KLIKKAA JA LUE OMA KUUKAUSIHOROSKOOPPISI!

OinasHärkäKaksosetRapuLeijonaNeitsytVaakaSkorpioniJousimiesKaurisVesimiesKalat

MILTÄ NÄYTTÄÄ VUOSI 2021 ASTROLOGISESTI?

YLEISTÄ

Vuosi 2021

Huhtikuun yleisnäkymä
Huhtikuussa kevät etenee kohisten, ja astrologisessa mielessä nyt eletään energiaa pursuilevan Oinaan aikaa 19.4. asti, jonka jälkeen Aurinko siirtyy aistilliseen Härkään. Elämä on kuitenkin näin poikkeusaikana tavallista rajoitetumpaa, mikä voi elinvoimaisena vuodenaikana olla erityisen turhauttavaa. Saturnuksen ja Uranuksen neliö pysyy edelleen melko tarkkana, mikä voi näkyä vapun läheisyydessä koronakapinointina ja irtiottoina kahlitusta elämästä. Kuukauden energiat ovat ensiksi tuliset ja innokkaat, ja jos uudenvuodenlupaukset jäivät unholaan, niin nyt niitä voisi palautella taas mieliin. Työt etenevät vauhdilla, ja intoa riittää etenkin uusiin projekteihin. Kuukauden jälkimmäisellä puolella energiat ovat taas rauhallisemmat ja hedelmällisemmät ja viherpeukalot pääsevät lempihommiinsa kylvö- ja istutustöiden pariin.

Aurinkomerkit vuositasolla

Oinas 21.3. - 21.4.
Oinailla on takanaan raskaita ja stressaavia vuosia, joista kaikki eivät vieläkään pääse irti. Yleisesti ottaen Oinaat saavat kuitenkin huokaista helpotuksesta, koska elämä tuntuu aiempaa huomattavasti helpommalta. Nyt ei tarvitse taistella joka asiasta, vaan vähemmälläkin päästään tavoitteisiin. Elämä tuntuu melkein tanssilta suorastaan! Pirteä meno jatkuu toukokuun puoliväliin asti, mutta kesäkausi jää hieman latteaksi. Ennen 4.4. syntyneet Oinaat saattavat jäädä kesäksi töihin, missä hommat sujuvat melko mukavasti. Erityisen suuria haasteita hän ei töissään kohtaa. Myös loppuvuosi vierähtää melko helpoissa merkeissä alkupään Oinailta. Työt ja harrastukset ja kaverit pitävät elämän sen verran kiinnostavana, että Oinas ei ihan tylsistymään pääse. Tavallista pitkäaikaisemmat terveysongelmat voivat kuitenkin olla ongelmana tänä vuonna.

4.4. jälkeen syntyneiden Oinaiden vuosi lähtee rauhallisesti käyntiin, mutta helmikuusta alkaen onni tuntuu olevan myötä. Ei tiedossa ole välttämättä mitään suuria onnenpotkuja, mutta suuremmat vapaudetkin tuntuvat jo makoisilta. Nyt voi tehdä jopa suunnitelmia ja ehkä jopa matkustella! Kesän Oinas viettää yllättävänkin rauhallisesti, mutta piristyy jälleen lomien jälkeen. 13. -18.4. syntyneet Oinaat voivat hekin kokea hetkittäin vapautuneisuuden tunteita, mutta enimmäkseen elämä on raskasta, ehkä jopa kriisien täyttämää. Tästä ajanjaksosta toipuminen kestää melko pitkään.

Rakkauden planeetta Venus viipyy Oinaassa maaliskuussa, ja kun kevät on muutenkin Oinaan parasta aikaa, niin eihän sitä tiedä, että parisuhteissa nähtäisiin pysyvämpiäkin sitoumuksia. Joulukuussa tosin kovin impulsiivisimpia päätöksiä tällä saralla pitää arvioida uudestaan.

Härkä 21.4. - 22.5.
Planeetat ovat olleet varsin suosiollisia Härille viime vuosina. Tämä vuosi alkaa kuitenkin rajuilla kuvioilla, mitkä ravistelevat vahvasti 25. - 30.4. syntyneiden Härkien elämää heti tammi-helmikuussa. 5.5. ja sitä ennen syntyneet Härät voivat kokea kuitenkin koko vuoden, että heitä revitään kahteen eri suuntaan, ja heidän on tehtävä tiukkoja päätöksiä, jotta saisivat pidettyä elämänsä jonkinlaisessa järjestyksessä. Kaikkea ei voi nyt saada ja jostakin on luovuttava. Härän kannattaa tarkistaa, onko hänellä sellaisia velvollisuuksia tai sitoumuksia, joita hänen ei tarvitse enää hoitaa. Ne kannattaa jättää suosiolla taakse. Härkien osalle tulee tänä vuonna myös yllätyksiä aivan puun takaa – alkuvuodessa on suorastaan onnettomuusalttiutta. Nekin pistävät jo monta valmista suunnitelmaa uusiksi. Vuosi on kaikin puolin stressaavaa, ja vaikka Härkä yleensä terve onkin, niin tänä vuonna hän on altis sairastelemaan. Toukokuun ja heinäkuun lopun välisenä aikana alkupään Härät saavat kuitenkin nauttia hieman harmonisemmasta ajasta Suomen suvessa. Härkä pääsee tällöin toteuttamaan luonnonläheistä, luovaa ja romanttista puoltaan kaikessa rauhassa.

Toukokuussa syntyneet Härät aloittavat vuotensa melko rauhallisesti, mutta heti helmikuusta lähtien he ovat varsinaisia tarmonpesiä. Härkä voi tuntea, että kaikki ovet nyt hänelle auki, ja saattaa sortua tässä turhankin optimistisiin suunnitelmiin. Suurimmaksi osaksi suuret toiveet liittyvät töihin ja uraan. Kevään mittaan Härkä voi joutua käsittelemään lainopillisia asioita tai ehkä hänen pitää käydä jopa käräjillä syystä tai toisesta. Kesä on pääosin hyvin rauhallinen, ellei jopa tunnelmallinen, mutta jo elokuusta lähtien keväästä tuttu meno jatkuu.

14.-19.5. syntynyt Härkä puskee tänä vuonna eteenpäin sillä voimalla, mihin vain Härkä pystyy. Elämään voi mahtua suuriakin muutoksia, mutta toisaalta hän tekee kaiken tarvittavan omien tavoitteittensa eteen. Määrätietoisuus voi kohdistua työhön, johonkin omaan projektiin tai vaikkapa rakkauselämään ja perheen perustamiseen. Jos tämän haarukan Härkä rakastuu, tunteet ovat todella intohimoisia. Marraskuussa näiden Härkien elämään voi sisältyä myös kohtalonomaiselta tuntuva käänne, joka muokkaa heidän elämäänsä hyvän matkaa eteenpäin.

Tarmokkaimmillaan Härkä on heti alkuvuodesta, helmi-maaliskuussa, joten suuria ponnistuksia vaativat pakolliset tehtävät on hyvä ajoittaa tähän ajankohtaan. Venus virkistää Härän rakkauselämää 14.4.- 9.5.

Kaksoset 22.5. - 22.6.
Kaksosten vuosi alkaa vahvasti. Rajoitusten aika lähenee loppuaan ja vapaudesta kovin nauttiva Kaksonen pääsee huokaisemaan lopulta syvään helpotuksesta. Todennäköisesti Kaksonen ottaa kaikki huvit kaksinkertaisena takaisin heti kun se on mahdollista, luultavasti jo alkukeväästä. Työelämän puolella Kaksoset ovat nyt ideoiden runsaudensarvia, ja jotkut heidän ideoistaan on jopa työstettävissä palveluiksi, tuotteiksi, artikkeleiksi tai keksinnöiksi. Jotkut Kaksoset palaavat koulun penkille, toiset jopa opettajan pallille. 5.6. ja sitä ennen syntyneet Kaksoset ovat pitkäjänteisempiä kuin myöhemmin syntyneet Kaksoset, joten ensin mainittujen voi odottaa paiskivan rehellistä työtä tavoitteidensa eteen. Sitoutuminen voi tulla ajankohtaiseksi asiaksi kevään mittaan touko-kesäkuun Kaksosille. Jotkut sitoutuvat pitkäaikaiseen hankkeeseen, mutta toki vaikutukset voivat ulottua myös ihmissuhteiden tai vaikkapa henkilökohtaisten haaveiden puolelle. Voisiko maailmanympärysmatkan toteuttaminen polkupyörällä ajaen olla viimein mahdollista? Alkupään Kaksonen tekee suunnitelmat valmiiksi jo alkuvuodesta ja loppuvuosi menee toteutuksen parissa. Kesäkausi on Kaksoselle hieman muuta vuotta tahmeampi. Ehkä se menee turhan kosteissa merkeissä, tai omista tekemisistä katoaa punainen lanka hetkeksi näkyvistä. Elokuusta alkaen hän on kuitenkin taas erinomaisessa vedossa.

Myös 5.6. jälkeen syntyneillä Kaksosilla ideat lentävät ja huumori kukkii. Kaksonen on sosiaalisuuden ihmelapsi ja hänen luontaisiin kykyihinsä kuuluu myös ihmisten yhdistämisen taito. Kannattaisiko Kaksosen perustaa treffipalvelu tai harrastusyhteisö, jossa hän voi kerätä oikeita ihmisiä oikeaan paikkaan? Kaksonen on usein myös taitava kirjoittaja, joten julkaisutoimintaa tullee melkoisesti tänä vuonna. Kesä on ehkä kevättä vaisumpi, mutta elokuusta alkaen vuosi kuitenkin muodostuu pääosin kevään kaltaiseksi. 7. - 15.6. syntyneet Kaksoset ovat etenkin työelämän puolella hieman usvaisessa tilanteessa tänä vuonna. Monet etsiskelevät uusia uria, mutta oma juttu voi olla vielä hakusessa. Kaksonen ei myöskään kykene irtautumaan kovin helposti omista tehtävistään vaikka ne olisivat epämieluisiakin. Tähän voi olla monia syitä, joista yleinen epävarmuus tulevaisuudesta on yksi. Kohtalonomainen käänne kesällä voi kuitenkin tuoda usvaiseen tilanteeseen jonkinlaista selvyyttä.

Kaksonen on energisimmillään tänä vuonna 4. -23.4. Ihmissuhteet kukoistavat todennäköisesti koko vuoden, mutta erityisesti toukokuussa.

Rapu 22.6. - 22.7.
Viime vuodet ovat voineet merkitä Ravulle jonkinlaista välitilinpäätöstä, ja nyt matka jatkuu näillä eväillä eteenpäin. Tunnelmat kevenevät huomattavasti aiempaan nähden, ja Rapu voi olla ihmeissään, kun koko ajan ei ole haastetta haasteen perään odottamassa. Kesäkuussa ja heinäkuun alussa syntyneiden Rapujen vuosi lähtee silti käyntiin ihan reippaasti. He viihtyvät käytännönläheisten ja taloudellisten tehtävien äärellä, joissa ei ole paljon varaa haihatella. Ihmissuhteissa tutut ja turvalliset luottopakit tuottavat yllättävänkin paljon iloa. Ja eihän sitä tiedä, vaikka elämään astuisi joku uusi, ihana ihminen. Rakkaudessa Rapu ei tänä vuonna erityisesti jarruttele. Kesällä juhannuksen tienoilla syntyneen Ravun elämä on suorastaan kuin romanttisesta Suomi-Filmistä.

Heinäkuun alkupuolen jälkeen syntyneiden Rapujen vuosi käynnistyy melko rauhallisesti. Kevättalvi ei tuo mukanaan kovinkaan ihmeellisiä haasteita millään elämänalueella. Ehkä Ravusta on kuitenkin mukavaa, että tuulisempien aikojen jälkeen on välillä seesteistä. Koska arki pyörii ilman suuria vastoinkäymisiä, 10.-17.7. syntyneet Ravut pääsevät tunnelmoimaan kunnolla, ja he toteuttavat itseään jonkin luovan harrastuksen parissa. Henkisyys ja hyväntekeväisyys voi vetää niin ikään puoleensa. Jos matkustelu on vuoden aikana jo mahdollista, niin itseään etsivä Rapu saattaa lähteä vaikkapa Intiaan ashramille tai pyhiinvaellusreitille Espanjaan. Rakkauselämässä on romanttinen vaihe, ja tämän haarukan Ravulla voi olla ruusunpunaiset lasit silmillä koko vuoden. 16.-20.7. syntyneet Ravut saavat kuitenkin varautua moniin jyrkkiin muutoksiin elämässään. Suurimmaksi osaksi muutokset koskevat ihmissuhteita. Elämässä voi olla intohimoa, iloisia perheuutisia, mutta myös katkeria ristiriitoja ja menetyksiä. Lisäksi nämä Ravut joutuvat arvioimaan uudestaan monia läheisiä ihmissuhteitaan joulukuussa.

Ravut ovat energisimmillään 23.4 – 11.6. Kesäkuu on ihmissuhteiden kannalta hedelmällisintä jaksoa, ja voi olla, että alkukesästä nähdään melkoisesti sinkkurapuja ravintoloiden terasseilla tai treffipalstoilla rakkautta etsimässä.

Leijona 22.7. - 23.8.
7.8. ja sitä ennen syntyneen Leijonan vuosi alkaa melko tuulisissa merkeissä. Heti tammikuussa alkaa kutkuttava jakso, jonka aikana Leijona verkostoituu vahvasti joko työn tai huvin vuoksi ja tutustuu ihmisiin eri puolilta maailmaa. Myös romanttisessa mielessä voi tulla mielenkiintoisia kandidaatteja vastaan, ja kipinät sinkoilevat ainakin muutaman viikon verran. Iloisin jakso on ohitse kuitenkin kuukaudessa, jonka jälkeen Leijonalla tuntuu olevan käsissään lähinnä ihmissuhdekriisejä niin yksityiselämässä kuin työpaikallakin. Alkupään Leijona joutuu miettimään lähimmän vuoden aikana paljon sitoutumista. Epämääräisessä välitilassa oleviin suhteisiin pitää saada jonkinlainen päätös suuntaan tai toiseen. Niinpä tänä vuonna nähdään paljon sekä avioituvia ja eroavia Leijonia. Työrintamalla pitää tottua äkillisiin muutoksiin, mitkä ovat tulleet jo koronavuonna tutuiksi. Etätöistä saadut kokemukset muovaavat Leijonan arkea vahvasti tänäkin vuonna rajoitusten löystymisestä huolimatta. Jotkut heinäkuun puolella syntyneet Leijonat voivat joutua käsittelemään alkuvuodesta myös lakiasioita, ehkä jopa oikeussalissa asti.

7.8. jälkeen syntyneiden Leijonien vuosi muodostuu aiemmin mainittuja merkkitovereita viihdyttävämmäksi. Kesää lukuun ottamatta vuosi tuntuu olevan mahdollisuuksien aikaa, ja Leijonalle satelee mielenkiintoisia tarjouksia sieltä täältä. Hän voi tehdä sopimuksia, matkustella, opiskella, opettaa ja tavata kiinnostavia ihmisiä. Rajoituksien vuoden jälkeen Leijona ottaa vapaammista tuulista kaiken huvin irti! Välillä innostus läikkyy yli äyräiden ja hän sortuu ylilyönteihin, mutta yleisesti ottaen vuosi on kuitenkin positiivinen ja suosii erityisesti ihmissuhteita. Ja vaikka kesä ei ole työelämän puolella erityistä mahdollisuuksien aikaa, niin ei Leijona silloinkaan jää laakereilleen lepäämään. Hän elelee mielihyväperiaatteella kesä-heinäkuun ajan ennen kuin alkaa miettiä taas tärkeämpiä velvollisuuksia.

Neitsyt 23.8. - 23.9.
Planeetat ovat suosineet parin viime vuoden aikana Neitsyiden tavoitteita, ja vaikka olosuhteet ovat olleet vuonna 2020 poikkeukselliset, Neitsyt on aina löytänyt jonkin tavan toteuttaa itseään. Työt ja muut suunnitelmat ovat toivon mukaan nyt sellaisessa vaiheessa, että tämä vuosi on lähinnä aallonharjalla ratsastamista. Mikäli Neitsyt ei ole päässyt näin hyvään vaiheeseen, niin vuodessa voi olla melko seisahtanut tunnelma.

Dynaamisimmat kuviot osuvat tänä vuonna 30.8 -7.9. sekä 16.-21.9. syntyneille Neitsyille, jotka eivät pääse tänäkään vuonna pyörittelemään peukaloitaan. Ensin mainitut Neitsyet saattavat lähteä tarpeen vaatiessa koulun penkille tai vaikkapa politiikkaan, mikäli katsovat näiden asioiden edistävän hänen ja yhteisönsä tarpeita. Jälkimmäisen haarukan Neitsyet viihtyvät suurten projektien parissa, ja he ovat hyvin menestyshakuisia. Elämään saattaa kuitenkin mahtua myös yksityiselämän mullistuksia, mikä tekee ajanjakson jossain määrin raskaaksi. Lisäksi molemman haarukan Neitsyet voivat kiinnostua sijoittamisesta.

10.-17.9. syntyneet Neitsyiden ihmissuhteissa voi olla ruusunpunaiset aikansa, mutta toisaalta ne aiheuttavat myös paljon huolta ja murhetta. Rakkautta etsivän Neitsyen ei kannata olla nyt liian sinisilmäinen, koska Sen Oikean lisäksi hän vetää puoleensa myös erilaisia huijareita tai reppanoita, jotka kaipaavat rinnalleen lähinnä äidin tai isin korviketta. Työelämän puolella on syytä katsoa tarkasti, että sopimuksissa ei ole porsaanreikiä, koska niitä käytetään nyt helposti hyväksi. Kesällä myös aivan merkin alussa syntyneet Neitsyet voivat huomata olevansa jonkinlaisessa ihmissuhdekeitoksessa, mutta tähän tulee selvyys melko nopeasti. Heinä-elokuussa Neitsyet luottavat kuitenkin itseensä harvinaisen paljon, joten jos sotkut eivät selviä itsestään, niin kyllä Neitsyt tekee niistä lopun omakätisesti.

Vaaka 23.9. - 23.10.
7.10 ja sitä ennen syntyneiden Vaakojen vuosi lähtee käyntiin vahvassa myötätuulessa ja alkutalvi muodostuukin heille vuoden parhaaksi jaksoksi. Elämä on varmasti tuntunut kovin rajoitetulta ja perheettömällä Vaa’alla ehkä yksinäiseltäkin. Syyskuinen Vaaka näkee nyt kuitenkin valoa tunnelin päässä ja tekee vuotta varten runsain mitoin suunnitelmia, jotka hän toteuttaa vuoden mittaan. Suunnitelmissa voi olla vaikkapa opiskelua, matkustelua, julkaisutoimintaa, hankintoja, uusia harrastuksia ja kavereiden kanssa seurustelua ihan oikeassa elämässä. Parisuhteessa elävä Vaaka voi hyvinkin suunnitella isoja häitä, jotka ovat jääneet nyt olosuhteiden pakosta pitämättä. Perheellinen Vaaka viihtyy vaihteeksi erinomaisesti jälkikasvunsa kanssa. Vaa’an töihin sisältyy sosiaalinen aspekti, missä he ovatkin luontaisia kykyjä. Suhdetoiminta vie heidät oikeaan paikkaan oikeana ajankohtana. Vuodesta voi odottaa varsin menestyksekästä näillä kuvioilla. Jos vuoteen jotakin negatiivista sisältyy, niin mahdollisesti läheisen sairastelua. Vaaka itse pysyy todennäköisesti terveenä.

7.- 17.10. syntyneet Vaa’at saavat hekin nauttia hedelmällisestä vuodesta, mutta he ovat hieman kärsimättömämpiä ja impulsiivisempia kuin edellä mainitut merkkitoverinsa. Spontaanissa elämisessä ei ole mitään vikaa, etenkin kun onni tuntuu olevan nyt myötä hullummissakin tempauksissa kuten vaikka uhkapelissä. Onni saattaa hylätä heidät alkukesän ajaksi, mutta elokuusta lähtien Vaaka pääsee taas vauhtiin loppuvuoden ajaksi. Näilläkin Vaaoilla on suuria suunnitelmia, mutta toteutus jää puolitiehen tai muiden tehtäväksi. 17. -22.10. syntyneet Vaa’at ovat täysin erilaisissa tunnelmissa kuin muut. Elämässä on raskaita muutoksia, joille Vaaka ei välttämättä voi mitään ja jotka on pakko käydä lävitse. Mielialat vaihtelevat lamaannuksesta ekstaasiin – aika ei todellakaan ole ihan kivaa ja tavallista.

Energisimmillään Vaaka on tänä vuonna syys-lokakuussa, ja ihmissuhteetkin voivat tuona aikana vallan mainiosti. Elokuun iltoina sinkkuvaaka voi löytää itsensä romanssin pyörteistä. Joulukuussa kuitenkin ihmissuhteet tulevat uudelleenarvioitaviksi. Suomut putoavat silmiltä viimeistään tuolloin.

Skorpioni 23.10. - 23. 11.
7.11. ja sitä ennen syntyneillä Skorpioneilla alkuvuosi on täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Vaikka he innostuvat nyt monenlaisista asioista, asiat tuntuvat karkaavan heidän käsistään tai erilaiset vastoinkäymiset nostavat tien pystyyn. Alkuvuodessa on nähtävissä suorastaan onnettomuusalttiutta loka-marraskuun vaihteessa syntyneille Skorpioneille ja vastaava tilanne toistuu myös marraskuussa. Joka tapauksessa vuosi on ihmissuhteiden kannalta melko haastava. Skorpionia revitään moneen eri suuntaan, eikä hän voi saada kaikkea. Vuosi tuo tullessaan kipeitä päätöksiä, eikä Skorpioni tee niitä kaikkia itse. Hylätty Skorpioni saattaa esitellä tänä vuonna kostonhimoista puoltaan, mikä ei ole kenenkään mielestä mukavaa. Aivan merkin alussa syntynyt Skorpioni löytää kevään ja kesän aikana yhteyden intuitioonsa ja kesästä voi muodostuakin heille vuoden antoisin aika. Rakkauttakin saattaa olla ilmassa!

7.11 jälkeen syntyneet Skorpionin elämä on edellä mainittuja merkkitovereita huomattavasti tasaisempaa vuonna 2021. Koska pari edellistä vuotta ovat olleet olosuhteista huolimatta Skorpionille aika suosiollisia, niin hän ajattelee saman menon jatkuvan nytkin. Ei vuotta voi huonoksi sanoa, mutta osa hienoista suunnitelmista jää nyt puolitiehen tai Skorpioni hajottaa itseään liian moneen eri suuntaan. Jos yhteiskunnassa toimiminen tuntuu hieman vaikealta, niin onneksi kuitenkin rakkauselämän puolella on seesteisempää. Jos Skorpioni malttaa hieman hiljentyä, niin luovat ideat lähtevät niin ikään pursuilemaan. 15. - 21.11. syntyneet Skorpioneilla on kuitenkin riittävästi aikaa, rahaa ja resursseja, joilla he saavat tahtonsa lävitse tänäkin vuonna. Vuosi voi olla loppupään Skorpionille vallan menestyksekäs! Jos tämä Skorpioni rakastuu, niin intohimosta ei ole todellakaan puutetta.

Rakkauden planeetta Venus lupailee Skorpioneille yleisesti mukavaa syys-lokakuuta niin talousasioissa kuin ihmissuhteissakin. Energiatasot ovat parhaimmillaan lokakuussa ja joulukuussa, tosin kuin monella muulla merkillä. Pimeys ei Skorpionia haittaa.

Jousimies 23.11. - 22.12
Jousimiehet ovat ehkä jo odotelleet vuoden 2020 siirtymistä historiaan, ja huomattavasti toiveikkaammissa merkeissä uusivuosi alkaakin tämän merkin kannalta. Marraskuussa ja joulukuun alussa syntyneet Jousimiehet ovat oikeita optimismin ruumiillistumia tammi- ja helmikuussa ja tekevät runsain mitoin suunnitelmia vuotta varten. Suuria elämänmuutoksia ei sinänsä ole tulossa, mutta vallitsevatkin olosuhteet saavat huomattavan piristysruiskeen, kun elämä pikkuhiljaa vapautuu. Reissuun pääsy lienee nyt suurin haave, ja Jousimies jaksaa luottaa siihen, että tällaiset suunnitelmat ovat toteutettavissa. Työpaikalla Jousimies on oikea ideanikkari. Jousimies hyötyy kuitenkin hyvästä työparista – kaksi päätä yhteen lyötynä on nyt parempi kuin yksi. Jousimiesten työnkuvaan voi kuulua paljon myös tiedottamista, kirjoittamista ja markkinointia. Suurin innostus on kulunut loppuun jo helmikuun lopulla, mutta toki Jousimies nauttii siitä, kun suunnitelmat lopulta saadaan toteutettua. Keväällä ja kesällä merkin alussa syntyneet Jousimiehet voivat olla yllättävänkin nuutuneita. Johtuneeko liian hyvistä tai liian huonoista terassikeleistä? Vai tekeekö kaikkien huulilla ollut tauti vielä paluun?

6.12. jälkeen syntyneet Jousimiehet elävät pääsääntöisesti melko vapautuneissa tunnelmissa tänä vuonna. He ottavat luultavasti kaiken irti huvin irti sellaisista asioista, jotka ovat edellisen vuoden aikana olleet pannassa. Kaikenlaista voi nyt sattua, mutta Jousimiehellä on kiperämmässäkin tilanteessa onni myötä. 9. - 16.12. syntyneet Jousimiehet ovat kuitenkin kiinni hankalassa yksityiselämän tilanteessa, minkä takia vapauksia ei ole niin paljon kuin Jousimies toivoisi.

Vuoteen 2021 mahtuu kolme pimennystä, jotka voivat ravistella yllättävänkin paljon Jousimiehiä. Tällaisia ajankohtia on nyt toukokuun lopussa, kesäkuun alussa sekä joulukuun alussa. Pimennyksissä on oma kohtalonomainen vivahteensa, ja vaikka ne eivät ensin tuntuisi missään, niin pitkässä juoksussa on kuitenkin tapahtunut jotakin tärkeää.

Ihmissuhteissa on pääsääntöisesti harmoninen vuosi, mutta lokakuussa ja marraskuun alussa ystävyys ja rakkaus tuo erityisesti iloa. Energiatasot ovat tapissa heti vuoden alussa ja uudestaan taas joulukuussa.

Kauris 22.12. - 21.1.
Kauriin merkkiin osui vuonna 2020 oikea planeettasuma, joka varmasti tuntui luissa ja ytimissä. Kauris on saattanut olla päättämässä vuoden rajoituksista tai rajoitukset ovat vaikuttaneet hänen omaan liiketoimintaansa joko positiivisesti tai negatiivisesti. Ehkä vuosi toi mukanaan myös aivan uusia mahdollisuuksia ja onnen hetkiäkin. Loppupään Kauriilla on edelleen tiedossa myllerryksiä, mutta muilla elämä kevenee huomattavasti jo alkuvuoden aikana. Kauriilla voi olla jopa sosiaalista elämää! 28.12. - 5.1. syntynyttä Kaurista voi onnistaa jopa rakkausrintamalla tämän vuoden aikana. Tosin aika suosii ehkä enemmän vakiintuneita suhteita kuin uusia. Aika voi olla oikea vaikkapa yhteen muutolle tai perheenlisäykselle. Tämän haarukan Kauriilla on töissäkin sähäkkä vuosi edessään. He nauttivat tekemisen meiningistä ja asiat etenevät liukkaasti vaiheesta toiseen. Joulun tienoilla syntyneiden Kauriiden vuosi on muuten melko tasapaksu, mutta keväällä ja kesällä he puhkeavat jotenkin kukkaan ja heittäytyvät suorastaan runollisiksi. Elämyksiä löytyy erityisesti Suomen luonnosta tai vaikkapa hiljentymisestä. Kesään voi sisältyä myös jokin pitkään unelmissa pyörinyt matka tai juhla.

5.-16.1. syntyneet Kauriit saavat viettää varsin rauhallista vuotta. Jotkut viihtyvät erakkomaisesti omissa oloissaan tehden edelleen etätöitä tai omia luovia projektejaan työstäen, mutta toiset haluavat ihmisten ilmoille, jossa vuorovaikutus on välitöntä. Tässäkin tapauksessa Kauris pääsee yhteyteen pehmeämpään ja intuitiivisempaan puoleensa ja työnteko voi olla suorastaan hauskaa! Kauris voi viihtyä nyt esimerkiksi erilaisten mainoskampanjoiden parissa, joissa älyvapaatkin ideat ovat aivan tervetulleita, kunhan ne ovat viihdyttäviä.

13.-19.1. syntyneet Kauriit käyvät tänä vuonna lävitse melkoista elämänmuutosta. Jotkut sukeltavat synkimpiin syövereihin menettäen kaiken, kun taas toiset saavat kokea ennennäkemätöntä menestystä. Osa Kauriista käy lävitse vain psykologista muodonmuutosta. Kauris on sitkeä, mutta ei hänkään kaikkea kestä. Hän voi kokea, mitä on palaa tuhkaksi ja syntyä siitä uudestaan. Jos näin käy, hän on taas voimainsa tunnossa.

Rakkauden planeetta Venus piristää Kauriin sosiaalista elämää ja rakkaussuhteita tammikuussa ja uudestaan marras-joulukuussa. Loppupään Kauriit joutuvat kuitenkin arvioimaan monia ihmissuhteita uusiksi joulukuussa. Lisäksi on hyvin mahdollista, että vanhat ihastukset jostain ammoisilta ajoilta ottavat yhteyttä. Vanha suola voi janottaa, mutta on hyvin epätodennäköistä, että jutusta tulisi tälläkään kertaa mitään.

Vesimies 21.1. 20.2.
Jupiter ja Saturnus ovat saapuneet Vesimiehen merkkiin, joten vuosi alkaa harvinaisen dynaamisesti. Aivan merkin alussa syntyneet Vesimiehet voivat aloittaa vuotensa esimerkiksi uusissa työtehtävissä tai opintojen parissa. Heillä riittää ideoita ja suunnitelmia sekä kärsivällisyyttä ja tervettä järkeä ideoiden toteuttamiseen. Kaiken eteen pitää tehdä kuitenkin paljon töitä, ja monenlaiset realiteetit ja rajoitukset hidastavat hyviäkin suunnitelmia. Vuoden alkuun saattaa silti mahtua suoranaisia onnenkantamoisia ja hienoja mahdollisuuksia. 26.1 - 7.2. syntyneet Vesimiehet voivat kokea yllättävänkin rajuja ristiriitoja elämänsä eri osa-alueilla tänä vuonna. Vapaudenhalu saa Vesimiehissä melkoiset mittasuhteet, mikä voi näkyä radikaaleina muutoksina niillä elämänalueilla, jotka Vesimies kokee rasitteeksi. Vesimies voi vaikkapa myydä kotinsa ja muuttaa asuntoautoon asumaan. Sillä hän sitten reissaa sinne, minne huvittaa. Tämä ei ole mikään ongelma sitoutumattomalle Vesimiehelle, mutta silloin kun hänen pitäisi ottaa huomioon muitakin ihmisiä, niin kannattaa varautua siihen, että sanomista tulee. Tammikuussa nämä Vesimiehet saattavat olla suorastaan alttiita onnettomuuksille.

7.2. jälkeen syntyneiden Vesimiesten vuodesta muodostuu vallan loistava. Ehkä he tuntevat olevansa jossain määrin kahleissa vielä tammikuussa, mutta helmikuusta alkaen aina kevätkesään asti Vesimies vapautuu. Jotkut haluavat huvitella sydämensä kyllyydestä, kun taas toiset panostavat opintoihin, opettamiseen, matkusteluun, julkaisutoimintaan ja yhteiskunnalliseen aktivismiin. Elämässä pitää olla liikettä, reviirin pitää laajeta, joten on hyvin mahdollista, että Vesimies panostaa nyt kulkuneuvoihin. Onnikin voi olla myötä esimerkiksi rakkaudessa ja raha-asioissa. Ehkäpä loppupään Vesimiehen kannattaisi pistää lotto vetämään! Kesällä loppupään Vesimiehet elävät hieman hiljaisempaa aikaa, mutta hyvä veto jatkuu heti elokuusta alkaen. Tästä vuodesta kannattaa ottaa kaikki huvi irti!

Kalat 20.2.- 21.3.
Planeetat ovat viime aikoina olleet melko suosiollisia Kalojen pyrkimyksiä kohtaan, eivätkä kuviot ole huonot nytkään, joskin tässä vuodessa on jonkin verran odottelun tuntua. Merkin alussa syntyneet Kalat haaveilevat jo uusista tuulista ja esimakua he saavat niistä toukokuun ja heinäkuun välisenä aikana. Uudet mahdollisuudet siintävät jo näköpiirissä, mutta ehkä niitä pitää kuitenkin odotella ensi vuoteen asti. 24.2. - 5.3. syntyneet Kalat palaa kuitenkin kiireiselle työpaikalla, jossa on tarpeen vaatiessa osattava hoitaa muutakin kuin oma tonttinsa. Kalan pitää perehtyä ehkä tavallista enemmän talouden hallintaan tai hyvin käytännönläheisiin tehtäviin, joissa hän ei ole unelmoijana aina omimmillaan. Kaloilla on kuitenkin melkoisesti hyviä ja käytännöllisiä ideoita, jotka otetaan käyttöön muitta mutkitta.

8.-15.3. syntyneet Kalat etsivät tänä vuonna vahvasti johtotähteään ja kutsumustaan. Ehkä jotkut jo tietävätkin, mitä haluaisivat tehdä, mutta nyt itsensä toteuttamisen tarve tulee niin voimakkaaksi, että Kalat ei välitä, vaikka tippuisi taloudellisesti tyhjän päälle. Oman visionsa voimalla hän jaksaa vaikeammatkin ajat lävitse. Tämän haarukan sinkkukaloilla on myös romanttisia haaveita, joista jotkut voivat toteutuakin. Unelmien prinssi tai prinsessa voi hyvinkin löytyä rinnalle. Kaikki ei ole kuitenkaan kultaa, mikä kiiltää, tämä on Kalankin syytä pitää mielessä. Jotkut sortuvat valitettavasti huijareihin.

14. -19.3. syntyneet Kalat eivät pelkää tänä vuonna suuriakaan haasteita, ja etenkin töissään he ovat oikeita tarmonpesiä. Kalat ei kykene kaikkeen itse ja hän hyötyykin nyt hyvästä organisaatiosta ja yhteen hiileen puhaltavasta porukasta. Intohimoa voi löytyä myös harrastuksiin, joihin Kalat uppoutuu usein kaiken muun unohtaen. Intohimoinen on myös rakastunut Kalat. Suuret tunteet eivät ole lainkaan mahdottomia loppupään Kaloille

 «TULOSTA TEKSTI
  | pages powered and designed by aboanet