KLIKKAA JA LUE OMA KUUKAUSIHOROSKOOPPISI!

OinasHärkäKaksosetRapuLeijonaNeitsytVaakaSkorpioniJousimiesKaurisVesimiesKalat

MILTÄ NÄYTTÄÄ VUOSI 2017 ASTROLOGISESTI?

YLEISTÄ

Vuosi 2017

Joulukuun yleisnäkymä
Joulukuu on perinteisesti juhlakautta, ja kuukauden alku täyttyy lahjaostoksista, pikkujouluista ja tietysti loppuvuoden työrutistuksesta. Energistä Jousimiehen aikaa eletään 21.12 asti, jolloin Aurinko siirtyy Kauriin merkkiin talvipäivän seisauksen hetkellä klo 18:28. Joulun aikaan sitten omistaudutaan perheelle, lähdetään reissuun tai tehdään töitä ylhäisessä yksinäisyydessä. Aina löytyy niitäkin, jotka viettävät joulunsa yksin kotona – jotkut nauttivat hiljaisuudesta, toiset kokevat sen ankeaakin ankeampana.

Kuukauteen mahtuu muutama merkittävämpi planeettatapahtuma. Ensinnäkin Merkurius peräytyy Jousimiehessä 3.-22.12 välisen ajan. Tällöin on siis syytä varautua tietotekniikan oikutteluun, postinkulun ongelmiin ja hitaasti etenevään liikenteeseen joulun alla. Merkittäviä sopimuksia ei kannata vielä lyödä lukkoon tänä aikana. Jupiter muodostaa kolmion Neptunukselle 2.12. ja kuvio pysyy tarkahkona joulukuun kaksi ensimmäistä viikkoa. Tämä kuvio on hyvin viihteellinen ja juhlava, ja pikkujouluissa lieneekin tänä vuonna erittäin hauskaa ja ohjelmaankin panostetaan pitkien, laihojen vuosien jälkeen selvästi runsaskätisemmin.

Saturnus päättää n. 2,5 vuotta kestäneen matkansa Jousimiehessä ja siirtyy talvipäivänseisauksena, 21.12. kotimerkkiinsä Kauriiseen. Viimeksi Saturnus on liikkunut tässä merkissä vuosina 1988-1991, jolloin Suomessa elettiin nousukauden loppuvuosia ja itäblokin sosialistinen järjestelmä tuli tiensä päähän. Tätä edeltävällä kierroksella 50-60-lukujen taitteessa suomalaisia alkoi muuttaa joukoittain Ruotsiin työn perässä, Kuubassa tehtiin vallankumous ja Juri Gagarin kävi ensimmäisenä ihmisenä avaruudessa.

Aurinkomerkit vuositasolla

Oinas 21.3. - 21.4.
Ennen 5.4. syntyneiden Oinaiden elämä on tänä vuonna tasaista ja rauhallista. Jos viime vuoden puolella tuli vastaan hienoja mahdollisuuksia, alkupään Oinaat hyödyntävät niitä nyt parhaansa mukaan. Ehkä rinnalle on löytynyt hyvä puoliso tai liikekumppani, opinnot ovat lähteneet sujumaan mallikkaasti, ja Oinas on saattanut reissatakin melkoisesti. Näistä lähtökohdista ponnistetaan siis eteenpäin. Suurten muutosten aikaa tämä ei ole. Helmikuun ja toukokuun välillä on sosiaalisesti vireä kausi, jolloin Oinailla on mahdollisuus tavata vanhoja tuttuja ja uudistaa urautuneet suhteet uudelle tasolle. Energiatasot ovat korkeimmillaan helmikuussa.

5.4. jälkeen syntyneille Oinaille sen sijaan sattuu ja tapahtuu. Joillakin on äärimmäisen kunnianhimoisia suunnitelmia, jotka viedään lävitse aikaa, rahaa ja vaivaa säästämättä. 5.-10.4. syntyneet voivat olla myös kriisien äärellä. Elämä voi muuttua joillakin ulkoisesti paljonkin, mutta toisilla myllertävä elämä vaikuttaa vain psykologisella tasolla. Toiset uudistuvat kuin feenix-linnut, toiset lamaantuvat vastoinkäymisissä.

11.4. jälkeen syntyneet Oinaat taas ovat niin kiireisiä, että tuntuvat singahtavan maata kiertävälle radalle. Heillä on monta rautaa tulessa ja kaikki menestyksen avaimet ulottuvillaan. Elämään mahtuu nopeita muutoksia, paljon matkustelua, yllätyksiäkin. Nämä Oinaat haluavat elää mahdollisimman villisti ja vapaasti, mutta ainakin jotkut muistavat, että työ ennen huvia. Rakkaudessa nämä Oinaat tekevät suhteen nykytilasta riippumatta varsin äkkinäisiä päätöksiä. Lokakuusta lähtien elämä hieman rauhoittuu, tai ainakin parhaat mahdollisuudet on nyt käytetty. Sen jälkeen on pelattava niillä korteilla, mitä on käteen jaettu.

Härkä 21.4. - 22.5.
Tähtitaivas kohtelee Härkiä tänä vuonna kovin lempeästi. Huhtikuun Härillä ja 12.4. jälkeen syntyneillä Härillä etenkin vuoden ensimmäiset kuukaudet voivat olla hyvin tapahtumaköyhiä. Energiaa tarvitaan kuitenkin maalis-huhtikuussa kiireellisimpien asioiden hoitamiseen. Mikäli aika kuluu lähinnä peukaloitten pyöritykseen, niin Härkä ottaa maanläheisiä ja käytännöllisiä tehtäviä hoitaakseen. Hedonistisemmat tyypit voivat kokeilla keväällä tuuriaan lemmenleikeissä. Rakkauselämässä ja muutoin ihmissuhteissa on kuitenkin paras jakso vasta kesäkuussa.

Lokakuusta alkaen huhtihärkienkin elämässä alkaa olla jotakin tavanomaisuudesta poikkeavaa. Heidän eteensä voi tupsahtaa mielenkiintoisia mahdollisuuksia liike-elämässä, rakkaudessa tai yhteiskunnallisessa elämässä. Jotkut ovat melko näkyvästikin esillä eri tehtäviin liittyen. Vaikka syksy pimenee, niin Härkää se ei lannista! Päinvastoin, hän on hyvin innoissaan siitä, mitä hänen elämäänsä kuuluu.

30.4.-5.5. syntyneet Härät elävät tänä vuonna hyvin harmonista aikaa. Ulkopuoliset voivat suorastaan kuvitella, että Härkä on löytänyt viisauden lähteen ja hänen puoleensa käännytäänkin usein ongelmatilanteissa. Yleensä käytännöllisenä pidetty Härkä voi yllättää filosofisuudellaan etenkin loppuvuodesta. 6.-11.5. syntyneet Härät ovat selvästi muita merkkitovereitaan kunnianhimoisempia ja stressitasotkin voivat olla kaikenlaisten hankkeiden ja elämänmuutostenkin keskellä melkoisen korkeat. Pääsääntöisesti Härkä jaksaa kuitenkin painaa eteenpäin väsymättömällä otteellaan. Tällaisen panostuksen tuloksetkin näkyvät ennen pitkää.

Kaksoset 22.5. - 22.6.
Ankara Saturnus on koetellut toista vuotta Kaksosten terveyttä, mainetta ja ihmissuhteita, eikä tähän asiaan tule muuta muutosta kuin että alkupään Kaksoset saavat olla moiselta nyt rauhassa. Toukokuun puolella syntyneiden Kaksosten elämä voi olla suorastaan tasapaksua. Eläväiselle Kaksoselle siinä voi olla kestämistä jopa siinä tapauksessa, että takana olisi stressaavia vuosia. Toukokuussa nämä Kaksoset voivat energianpuuskassaan liittyä vaikkapa jalkapallojoukkueeseen. Aika kuluu näin harrastuksissa mukavahkosti. Heinäkuussa Kaksonen ei istu vain mökillä, vaan hän tapaa ihmisiä aina kuin mahdollista. 1.-6.6 syntynyt Kaksonen saattaa juuttua viihteen puolelle kesälomillaan ja arkeen orientoituminen tuntuu tänä vuonna harvinaisen hankalalta.

11.6. jälkeen syntyneet Kaksoset sen sijaan yrittävät kuumeisesti edetä urallaan siinä joskus onnistuenkin. Hyvin harkitut riskit tuottavat nyt parhaiten tulosta. Näillä Kaksosilla on tarve uudistaa myös urautuneita tapojaan ja tottumuksiaan ja kokeilla jotakin uutta. Jos vanhat tavat eivät ole vieneet kuin umpikujaan, niin uudistuminen kannattaakin. Monet päätyvät siis takaisin koulun penkille tällaisissa aatoksissa. Nämä Kaksoset voivat olla jossain määrin myös onnettaren suosikkeja ja jos he osaavat ottaa tilaisuudesta vaarin, niin elämä ottaa helpostikin uuden ja raikkaan suunnan. Tänä aikana Kaksonen hyötyy erityisesti hyvästä tiimistä ja yhteistyöstä. Kaikkea ei kannata yrittää tehdä yksin.

Ihmissuhteiden kannalta vuosi voi olla ristiriitainen. Mikäli Kaksonen vastustaa sitoutumista, hän jättää hyvänkin parisuhteen ja lähtee tavoittelemaan hetkellistä mielihyvää, josta ei pidemmän päälle ole sen ihmeempää iloa. Vastuuntuntoinen Kaksonen ottaa sitoumukset taas kunnia-asiana, ja tämä asenne avaa hänelle paljonkin sellaisia ovia, jotka muuten pysyisivät häneltä visusti kiinni. Oma puoliso voi olla mitä hauskinta seuraa ja hänen kanssaan tehdään nyt vaikkapa todella pitkä matka.

Rapu 22.6. - 22.7.
Kesäkuussa syntyneet Ravun vuosi on hyvinkin arkista ja tasaista aina lokakuulle asti, jolloin elämään tupsahtelee mukavia mahdollisuuksia ja reviiri tuntuu laajenevan muutenkin. Talousasioihin voi tulla loppuvuodesta huomattavaa parannusta. Kesäkuussa Ravut puuhastelevat puutarhojensa parissa, mikäli töiltään ehtivät. Energiaa riittää mukavasti kuitenkin sekä työpaikalle että kotipuoleen. Ystävyydessä ja rakkaudessa on mukava jakso elokuussa. Mitään uutta ja mullistavaa rakkaussaralle ei ole luvassa, mutta menneisyydestä voi palata ihmisiä elämään etenkin helmikuun ja toukokuun välisenä aikana. Tässä meneekin tovi, kun suhteet päivitetään ajan tasalle.

Heinäkuun alussa syntyneet Ravut elävät hekin harmonista ja luovaa aikaa tänä vuonna ja loppuvuodesta heidän unelmistaan voi sukeutua jotakin todella ihmeellistä! Kirjoittavat Ravut saanevat kustannussopimuksen tai Rapu saa muuten harvinaisen paljon julkista huomiota tekemisistään ja sanomisistaan.

7.7. jälkeen syntyneet Ravut käyvät nyt lävitse monia muutoksia niin ihmissuhteissaan, töissään, opinnoissaan kuin asumisjärjestelyissäänkin. 13.7. jälkeen syntyneiden Rapujen elämä voi olla suoranaista matalalentoa. Jotkut kokevat pahojakin kriisejä menetyksineen ja synkkine syövereineen. Toisaalta myös suuri menestys on mahdollista ja eteen voi tupsahtaa hyvinkin mielenkiintoisia mahdollisuuksia, joita Rapu voi hyödyntää, mikäli tämän parhaaksi näkee. 13.7. jälkeen syntyneiden Rapujen ihmissuhteet ovat nyt hyvin alttiita nopeille muutoksille ja vauhdikkaille käänteille. Sinkut pariutuvat luultavasti nopeasti ja siirtyvät hyvin sitoutuneeseen vaiheeseen yhden vuoden sisällä. Perheenlisäystäkin voi olla odotettavissa! Vakiintuneet parit saattavat ottaa irtioton arjesta ja lähteä vaikkapa pitkälle reppureissulle yhteisten elämysten perässä. Vuoden lopulla vauhti hieman hiipuu ja elämään tulee ainakin hetkeksi hieman vakiintuneempi jakso.

Leijona 22.7. - 23.8.
Ennen 5.8. syntyneet Leijonat viettävät melko rauhallista vuotta aina lokakuulle asti, jolloin alkupään Jalopeurat alkavat nähdä silmissään eurojen kuvia ja lupauksia lemmenleikeistä. Ei kannata kuitenkaan innostua liikaa, koska mahdollisen onnekkuuden kylkiäisenä tulee useimmiten jokin ongelma. Loppuvuoden aikana nämä Leijonat voivat hyvinkin joutua mukaan johonkin kolmiodraamaan.

Helmi-maaliskuussa Leijonat tapaavat paljon ihmisiä menneisyydestä ja osa näistä tuttavuuksista saattaakin elpyä uuteen uskoon. Tässä on myös mahdollisuus myös muistella menneitä ja sopia mahdollisesti hampaan koloon jääneet asiat. Ainahan tämä ei tietenkään onnistu. Nykyisissäkin suhteissa voi olla jonkinlainen tilinteon aika. Varsinaisesti rakkaus ja ystävyys kukoistavat elo-syyskuussa, jolloin Leijonat ovat muutenkin itsevarmoja tarmonpesiä.

6.8. jälkeen syntyneille Leijonille vuosi 2017 on hyvin dynaaminen. Heillä on kaikki menestyksen avaimet käsissään ja vaikka menestys koskee lähinnä hänen uraansa, opintojaan ja harrastuksiaan, niin toki myös ihmissuhteiden puolella sattuu ja tapahtuu. Epämääräiset suhteet joko hajoavat tai etenevät seuraavaan vaiheeseen pikavauhtia. Nämä Leijonat matkustelevat myös paljon joko työn tai huvin vuoksi. Usein jo valmiiksi tehdyt suunnitelmat vaihtuvat lennosta aivan muiksi, mikä voi jossain määrin rasittaa ennustettavuudesta pitävää merkkiä, mutta eivät loppupään Leijonat sanoisi tätä vuotta missään tapauksessa huonoksi. Mikäli Leijona osallistuu johonkin kilpailuun, niin hän on potentiaalinen voittajakandidaatti!

Vuoden pimennyksetkin koskevat vahvasti loppupään Leijonia. Kohtalonomaiseltakin tuntuvia käänteitä voi siis olla odotettavissa erityisesti helmikuussa ja elokuussa.

Neitsyt 23.8. - 23.9.
Neitsyillä on vastikään ollut mahdollisuuksien vuosi ja toivon mukaan he osaavat nyt elää saamiensa korttien kanssa, koska uusia ei ole juurikaan jaossa. Elokuiset elelevät hiljaisia aikoja lokakuulle asti, jonka jälkeen heidänkin elämäänsä tulee hieman vauhtia. Suuria muutoksia ei ole missään tapauksessa luvassa, ehkä vain pientä vaihtelua ja jännitystä arkeen. Syksy on muutenkin Neitsyille mukavaa aikaa, kun sekä Venus että Mars liikkuvat samanaikaisesti merkissä. Viehätysvoimaa ja tarmokkuutta siis piisaa päivien lyhetessäkin.

1.-8.9. syntyneet Neitsyet elävät ainakin kuvainnollisessa mielessä puoli metriä maan yläpuolella. Pää on pilvissä joko utopististen filosofioiden, luovien projektien tai rakkauttaan läpättävän sydämen takia. Riippuvuuksiin taipuvaisten tapausten on syytä olla nyt varuillaan, koska vaara jäädä koukkuun milloin mihinkin on varsin todellinen. Olisiko aika jättää riippuvuudet taakse? Sekin voi onnistua nyt.

9.9. jälkeen syntyneet Neitsyet joutuvat nyt sukkuloimaan työn ja perheen välillä, koska molemmilla saroilla tuntuu olevan tavallista enemmän haastetta. Neitsyiden on syytä pitää omasta terveydestään huolta ja muistaa perusasiat: lepo, ravitseva ruoka ja liikunta, jotta he eivät romahtaisi silkasta stressistä. Ja joskus on ihan ok sanoa myös, että liika on liikaa. Elämästä on syytä karsia pois kaikki sellainen, jota ei jaksa harteillaan kantaa.

Vaaka 23.9. - 23.10.
Ennen 5.10. syntyneiden Vaakojen elämää ei vuosi 2017 juuri muuta. Helmikuun ja toukokuun välillä on kuitenkin jakso, jolloin Vaa´at joutuvat arvioimaan uudelleen niin ihmissuhteitaan kuin raha-asioitaankin. Vaa´at saattavat saada yhteydenottoja lapsuuden- tai nuoruudenystäviltään, joista eivät ole kuulleet vuosiin tai vuosikymmeniin yhtään mitään. Seuraava merkittävämpi jakso ihmissuhteita ajatellen on loka-marraskuussa. Marraskuussa Vaa´at saattavat tarmonpuuskassaan aloittaa vaikkapa kuntosalitreenin!

5.10. jälkeen syntyneille Vaaoille tämä on mahdollisuuksien vuosi aina lokakuulle asti. Rakkautta kaipaava Vaaka voi hyvinkin löytää rinnalleen puolison. Kohtaaminen voi tulla eteen kuin salama kirkkaalta taivaalta, eikä kumpikaan osapuoli enää puntaroi sitä, onko kyseessä sopiva ihminen vai ei. Kaikki on selvää melkeinpä ensisilmäyksestä lähtien. Liike-elämässä toimivat Vaa´at löytävät mahdollisesti sopivan liikekumppanin. Töissä ja opinnoissaan Vaaka saa paljon aikaiseksi, mutta joillakin stressitasot ovat hyvin korkealla ja elämään saattaa mahtua joitakin kriisejäkin, jotka kuormittavat Vaakaa hyvinkin paljon. Välillä pitäisi siis muistaa hiljentää tahtiakin. Suurimmat kriisit lankeavat erityisesti 9.-14.10. syntyneiden Vaakojen harteille.

5.10. jälkeen syntyneet Vaa´at matkustelevat tänä vuonna paljon ja elämään mahtuu konkreettisiakin muutoksia, kuten esimerkiksi muutto tai työpaikan vaihto. Saattaapa joillekin olla tiedossa perheenlisäystäkin.

Skorpioni 23.10. - 23. 11.
1.-13.11. syntyneet Skorpionit luottavat tänä vuonna vahvasti intuitioonsa ja seuraavat sydämensä ääntä aina kun se on mahdollista. Etenkin kuukauden alussa syntyneet ovat hyvin luovia ja tuotteliaita, henkeviäkin. 5.11. jälkeen syntyneillä on suurempiakin hankkeita meneillään, joihin kuluu paljon aikaa, rahaa ja energiaa. Mutta eipä tässä mitään, Skorpionille vain harva projekti on liian suuri. Skorpioni osaa säästää energiaa silloin kun sitä ei tarvita, mutta silloin kun tarvitaan, niin hän on oikea voimanpesä.

Lokakuussa ja 14.11. jälkeen syntyneiden Skorpionien vuosi on ainakin syksyyn asti kovin hiljainen, ehkä suorastaan puuduttavan tylsä. Muutoksen tuulet alkavat puhaltaa vasta lokakuussa, jolloin tähtitaivaan joulupukki, Jupiter, saapuu merkkiin. Tästä alkaa Skorpionien mahdollisuuksien vuosi, jolloin eteen saattaa tipahtaa suoranaisia onnenkantamoisia tai ainakin suunnitelmat on huomattavasti normaalia helpompi toteuttaa. Joillakin on onnea raha-asioissa, toisilla rakkaudessa, kolmannet painavat eteenpäin töissä ja harrastuksissa. Marraskuun jälkipuoliskolla syntyneitä tämä ei toistaiseksi koske, mutta loppuvuodesta on kuitenkin kohtuullisen harmoninen jakso ihmissuhteissa, miksei myös raha-asioissakin. Joulukuussa Skorpionit painavat eteenpäin kuin höyryjunat ja katselevat vain vierestä, kun kaamos vetää kanssaihmisiä peiton alle pötköttämään.

Jousimies 23.11. - 23.12
Marraskuussa syntyneen Jousimiehen vuotta voisi kuvata hiljaiseksi kuin huopatossutehdasta. Tästä hyvästä hän voi olla hermoromahduksen partaalla ja täyttää elämäänsä vähäpätöisellä puuhastelulla. Rutiinityöt hoituvat kyllä tänäkin vuonna vallan mainiosti, mutta mihinkään uuteen ei intoa riitä kuin hetkeksi. Vuoden jo kääntyessä loppusuoralle Jousimies saattaa ilmoittautua pikkujouluihin joulupukiksi.

1.-5.12. syntyneillä Jousimiehillä on tänä vuonna jalat tukevasti ilmassa, kun he tavoittelevat pilvien kultareunuksia useimmiten siinä onnistumatta. Perhepiirissä voi olla ongelmia eikä vesivahinkokaan olisi ihme tänä vuonna. Totuutta rakastava Jousimies joutuu tänä vuonna paljastamaan huomattavan määrän valehtelijoita ja huijareita. Siinä samassa omatkin vaaleanpunaiset lasit tipahtavat silmiltä ja vaihtuvat ehkä aavistusta synkemmän sävyisiin kakkuloihin. 5.12. jälkeen syntyneillä Jousimiehillä menee sen sijaan lujaa vuonna 2017. 12.12. jälkeen syntyneillä voi mennä jopa liian lujaa, koska suunnitelmat menevät helposti uusiksi lennosta. Aina hänen eteensä tupsahtaa jotakin uutta, mutta yllätysten keskelläkin hänen on hoidettava velvollisuutensa. Niitä ei voi kerta kaikkiaan laiminlyödä. Kun Jousimiestä revitään joka suuntaan, hän altistuu stressiperäisille sairauksille ja vastustuskyky on muutenkin heikko. Vauhti voikin välillä pysähtyä äkisti, kun keho ja mieli ottavat vaikka väkisin leponsa. Jos Jousimies osaa pitää kiireessäkin elämän eri osa-alueet tasapainossa, tästä voi tulla todellinen menestysvuosi. Velvollisuuksien hoitaminen, osaamisen päivittäminen ja asioiden katsominen uudelta kannalta ovat vuoden avainsanoja. Ja reissaamistakin riittää yllin kyllin, Jousimiehen lempipuuhaa.

Kauris 23.12. - 21.1.
Joulukuussa syntyneet Kauriit viettävät verrattain tasaista vuotta lokakuulle asti, jonka jälkeen he laajentavat reviiriään sopivaksi katsomallaan elämänalueella. Talousasioissa Kauris on tietenkin tarkkanäköinen ja vuoden lopulla hän voi tehdä tarkkaan harkittuja investointeja. Vuoden lopulla osa näistä Kauriista saattaa siirtyä yrittäjiksi. Tämä on todennäköisesti pitkän harkinnan tulos.

1.-5.1. syntyneet Kauriit ovat tänä vuonna hyvinkin henkeviä ja luovia, eivätkä he sorru lainkaan Kauriille tyypilliseen tosikkomaisuuteen. He osaavat välillä jopa nauttia elämästä.

Helmikuun ja toukokuun välillä Kauriilla on jonkin verran kitkaa ihmissuhteissaan. Saattaapa jotkut suhteet joutua telakallekin joksikin aikaa, mutta harvemmin tästä pysyviä välirikkoja seuraa. Mahdollista on myös, että lapsuudenystävät tai vanhat rakastetut ottavat yhteyttä ja ehdottelevat tapaamista. Joidenkin kanssa on helppo jatkaa siitä, mihin jäätiin, mutta toiset suhteet kaipaavat ehdottomasti päivittämistä tai suoranaista ilman puhdistusta. Asiat, jotka jäivät muinoin sanomatta, sanotaan nyt.

6.1. jälkeen syntyneiden Kauriiden elämä on joko kriisistä kriisiin kulkemista tai vaihtoehtoisesti jyrkkää ja menestyksekästä nousukiitoa. Tasaisuus on vuodesta kaukana. Monet suunnitelmat menevät uusiksi yllättävien ja pakottavien seikkojen takia, mistä Kauris ei pidä lainkaan, onhan hän jossain määrin kontrollifriikki luonteeltaan. Monet elämän peruspilarit natisevat nyt liitoksistaan. Jos Kauris antaa tilaa uudistumiselle ja muutokselle, vuodesta tulee antoisa kaikesta stressistä huolimatta. Muutosta vastustavat taas löytävät itsensä synkistä syövereistä, joista palautuminen käy kovin hitaasti.

Vesimies 21.1. 20.2.
Tammikuussa syntyneiden Vesimiesten vuosi muistuttaa Pohjanmaan lakeuksia aina lokakuulle asti: aakeeta laakeeta silmänkantamattomiin. Vuosi kuluu siis varsin tavanomaisissa ja vakiintuneissa merkeissä ilman suuria muutoksia. Toki Vesimiehet voivat kehitellä pientä vaihtelua elämäänsä ja tavata ajoittain ystäviään, mutta mihinkään pitkäjänteisimpiin projekteihin tai harrastuksiin he eivät jaksa nyt ryhtyä. Lokakuusta lähtien innostuksen aiheita löytyy enemmän – ehkä jopa liiaksi asti, eikä Vesimies tiedä, mihin ryhtyisi. Töissä ja raha-asioissa on meneillään mahdollisesti toiveikas jakso ja Vesimiehellä on tällöin mahdollisuus laajentaa niin reviiriään kuin osaamistaan huomattavasti. Parisuhteessa voi olla intensiivinen jakso, mutta myös äänekkäät ja dramaattiset mustasukkaisuuskohtaukset ovat hyvinkin mahdollisia.

Helmikuun alkupuolella syntyneiden Vesimiesten elämä on keväällä ja kesällä oikein mukavaa ja harmonista. He tapaavat paljon ihmisiä niin huvikseen kuin töidenkin puolesta. Hieman erakkomaisempikin Vesimies huomaa ihmissuhteiden ja tiimityön arvon. Kaikkea ei todellakaan tarvitse tehdä yksin.

9.2. jälkeen syntyneillä Vesimiehillä vuosi on hektinen ja työntäyteinen, mutta useimmiten jo valmiiksi tehdyt suunnitelmat vaihtuvat lennoksi aivan muiksi. Nyt on todellakin syytä pysyä ajan hermolla! Menestyksen avaimet ovat kuitenkin Vesimiehelle tarjolla, jos hän vain haluaa tarttua tilaisuuteen! Vuoden pimennykset koskevat vahvasti myös näitä Vesimiehiä, joten helmikuussa ja elokuussa voi olla luvassa kohtalonomaisia käänteitä elämään.

Kalat 20.2.- 21.3.
Helmikuussa syntyneiden Kalojen elämä on pääsääntöisesti tasaista ja vakiintunutta tänä vuonna aina lokakuulle asti, mutta lemmenasioissa ja ihmissuhteissa yleensäkin on heti tammikuusta hyvinkin kipinöivä vaihe. Kalat kuluttaa mahdollisesti joululomansa rippeet kulkemalla rakkaansa kanssa ulkomailla ja muissa huvituksissa, puhumattakaan siitä, että huulet rohtuvat kaikesta suutelusta. Lokakuusta lähtien nämä Kalat laajentavat tajuntaansa hurahtamalla esimerkiksi mystiikkaan. Liike-elämässä toimivat Kalat keksivät rahasampoja, joilla saavat taloustilanteeseensa huomattavasti kohoamaan. Yleensäkin Kalat tapaavat paljon ihmisiä, jotka opettavat heille tärkeitä läksyjä huolimatta siitä, istuvatko koulun penkillä vai eivät.

28.2.-5.3. syntyneiden Kalojen elämään vaikuttaa vahvasti heidän oma planeettansa Neptunus. Tänä aikana unelmat kirkastuvat mielessä ja niiden saavuttaminenkin on helpompaa kuin aiemmin. Muut planeetat eivät tällä kertaa pistä kapuloita rattaisiin. Kutsumuksensa löytänyt Kalat on äärimmäisen luova, filmaattinen, empaattinen ja henkevä. Romantiikkakin kukkii niillä, joille suuren rakkauden löytäminen on ollut elämän suurin tavoite. Erilaisista riippuvuuksista kärsinyt Kalat saattaa tänä vuonna jättää paheensa taakseen ihan vain elimistön hylkimisreaktioiden takia. Toki joillakin tämä voi merkitä myös ongelmien pahenemista ja valheiden verkkoon sotkeutumista. Tätä astrologi ei tietenkään toivo kenellekään.

5.3. jälkeen syntyneet Kalat joutuvat elämään melkoisen paineen alaisina tänä vuonna. Velvollisuuksia, sitoumuksia ja rajoituksia on yllin kyllin. Osalla on meneillään 7-vuotiskriisi, jolloin turhaumat vuotavat yli äyräidensä. Mikäli Kalat ei saa työstään, ihmissuhteistaan tai harrastuksistaan toivomaansa tyydytystä, eivätkä asiat muutu yrityksistä huolimatta, hän voi päätyä jättämään nämä asiat taakseen. Kaikki päätökset ovat nyt todella pitkän harkinnan tulosta. Ihmissuhdekriiseissä on tyypillistä, että heikolla pohjalla olevat suhteet kariutuvat ja hyvät suhteet vahvistuvat entisestään.

Kaikki turhaumat ja stressi koettelevat helposti myös Kalojen terveyttä, joten itsensä huolehtiminen olisi syytä muistaa paineenkin keskellä.

 «TULOSTA TEKSTI
  | pages powered and designed by aboanet