KLIKKAA JA LUE OMA KUUKAUSIHOROSKOOPPISI!
OinasHärkäKaksosetRapuLeijonaNeitsytVaakaSkorpioniJousimiesKaurisVesimiesKalat

Kuukausihoroskooppi - Lokakuu - Jousimies 23.11.-22.12.

Marraskuussa ja joulukuun alussa syntyneiden Jousimiesten lokakuu on melkoisen tylsä kuukauden puoliväliin asti, jonka jälkeen elämässä on hieman aiempaa sosiaalisempi jakso. Ehkäpä tähän saumaan osuvat syyslomat ja Jousimies tapaa ystäviään, omistaa aikaansa rakkailleen ja irtautuu muutoinkin arjesta hetkeksi. 4.12. jälkeen syntyneet Jousimiehet joutuvat pyörittämään arkea muidenkin puolesta, eivätkä viihdy tässä roolissa ollenkaan. Jotkut pakenevat tylsää todellisuutta viihteen, urheilun, metsäretkien tai alkoholin pariin.

14.-18.12. syntyneet Jousimiehet ovat määrätietoisuuden ruumiillistumia, mutta he ovat perusluonteelleen poikkeuksellisesti nyt myös melko vakavia ja erakkomaisiakin. Stressi aiheuttaa helposti sairastelua ja raha-asiat ahdistavat, olivatpa ne sitten hyvällä tai huonolla tolalla. Jotkut voivat olla vaikeammankin kriisin kourissa. Jokin liikunnallinen, poliittinen tai kultturelli harrastus saattaa nielaista leijonanosan elämästä, mikäli työ ei tyydytä muutoin tällaisia kiinnostuksen kohteita.

18.12. jälkeen syntyneet Oinaat elävät taas varsin vauhdikasta ja vaihtelevaa elämää etenkin lokakuun ensimmäisellä puoliskolla. He ovat oikeita ideoiden runsaudensarvia, tekevät paljon kokeiluja ja käyvät reissussa. Kiireet eivät käy ylivoimaisiksi, vaan virtaa riittää kaikille tärkeille elämänalueille.

 «TULOSTA TEKSTI

  | pages powered and designed by aboanet