KLIKKAA JA LUE OMA KUUKAUSIHOROSKOOPPISI!
OinasHärkäKaksosetRapuLeijonaNeitsytVaakaSkorpioniJousimiesKaurisVesimiesKalat

Kuukausihoroskooppi - Lokakuu - Kauris 23.12.-20.1.

Joulukuun Kauriin alkukuukausi on melko vaisu, mutta kuukauden jälkipuoliskolla elämään tuntuu virtaavan hieman uusia tuulia. Raha-asiat huolestuttavat usein Kauriita, mutta nyt näihin asioihin tuntuu tulevan ainakin hieman helpotusta. Kauriit voivat tehdä harkittuja investointeja tai myydä osakkeita, joista tulee hieman ylimääräistä rahaa tarpeellisia hankintoja varten. Elämään mahtuu myös kaikenlaisia rientoja ja kissanristiäisiä, joissa Kauris ei kuitenkaan viihdy erityisen hyvin. Se, mikä on monelle muulle merkille hauskanpitoa, on Kauriille pakkopullaa.

Tammikuun puolella syntyneet Kauriit osaavat yhdistää nyt mielikuvituksen ja käytännöllisyyden hienoksi paketiksi. Originelleista ideoista syntyy joko taidetta, käyttöesineitä, ruokareseptejä tai vaikkapa keksintöjä. 6.-9.1. syntyneet Kauriit voivat elää kuitenkin hyvinkin kriisialtista aikaa, jolloin elämän tutut peruspilarit tuntuvat sortuvan alta. Elämä voi ottaa kuitenkin myös positiivisen käänteen. Parhaassa mahdollisessa skenaariossa raha-asiat paranevat huimasti, intohimo kukoistaa ja perhe lisääntyy.

17.1. jälkeen syntyneet Kauriit katsovat tiukasti tulevaisuuteen ja jättävät tarpeen vaatiessa tutut ja turvalliset ympyrät taakseen. Ei tämä mukavaa ole, mutta ehkä tässä vaiheessa tarpeellista.

 «TULOSTA TEKSTI

  | pages powered and designed by aboanet