muistaa myös kommentoida tämän tyylikästä asukokonaisuutta ja uutta hiusväriä, joka korostaa kauniisti ystävän silmien väriä. Ilta sujuu mukavasti lähinnä parisuhdeasioita vatvoen, Vaaka on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt olla jo 7 kertaa kihloissa. Välillä kuitenkin muistetaan kauhistella taloyhtiön huonolla maulla toteutettuja puutarharatkaisuja. Kun on aika lähteä baariin, Vaaka puntaroi 5 vaihtoehdon välillä, mutta onneksi kaveri päättää hänen puolestaan, minne mennään. Vaaka tapaa baarissa valtavasti tuttuja, joiden kanssa on pakko harrastaa hieman small talkia. Ja tämä taitohan Vaa´alta onnistuu, hän on kuitenkin melkoisen sivistynyt ja hyvällä supliikilla varustettu ihminen. Ystävä on poistunut jo toiseen baariin, koska Vaaka ei ehdi enää seurustella hänen kanssaan. Loppuillasta Vaaka selvittelee tuttavapariskunnan käsirysyksi äitynyttä perheriitaa ja yrittää rakentaa heidän välilleen sopua. Kaikesta huolimatta Vaaka saa turpiinsa, koska hän on sekaantunut sellaisiin asioihin, jotka eivät hänelle kuulu. Seuraavana aamuna hän soittaa juristille ja saa puoli vuotta myöhemmin pahoinpitelyssä saamistaan vammoista 5000 euron korvaukset.

Skorpioni 23.10. - 23. 11.
Kuten Leijonalle, Skorpionille baari ja koti ovat lähes sama asia. Skorpioni lähtee jo päivälle liikkeelle tyylikkäästi, mutta sopivan hillitysti pukeutuneena siltä varalta, että päivä venähtää pikkutunneille asti. Joskushan se tuppaa venähtämään, joskus taas ei. Koruna hänellä on vain yksinkertainen pääkalloriipus kaulassa. Skorpioni suunnistaa kantapubiinsa, johon on mieltynyt mm. siellä soivan raskaan rockin ja bluesin takia. Hän istuutuu siellä pimeimpään nurkkaan, jossa hän tapaa muita Skorpioni-tuttaviaan. Pian keskustelu siirtyy Skorpionia kiinnostaviin aiheisiin, kuten esim. viimeisimpiin talousrikosuutisiin, kuolemantapauksiin, keskiaikaisiin kidutusmenetelmiin, pörssikursseihin ja tantraseksiin. Varmuuden vuoksi Skorpioni on kertonut itsestään muille vain lempinimensä, vaikka baarituttavuutta on takana jo muutamia vuosia. Kyllähän oman nimen kertominen on liian henkilökohtainen asia paljastettavaksi! Samalla hän kuitenkin psykoanalysoi muut tuttunsa ja on tehnyt heistä kaikessa hiljaisuudessa huolellista salapoliisityötä. Eihän sitä koskaan tiedä, mihin niitäkin tietoja tarvitaan. Illan edetessä Skorpioni tarkkailee mahdollisuuksiaan päästä harrastamaan seksiä, mutta kun flaksi ei tällä kertaa käy eikä pornoleffojen katselukaan nyt huvita, hän järjestää salaisen tapaamisen naimisissa olevan rakastajansa kanssa. Rakastajan puoliso on ehtinyt jo järjestää melkoisen hurjia mustasukkaisuuskohtauksia tappouhkauksineen, mutta näinhän tämä puolisalainen suhde pysyy jännittävänä ja kiihkeänä!

Jousimies 23.11. - 23.12
Jousimies ei oikeastaan aio lähteä baariin, mutta voihan se olla, että loppuillasta sinnekin päädytään. Jousimies lähtee sen sijaan kannustamaan jääkiekkoliigan suosikkijoukkuetta paikalliseen jäähalliin! Hän hyppää uuden moottoripyöränsä selkään ja karauttaa hallille, missä hän tapaakin pian paikallisjoukkueen valmentajan ja toimitusjohtajan, jotka kutsuvat hänet VIP-aitioon syömään ja juomaan. Aitiossa vitsit lentelevät ja välillä tuuletetaan riemukkaasti, kun oma joukkue on saanut kiekon vastustajan maaliin. Jousimies huvittaa muuta VIP-yleisöä soittamalla ilmakitaraa, kun oikea kitara ei sattunut tarttumaan mukaan. Ottelun päättyessä kotijoukkueen voittoon, hieman päihtynyt Jousimies hyppää hetken mielijohteesta moottoripyöränsä selkään ja suuntaa hävinneen joukkueen kotikaupunkiin juhlimaan. Matka sujuu hieman mutkitellen ja monta läheltä piti -tilannetta sisältäen, mutta kuin ihmeen kaupalla onnettomuuksilta vältytään, eikä poliisiakaan osu paikalle. Jousimies suuntaa paikallispubiin ja alkaa ladella valikoituja totuuksia paikallisen jääkiekkojoukkueen kehnosta pelaaja-aineksesta ja lopputilin ansaitsevasta valmentajasta. Muu väki luimistelee Jousimiehelle, mutta tämä vain jatkaa ja jatkaa ja lisää humaltuessaan suu käykin jo moottoriturpana. Lopulta eräs asiakas hermostuu Jousimieheen siinä määrin, että heittää oluet hänen päällensä. Tämä onkin joukkotappelun alkusysäys ja ravintolan henkilökunta joutuu kutsumaan poliisit paikalle. Jousimies viettää yön putkassa ja hän palaa seuraavana hiljaisena miehenä takaisin kotiin.

Kauris 23.12. - 21.1.
On sitten lauantai ja Kauris on ollut koko päivän töissä, mutta pitäähän sitä ihmisen joskus vähän rentoutuakin. Työkavereiden kanssa on sovittu treffit klo 20:00 asiallisen karuun, mutta tyylikkääseen paikalliseen ravintolaan. Kauris ehtii niukin naukin piipahtamaan kotona suihkussa ja vaihtaa päällensä pelkistetyn musta-harmaan asukokonaisuuden. Samanlaisia vaatteita hän on käyttänyt jo teinivuosista lähtien. Mukaan communicator, koska hän haluaa lähettää baaristakin työhön liittyviä sähköposteja ja odottaa sitä paitsi tärkeää puhelua vielä myöhään illalla. Kauris on sovitussa paikassa täsmälleen klo 20:00 ja hän on hieman ärtynyt siitä, että muita ei näy vielä paikalla. Odotellessaan hän lähettää pari sähköpostia ja tilaa itselleen pari paukkua viskiä. Baaritiskillä näkyy mukavan näköinen vastakkaisen sukupuolen edustaja ja Kauris tilaa hänellekin juotavaa ja tällä verukkeella tekee hieman tuttavuutta tämän henkilön kanssa. Onhan ne hormonit Kauriillakin, ja ne hyrräävät paljon vahvemmin kuin moni arvaakaan! "Mitä sinä teet töiksesi?", "Missä näet itsesi 5 vuoden kuluttua?", Kauris tiedustelee ja muistaa mainita itsestään oppiarvon, virkansa ja kuukausipalkkansa. Sitten hän tiedusteleekin, mitä mieltä toinen on Kiviniemen hallituksesta. Kun Kauriin työkaverit saapuvat paikalle, Kauris jättää uudelle tuttavalleen käyntikorttinsa ja pyytää tätä soittamaan seuraavana päivänä kolmen ja neljän välillä. Muina aikoina hän on kiireinen. Työkavereiden kanssa Kauriin ilta sujuu mukavasti viimeisimmästä projektista jutellen, vaikka välillä keskustelu siirtyy yleismaailmallisempiinkin asioihin, kuten esim. arkkitehtuuriin ja kaupungin yleiskaavaan, arkeologiaan ja hallituksen veropäätöksiin. Kauriilla olisikin kaikkiin ongelmiin jo ratkaisu, ja siksi hän päättääkin hakea kunnanvaltuustoon heti kun se on mahdollista. Seurueeseen on ilmaantunut myös muutama vastakkaisen sukupuolen edustaja, jotka roikkuvat mukana tylsistyneen näköisinä, mutta ottavat vastaan anteliaasti tarjotun alkoholin. Kauris saa houkuteltua mukaansa humaltuneimman baben, joka ehtii kuitenkin sammua, ennen kuin päästään itse asiaan. Aamua odotellessa Kauris tutkii kirjahyllynsä seksiopasta ja valitsee sieltä valmiiksi asennon tulevaa aamusessiota varten. Se toteutetaankin Kauriin suunnitelmien mukaisesti. Kyseistä partneria Kauris ei kuitenkaan enää tapaa koskaan. Kauriilla on liian kiire ja partneri sai hänestä usean tunnin lemmiskelystä huolimatta hieman mekaanisen ja kolkon kuvan.

Vesimies 21.1. 20.2.
Vesimies on lähdössä illalla vasta avatun ravintolan avajaisiin, joihin hän on saanut kutsun facebookin kautta. Mukaansa hän aikoo ottaa 10 kaveriaan, joista hän tuntee vain kaksi oikeassa elämässä, muut ovat nettituttuja. Mutta näinhän sitä tutustuu uusiin ihmisiin kasvotustenkin! Ja illasta tulee varmasti mukava, ovathan nuo nettitutut kuitenkin samanhenkisiä ihmisiä, joten jutun juurta löytyy varmasti. Eipä aikaakaan, kun Vesimies pyyhältää vielä tuoreelta maalilta tuoksuvaan ravintolaan teekkarilakki päässään ja iPod taskussaan ja tervehtii siellä iloisesti ystäviään. Tässä kohti Vesimies pääsee kokeilemaan kielitaitoaankin, sillä yksi ystävistä on espanjalainen, toinen hollantilainen, kolmas on saksalainen ja neljäs Kiinasta. Muut ovat kuitenkin suomalaisia, mutta ovat juuri tällä hetkellä vain piipahtamassa kotimaassa. Puheensorina käy pian vilkkaana ja pääasiassa keskustellaan säästä, matkustelusta, uusista tietokoneohjelmista ja tulevaisuuden suunnitelmista. Seurue käy vähän aikaa tanssimassa teknomusiikin tahtiin, mutta päättää sitten lähteä kuuntelemaan stand up -koomikkoa erääseen pikkupubiin. Pikkupubi on vain toisella paikkakunnalla, jonne pääsee helpoiten junalla. Alkoholia kuluu ja Vesimiehen seurue laulaa kuorossa junan ravintolavaunussa äänekkäästi, mutta yllättävän harmonisesti. Tästä hyvästä muut ravintolavaunun asiakkaat tilaavat seurueelle lisää alkoholia ja humaltunut seurue suorittaa melko näyttävän sisääntulon kohteena olevaan pikkupubiin. Stand up -koomikko oli valitettavasti jo lopettanut esityksensä, mutta Vesimies päättää hetken mielijohteesta astua estradille ja esittää hauskan tarinan insinöörin arjesta. Tarinaa hän elävöittää tepastelemalla pitkin poikin estradia kuin ankka ja soittamalla saksofonia. Osakseen hän saa makoisat naurut ja 50 uutta kaveria. Loppuillasta vietetään Vesimiehen uuden parhaan ystävän omakotitalolla porukalla villejä jatkoja ja Vesimies herää aamulla alasti tumman miehen ja vaalean naisen välistä.

Kalat 20.2.- 21.3.
Kalat on lähdössä illalla baariin ja hän onkin jo aamusta alkaen tissutellut viiniä, kuunnellut musiikkia ja surffaillut netissä. Kalat on yrittänyt kuumeisesti etsiä hyvän selvänäkijän yhteistietoja ja kärkkynyt erilaisilla keskustelupalstoilla, josko moinen tarjoaisi palvelujaan ihan ilmaiseksi. Hän on myös lukenut päivän horoskoopin, joka lupaa illasta aivan erityistä. Hänellä itselläänkin on ollut jo sellainen fiilis, että tämä päivä tulee olemaan kohtalokas. Pirautus selvänäkijälle ja nyyhkyleffa, siinä Kalan alkuillan ohjelma viininjuonnin ja musiikinkuuntelun ohella ja sitten hän lähteekin tapaamaan ystäviään paikalliseen pubiin. Porukalla puhutaan suosikkiartisteista, elokuvatähdistä ja viimeaikaisista romansseista, mutta välillä Kalat kuuntelee empaattisesti ystäviensä huolia ja murheita, jotka eivät ihan vaatimattomia olekaan. Mutta Kalat on tottunut olemaan murheen kaatopaikka, eikä hän tästä virasta ota pahakseen. Ystäviensä ongelmiin Kalat suosittelee terapiaksi reikihoitoja, häneen ne ovat ainakin tehonneet. Hänellä kuitenkin tanssijalkaa vipattaa ja ystävät suuntaavatkin pian lavoille pyörähtämään. Mutta pian Kalalla on tanssijalat menneet alta, kun hurmaava ilmestys tulee pyytämään häntä tanssiin. Kalat on korviaan myöten ihastunut jo ensisilmäyksellä. Kalan jalat tuskin koskettavat maata, kun tämä ihana ilmestys tanssittaa häntä koko illan. Ilta päättyy luonnollisestikin yhteiseen yöhön paikalliseen hotelliin, jossa mies pitää juuri nyt majaansa. Aamulla paljastuu, että tämä ihana ilmestys on naimisissa ja että puoliso on tulossa viidentoista minuutin kuluttua hakemaan häntä kotiin työmatkaltaan, joka tässä vaiheessa tietenkin osoittautui "työmatkaksi". Kala pakenee paikalta tukka sekaisin, takki väärässä napissa sekä vasen kenkä oikeassa ja oikea kenkä vasemmassa jalassa.
 «TULOSTA TEKSTI

  | pages powered and designed by aboanet