KLIKKAA JA LUE OMA KUUKAUSIHOROSKOOPPISI!

OinasHärkäKaksosetRapuLeijonaNeitsytVaakaSkorpioniJousimiesKaurisVesimiesKalat

MILTÄ NÄYTTÄÄ VUOSI 2015 ASTROLOGISESTI?

YLEISTÄ

Vuosi 2015

Marraskuun yleisnäkymä
Marraskuussa eletään pimenevän syksyn aikaa. Aurinko matkaa tässä kuussa ensin Skorpionin ja 22.11. alkaen Jousimiehen merkeissä. Monet pitävät jaksoa vuoden ankeimpana, joskin joulukuun lähestyessä pikkujoulukausi tuo varmasti piristystä arkeen ja pimeyteen.

Marraskuuta värittää pitkälti Venuksen ja Marsin paritanssi ensin Neitsyessä ja sitten Vaa´assa. Muita merkittävämpiä planeettakohtaamisia ovat Uranuksen ja Jupiterin viisiö sekä Saturnuksen ja Neptunuksen neliö, joka tarkentuu kuukauden loppupuolella.

Kuukausi voi olla melkoista tunteiden vuoristorataa. Odotukset ja haaveet törmäävät tuon tuostakin todellisuuden kanssa, mikä on omiaan aiheuttamaan vähintäänkin turhaumia, ellei suoranaisia pettymyksiä siinä vaiheessa, kun elämä ei menekään kuin haaveissa.

Aurinkomerkit vuositasolla

Oinas 21.3. - 21.4.
Maaliskuun Oinaat aloittavat vuotensa määrätietoisissa merkeissä. He keskittyvät töihinsä ja muihin velvollisuuksiinsa täysipainoisesti ja saattavat jopa aloittaa elämäntapamuutoksen. Uudenvuoden lupaukset eivät useinkaan pidä kovin kauan, mutta maalisoinaat ovat nyt yllättävänkin sitkeitä, eivätkä luovuta helposti. Huhtikuun alkupuolella syntyneillä Oinailla pitää kiirettä. On töitä, opiskelua, suunnitelmia, matkailua yms. ja ulkopuolisen mielestä näyttää siltä, kuin Oinas säntäilisi pää kolmantena jalkana paikasta toiseen. Hänellä on kuningasideoita, joista jotkut on jopa toteutettavissa ja silloin kun Oinas ryhtyy toimeen, niin jälkeä syntyy. Nyt on kuitenkin ylirasittumisen vaara – Oinas saattaa olla turhan optimistinen jaksamisensa kanssa ja virhearvio kostautuu helposti uupumisen muodossa.

Eniten tammikuusta nauttivat 8.-13.4. syntyneet Oinaat. Heillä on riittävästi vapautta toteuttaa suunnitelmiaan ja tehdä mitä haluavat. Saattaapa eteen tupsahtaa hienoja mahdollisuuksiakin, joihin Oinas voi tarttua tai olla tarttumatta.

Härkä 21.4. - 22.5.
Härän elämää on hallinnut viimeiset pari, kolme vuotta Saturnus, joka on tuonut työteliäimmille tapauksille paljon töitä, mutta joillekin myös paljon rajoituksia, yksinäisyyttä, ihmissuhdeongelmia ja velvollisuuksia. Mutta nyt kun Saturnus siirtyi Jousimieheen, Häränkin elämä tuntuu kepeämmältä.

Tammikuu voi olla vielä varsin hiljainen erityisesti huhtikuun Härälle. Suurimmat asiat tapahtuvat nyt hänen päänsä sisällä – hänelle muodostuu selkeä visio siitä, mitä hän on elämässään tekemässä. Vaikka juuri tässä kuussa ei unelmat etenisikään, niin kyllä Härän aika koittaa vuoden vanhetessa. 8.-14.5. syntyneet Härät yrittävät luultavasti nyt toteuttaa aktiivisesti suunnitelmiaan, mutta ehkä ne eivät ole vielä tarpeeksi realistisella pohjalla. Aika ei ole oikea. Muutenkin tekniikka tuntuu reistailevan tässä kuussa, mikä aiheuttaa harmaita hiuksia monelle muullekin kuin Härälle.

Rakkaudessa tammikuu on niin ikään hiljaisen puoleinen huhtikuussa ja toukokuun alkupuolella syntyneitä Härkiä lukuun ottamatta. Kumppani ja mahdolliset ihastukset näyttävät ottavan nyt etäisyyttä ja aistillinen Härkä ei saa haluamaansa läheisyyttä parisuhteessa. Mutta kai tuota kuukauden kestää, helmikuussa on jo romanttisemmat tunnelmat.

Kaksoset 22.5. - 22.6.
Kesäkuun puolella syntyneet Kaksoset ovat alkuvuodesta vahvassa vedossa. He ovat suoranaisia ideoiden runsaudensarvia, ja hänen suunnitelmistaan on todennäköisesti iloa muillekin kuin hänelle itselleen. Suunnitelmat voivat liittyä liiketoimintaan, vapaa-aikaan tai opiskeluihin. Monet Kaksoset tekevät alkuvuodesta pitkän matkan tai ostavat itselleen uuden menopelin. Tarve laajentaa niin reviiriä kuin tietoisuuttakin on suuri. 2.-12.6. syntyneet sinkkukaksoset voivat löytää itsensä myös pikaisesti syntyneen romanssin keskeltä – romanssin kestävyys riippuu sitten yleisestä yhteensopivuudesta ja sopivasta ajoituksesta. Hurmaavimmillaan Kaksonen on huhtikuusta kesäkuuhun, jolloin hänellä on energiaakin juosta rakkauden perässä. Kesäkuun Kaksosten loppuvuosi on alkuvuotta tasaisempi ja lokakuusta lähtien suunnitelmat tuntuvat hajaantuvan turhan moneen suuntaan ja elämä menee helposti sähläämisen puolelle.

Toukokuisilla ja kesäkuun alussa syntyneillä Kaksosilla on edellisiä pysähtyneemmät tunnelmat. Joku voi kokea, että aivan kuin nyt olisi ajautunut tyveneen, jossa vain odotellaan tuulen nousemista. Työelämässä riittää haasteita ja hyvin tehtävänsä hoitanut Kaksonen saa yleensä lisää vastuuta. Laiminlyönneistä sen sijaan rangaistaan armottomasti. Niin terveys kuin parisuhdekin on jossain määrin koetuksella ja jos kumpaakaan pitää arvossa, niin niiden eteen pitää tehdä melkoisesti töitä. Elokuusta lähtien näillä Kaksosilla on paljon suunnitelmia, mutta heillä on vaikeuksia sovittaa unelmat ja realiteetit yhteen. Toisin sanoen tänä aikana joutuu sietämään niin epävarmuutta kuin turhautumistakin.

Rapu 22.6. - 22.7.
Rapu on muiden johtavien merkkien tavoin ollut vahvassa muutospaineessa viimeiset vuodet ja muutospaine jatkuu 2.-13.7 syntyneillä merkin edustajilla. Elämä voi olla melkoista vuoristorataa erityisesti maaliskuussa, jolloin kaikki tuntuu menevän uusiksi: perhe- ja työtilanne muuttuvat ja saattaapa joku vaihtaa paikkakuntaa tai peräti maatakin. Syvätkin kriisit ovat niin ikään mahdollisia ja niissä mitataan, onko Ravulla rohkeutta kohdata vaikeuksia. Elokuusta lähtien voi kuitenkin odottaa, että elämä kantaa ja tulevaisuus on elämisen arvoinen. Nekin Ravut, joilla on ollut vastoinkäymisiä saavat asiansa etenemään vaivattomammin ja vuosi tuntuu lopulta varsin antoisalta ja mahdollisuuksien täyttämältä.

Kesä-heinäkuussa Ravun energiatasot ovat sen verran korkealla, että hänen kannattaa joko pysyä töissä tai suunnitella itselleen ohjelmaa täynnä oleva kesäloma. Olisiko rannalla löhöämisen sijaan aika aloittaa vaikkapa maratonien juoksu? Paikoillaan hänen on vaikea pysyä. Alkukesä on hänelle myös vuoden romanttisinta aikaa.

Kesä-heinäkuun taitteessa syntyneet Ravut uivat tänä vuonna muita hiljaisemmissa vesissä, mutta jos hänen elämänsä näyttää ulkoisesti tavanomaiselta, niin sisäisesti se ei sitä ole. Hän kypsyy ihmisenä ja löytää mahdollisesti kutsumuksensa, jos ei ole sitä tähän mennessä löytänyt. Jotkut elävät suuren rakkauden huumassa ja keskittyvät täysillä intohimonsa kohteelle. Loppuvuodesta ulkoinen hiljaisuus muuttuu toimeliaammaksi ja Rapu saa mahdollisuudet tehdä jotakin konkreettista tavoitteittensa eteen, eritoten jos tavoitteiden toteuttamiseksi tarvitaan myös rahaa ja resursseja. Jotenkin hän saa kaiken järjestettyä, jos vain haluaa. Ravun lähestymistapa käytännön asioihin on vaistonvarainen ja joku voi nauraakin hänen epäjärjestelmälliselle tavalleen lähestyä asioita. Joskus se kuitenkin toimii hämmästyttävän hyvin. L栮浴l瑨汭⣰˂

Leijona 22.7. - 23.8.
Tähtitaivaan Joulupukki Jupiter liikkuu Leijonassa 11.8. asti, mikä tarkoittaa Jalopeuroille mahdollisuuksien vuotta. Muutenkin planeetat tukevat voimakkaasti Leijonien pyrkimyksiä, joten kun hän vain luottaa itseensä, niin monet ovet avautuvat hänelle helpommin kuin monille muille. Elokuussa syntyneet Leijonat saattavat kokea suoranaisia onnenpotkuja, jotka vievät heidän elämäänsä äkillisesti uuteen suuntaan. Julkisuuden valokeilakin voi tulla tutuksi pienemmässä tai suuremmassa mittakaavassa. Jotkut ovat onnettomuusalttiita, mutta pahoistakin tilanteista selvitään lähes naarmuitta. Heinäkuussa syntyneet Leijonat elävät vakaampaa ja velvollisuuksiin keskittyvää aikaa ja he voivat sitoutua nyt tiukemmin johonkin työhankkeeseen tai esimerkiksi parisuhteeseen tai elämäntapamuutokseen.

Ihmissuhteet, arvomaailma ja talousasiat korostuvat kesäkuun ja marraskuun välisenä aikana vahvasti. Leijona kyseenalaistaa tärkeimmät suhteensa ja niiden mielekkyyden ja ongelmallisissa parisuhteissa onkin usein tuumaustauko. On myös hyvin mahdollista, että vuoden jälkipuoliskolla menneisyydestä palaa jokin tärkeä ihminen elämään. Jos hänen kanssaan on jäänyt asioita kesken, niin nyt ne on mahdollista saattaa loppuun. Leijona on myös äärettömän energinen kesän loppupuolella, joten niin lomalla kuin töissäkin saa olla paljon ohjelmaa.

Vaikka Leijonan vahvin mahdollisuuksien kausi päättyy elokuussa, niin pääsääntöisesti vuosi on tälle merkille vahvasti nousujohteinen. Nyt kannattaa takoa, kun rauta on kuumaa.

Neitsyt 23.8. - 23.9.
Neitsyen vuosi riippuu nyt paljolti siitä, milloin hänen syntymäpäivänsä on. 24.8-8.9. syntyneiden elämä on melko erilaista 8.9. jälkeen syntyneisiin merkkitovereihin verrattuna. Viimeksi mainituilla Neitsyillä alkaa mahdollisuuksien ajat vasta syksystä lähtien. Sitä ennen jälkimmäisten Neitsyiden elämä on varsin vakiintunutta ja tavallistakin.

Elokuisilla Neitsyillä alkuvuosi on hieman tahmea. Hänellä on unelmia, joista hän haluaisi tehdä totta, mutta muut velvollisuudet näyttävät menevän jatkuvasti edelle. Tai ehkä hän pystyykin tekemään jotakin unelmiensa eteen, mutta aika ei vain näytä olevan oikea suuremman yleisön saavuttamiseksi. Neitsyt voikin huomata elävänsä hieman munkkimaista elämää omassa kammiossaan niitä näitä puuhastellen ja suurempaa huomiota odotellen. Jos Neitsyt ei pidä varaansa, hän voi olla myös altis masentumaan ja kärsimään unettomuudestakin.

Vaikka unelmien ja velvollisuuksien ristiriita ei katoa koko vuonna kuin hetkeksi, niin elokuusta lähtien Neitsyet saavat potkua suunnitelmilleen Jupiterin saapuessa hänen merkkiinsä. Syyskuun alkupuolella syntyneet merkin edustajat ovat loppuvuodesta hyvinkin määrätietoisia, suorastaan jyrääviä, saadakseen asiansa eteenpäin. Luovuttaminen ei kuulu hänen sanavarastoonsa, vaan hän pitää päämääränsä kirkkaana mielessään silloinkin, kun kohtaa mahdollisia vastoinkäymisiä.

Sinkkuneitsyille loppuvuosi on ehdottomasti alkuvuotta parempaa aikaa kumppanin löytämistä ajatellen. Elokuiset voivat hyvinkin löytää suuren rakkauden tämän vuoden aikana. Jotkut Neitsyet tuntevat vetoa kaikenlaisiin reppanoihin, joita tänä vuonna näyttää heidän tielleen osuvan, mutta järkeään käyttäen hän onnistuu valitsemaan sopivan puolison ja ohjaa avun tarpeessa olevat ammatti-ihmisten puoleen.

Vaaka 23.9. - 23.10.
Vaakaa on koeteltu monin tavoin viime vuosina, eikä vuoristorata lopu vieläkään 5.-15.10 syntyneiltä merkin edustajilta. Maaliskuu lienee näille Vaa´oille vuoden kiireisintä ja tapahtumarikkainta aikaa. Vaaka saattaa esimerkiksi mennä äkillisesti naimisiin ja muuttaa Australiaan. Tai ehkä hän etenee urallaan ja opinnoissaan päätä huimaavaa tahtia. Kaikki eivät välty voimakkailta kriiseiltäkään, vaikka planeetat muuten ovat enimmäkseen Vaa´an puolella vuoden ensimmäisellä puoliskolla. Syyskuun puolella syntyneet Vaa´at ovat vähemmän alttiita repiville muutoksille tai äkkinäisille päätöksille – heillä on mielessään selkeä suunnitelma, jonka mukaan he etenevät seuraavan vuoden ajan. Suunnitelma voi liittyä työhön, perheeseen, terveyteen tai parisuhteeseen. Jos syyskuun Vaaka on aikeissa mennä naimisiin, hän suunnittelee häät pitkän kaavan mukaisesti. Samalla voi aloittaa vaikkapa tiukan laihdutuskuurin ja saliharjoittelun – Vaaka ei luonnostaan ole valtavan urheilullinen, mutta jos hänellä on selkeät syyt pitää itsensä kunnossa, niin kyllä hän sitten motivoituu melkoiseen rääkkiin.

Vaikka vuoden jälkipuolisko 11.8. alkaen on Vaa´alle alkupuolta tasaisempi, niin ei hän silloinkaan tylsyyteen vaivu. Hän hyödyntää nyt niitä mahdollisuuksia, jotka vuoden alkupuolella hänelle tarjoutuivat. Sattuupa marras-joulukuulle varsin kiihkeä jakso, jonka Vaaka kanavoi joko ihmissuhteisiinsa tai johonkin itselleen merkitykselliseen tekemiseen. Loppuvuosi on myös erinomaista aikaa esimerkiksi jonkin urheilullisen harrastuksen aloittamiselle!

Skorpioni 23.10. - 23. 11.
Ankara Saturnus on hallinnut Skorpionin elämää viimeiset pari vuotta. Tänä vuonna tämä rengasplaneetta jättää Skorpionin rauhaan kesäkuun ja syyskuun välistä aikaa lukuun ottamatta, jolloin merkin loppupuolella syntyneet piikkihännät saavat toviksi ahdistuksen aiheita elämäänsä. Tällöin hän luopuu aikansa eläneistä asioista elämässään ja sitoutuu tiukemmin siihen, minkä katsoo arvokkaaksi. Sitoumukset koskevat erityisesti ihmissuhteita, jotka ovat loppukesästä muutenkin suurennuslasin alla, mutta Skorpioni joutuu arvioimaan uudelleen myös talousasioitaan ja ylipäänsä arvomaailmaansa.

Elokuusta lähtien Skorpionilla on kuitenkin myös syytä optimismiin ja vuoden vanhetessa tämäkin merkki saa suunnitelmilleen tuulta alle. Loka-marraskuussa syntyneillä merkin edustajilla on voinut ollut jo aiemmin vahva visio siitä, mitä he ovat elämässään tekemässä, mutta asiat eivät ole välttämättä edenneet mihinkään. Nyt siis on odotettavissa nytkähdys oikeaan suuntaan. Onhan se mukavaa, kun haluamansa saa vähän tavanomaista helpommin eikä kaiken takia tarvitse aina taistella. Syyskuun puolivälistä lähtien loka-marraskuun taitteessa syntynyt Skorpioni voi olla jopa yltiöoptimistinen ja luottavainen, jolloin hän voi ottaa suurehkojakin riskejä saadakseen haluamansa. Astrologin veikkaus on myös, että tämän vuoden lottovoittajista löytyy jokunen tässä haarukassa syntynyt Skorpioni.

Rakkauden kannalta romanttisinta aikaa on joulukuu. Sinkkuskorpionilla on siis pikkujoulukautena hyvät saumat saada pientä säpinää elämäänsä. Ehkäpä loppuvuodesta löytyy jopa elämänkumppani.

Jousimies 23.11. - 23.12
Joulukuun puolella syntyneet Jousimiehet kuuluvat elokuulle asti eläinradan lemmikkeihin. Heillä on paljon ideoita ja suunnitelmia ja eteen näyttää avautuvan uusia mahdollisuuksia kuin taikaiskusta. Maaliskuu lienee Jousimiehelle vuoden hektisin kuukausi, jolloin hän voi pistää elämäänsä uuteen uskoon tulevaisuuteen luottaen. 4.-14.12. syntyneet Jousimiehet ovat kuitenkin koko vuoden alttiita irtiotoille. Vaihtelunkaipuu on suurta ja hän saattaa toimia impulsiivisestikin paetakseen arjen rutiineja. Jousimiehet voivat olla tällöin myös hieman onnettomuusalttiita, mutta hänellä on taipumusta pudota aina jaloilleen kissan tavoin. Moni tämän haarukan Jousimiehistä kokee myös äkkirakastumisen, mutta puheet sitoutumisesta jäävät johonkin toiseen ajankohtaan. Elokuusta lähtien näiden Jousimiesten elämä tasoittuu jossain määrin ja loppuvuodesta hyödynnetään niitä eväitä, mitä alkuvuodesta hankittiin.

Marraskuiset Jousimiehet elelevät huomattavasti edellä mainittuja merkkikumppanejaan hiljaisemmissa merkeissä. He ovat alttiita sairastelemaan etenkin alkuvuodesta, eivätkä he ota vastoinkäymisiä kovinkaan hyvin. Töissä Jousimies saa lisää vastuuta, mikäli hän on aiemmin hoitanut asiansa hyvin. Jos ei ole, niin hän joutuu työnantajan tai viranomaisten hampaisiin. Ihmissuhteissa alkuvuosi voi olla sotkuista aikaa ja nyt joutuu todella miettimään, mikä on totta ja mikä valetta. Elokuulla toiveikkuus kuitenkin lisääntyy, mutta vaikka Jousimiehen mahdollisuudet toteuttaa itseään kasvavat, hän saattaa repiä itseään liian moneen suuntaan saamatta näin mitään kunnollista aikaiseksi. Parasta jälkeä syntyy, kun suunnitelmat tehdään kunnolla ja toteutetaan niiden mukaisesti liikoja improvisoimatta.

Kauris 23.12. - 21.1.
Kauriiden elämä on ollut jo vuosia hyvin haastavaa ja siinä on ollut hurmion huippuja ja syviä syövereitä. Asia ei muutu tänäkään vuonna, haasteet kohtaavat nyt n. 2.-12.1. syntyneitä Kauriita. Kaikkein hektisin kausi on maaliskuussa, jolloin voi odottaa sattuvan ja tapahtuvan kaikenlaista. Suuretkin elämänmuutokset ovat heille hyvin mahdollisia. Muutokset voivat olla täysin toivottuja ja suunniteltujakin, mutta myös yllättäviä ja pakottavia.

Joulu-tammikuun vaihteessa syntyneet Kauriit etsivät kutsumustaan ja luovaa puoltaan näissä asioissa kohtuullisen hyvin onnistuen. Jotkut ovat suorastaan romanttisia ja henkisiä, mikä ei ihan tavanomaista olekaan tälle käytännölliselle merkille. Rakastunut Kauris on tänä vuonna hyvin hempeä. Loppuvuodesta tämän haarukan Kauriit ovat jopa hämmästyttävän kirkasotsaisia ja toiveikkaita, mikä ihmetyttää hänen läheisiään suuresti. Optimismi ei ole kuitenkaan katteetonta, Kauris perustaa sen realismille ja maalaisjärjelle. Eli jos Kauris uskoo tulevaisuuteen, niin sitten muiden on syytä seurata perässä. Mikäli tänä vuonna syntyy viihteen puolella uusia supertähtiä, on hyvät syyt uskoa heidän olevan joulu-tammikuun vaihteessa syntyneitä Kauriita!

Yleisesti ottaen kesä ja loppuvuosi ovat Kauriille hedelmällisempää aikaa kuin alkuvuosi. Vaikka Kauris onkin valmis tekemään hartiavoimin töitä tavoitteittensa eteen, niin onhan se välillä mukavaa päästä vähän tavanomaista helpommalla.

Vesimies 21.1. 20.2.
Vesimiehen vuosi näyttää melkoisen ihmissuhdepainotteiselta. Nekin Vesimiehet, jotka pysyttelevät mieluiten yksineläjinä, tapaavat nyt paljon ihmisiä töiden, harrastusten, perheenjäsenten ja ystävien kautta. Kaikki nämä suhteet avartavat hänen maailmankuvaansa suuresti ja saattavatpa avata portteja uusiin mahdollisuuksiinkin. 1.-11.2. syntynyt Vesimies on kärkäs tarttumaan mielenkiintoisiin tilaisuuksiin ja muuttamaan elämäänsä paljonkin, jos katsoo sen tässä vaiheessa tarpeelliseksi. Vahvin noususuhdanne kestää elokuulle asti, jonka jälkeen suurin osa Vesimiehistä elää niiden eväiden kanssa, jotka on tuohon mennessä hankittu.

Jos Vesimies kaipaa rakkautta, niin heti alkuvuosi on sinkuille parasta aikaa romantiikalle, toinen mielenkiintoinen jakso on kesäkuusta lokakuuhun. Jälkimmäinen jakso on kuitenkin ihmissuhteita kyseenalaistava ja arvioiva ja Vesimies joutuu harkitsemaan tarkoin, kenet pitää elämässään ja kenen kanssa on parempi kulkea eri suuntiin. Aivan merkkinsä lopussa syntyneet Vesimiehet voivat päättää pitkänkin suhteen, jos katsovat, ettei sitä saa ponnistuksista huolimatta toimimaan. Samanlaisia päätöksiä hän voi tehdä muidenkin sitoumusten suhteen. Loppukesä ja alkusyksy voikin olla hyvin stressaava loppupään Vesimiehille, josta syystä hän on altis sairastelemaan, ellei pidä terveydestään erityisen hyvää huolta.

Tammikuun puolella syntyneet Vesimiehet eivät juuri haihattele tänä vuonna, vaan he paneutuvat töihinsä ja muihin velvollisuuksiinsa täysipainoisesti. Vuoden saavutukset riippuvat hänestä itsestään ja siitä panoksesta, minkä hän on tavoitteisiinsa pannut.

Kalat 20.2.- 21.3.
Helmi-maaliskuun taitteessa syntyneiden Kalojen alkuvuosi sujuu vähintäänkin hämmentävissä merkeissä. Mielialat heittelehtivät miten sattuu eivätkä tunteet ja järki ole nyt lainkaan sopusoinnussa. Ihmissuhteet ovat suurin mielialojen heittelehtimisen syy, mutta kyse voi olla myös kutsumukseen liittyvistä asioista. Sydän sanoo yhtä, pää toista. Välttääkseen pyörimästä ympyrää Kalat kanavoi tuntojaan tammi-maaliskuussa musiikkiin, työhön, harrastuksiin tai pikku romansseihin. Tämä jakso altistaa Kalat myös sairastumiselle, joten hänen on todellakin hyvä syy kanavoida energiansa rakentaviin kohteisiin!

Kesällä ja erityisesti elokuusta lähtien tämän haarukan ja muidenkin Kalojen elämään tulee hieman selkeyttä ja toiveikkuutta eritoten ihmissuhteisiin liittyen. Loppupään Kaloja lukuun ottamatta he ovat kuitenkin taipuvaisia kurkottamaan kuuta taivaalta eivätkä ihmissuhteet perustu edelleenkään kovin vahvalle pohjalle. Mutta jos hän arvostaa tunnekokemusta sellaisenaan eikä tähtää pysyvyyteen, hän saa tästäkin vuodesta kauniita muistoja vaalittavakseen. Merkkinsä lopussa syntyneet Kalat arvostavat muita enemmän vakautta ja ennustettavuutta ja saattaapa joku Kala astua jopa avioliiton satamaan loppukesästä.

Luovat ja lahjakkaat Kalat voivat saada tänä vuonna suuremman yleisön huomiota elokuusta lähtien ja tämä näkyy mahdollisesti loppuvuodesta erityisesti 2.-6.3 syntyneiden kukkarossakin myönteisessä mielessä.

 «TULOSTA TEKSTI
  | pages powered and designed by aboanet