HINNASTO
Sähköpostipalvelut

Päivähoroskooppi 14,5 € / kk 145 € / vuositilaus (0,40 € / päivä)
Kuukausihoroskooppi 9 € / kk 100 € / vuositilaus (0,30 € / päivä)
Vuosihoroskooppi 17,50 € / vuosi Kertatilaus
Horoskooppipaketti* 280 € / vuosi (0,77 € / päivä)
Luonneanalyysi 25 € Kertatilaus
Parisuhdeanalyysi 28 € Kertatilaus

*) Horoskooppipaketti sisältää kaikki kolme yllämainittua horoskooppipalvelua.
Päivähoroskooppi (145 € / vuositilaus), kuukausihoroskooppi (100 € / vuositilaus) ja vuosihoroskooppi (17,5 € / vuosi) ovat kaikki toisiaan tukevia tulkintoja eivätkä ne ole miltään osin keskenään päällekkäisiä. Parhaan käsityksen elämäsi astrologisista suuntaviivoista saat käyttämällä kaikkia kolmea tulkintaa samanaikaisesti.

Toimitusehdot

Toimitusaika: Lähetetään sähköpostiosoitteeseen 1-3 vrk, kuukausihoroskooppi lähetetään aina kuun 25:nä päivänä. 25. päivän jälkeen tehdyt tilaukset siirtyvät automaattisesti seuraavalle kuulle.

Toimituskulut: Sisältyvät hintoihin.


1. Palvelun määritys

Näissä ehdoissa säädetään Aboanet Oy:n (Toimittaja) ja asiakkaan (Tilaaja) välisen kaupan toimitusehdoista. Tilattava palvelu käsittää Tilaajalle sähköpostiin tai matkapuhelimeen tulevan, Tilaajan tilauksen mukaan päivittäisen, kuukausittaisen tai kertatilaukseen perustuvan horoskooppipalvelun.

2. Palvelun tilaaminen

Tilaaja voi tilata palvelun Toimittajan internet-kotisivuilta. Toimittaja lähettää Tilaajalle tilausvahvistuksen, jonka Tilaaja palauttaa täytettyään Toimittajan tarvitsemat lisätiedot.

3. Toimittajan vastuut ja velvollisuudet

Toimittaja toimittaa Tilaajalle tilauksen mukaisesti jokaisena päivänä yhden henkilökohtaisen horoskoopin tai kunkin kuun viimeisellä viikolla kuukausihoroskoopin tai kolmen vuorokauden kuluessa kertatilaukseen perustuvan horoskooppipalvelun (vuosihoroskoopin/luonneanalyysin). Toimittaja vastaa siitä että Toimittajalla on tekijänoikeudelliset oikeudet toimittaa horoskooppi Tilaajalle. Horoskooppi toimitetaan Tilaajalle joko suoraan Tilaajan nimeämään sähköpostiosoitteeseen tai matkapuhelinnumeroon tekstiviestipalveluna. Horoskooppi toimitetaan Tilaajalle edellisenä päivänä klo 18:00 - 00:00 välisenä aikana. Toimittajan lähettämät sähköpostipalvelut eivät sisällä liitetiedostoja. Näin ollen Tilaaja ei voi saada datavirusta lähetettävän horoskoopin mukana. Toimittaja ei ole vastuussa sähköpostista mahdollisesti aiheutuvista muistakaan seuraamuksista.

4. Tilaajan vastuut ja velvollisuudet

Tilaaja vastaa itse palvelun vastaanottamiseen tarvittavien yhteyksien ja laitteiden toiminnasta. Tilaaja on korvausvastuussa Toimittajalle 5. kohdan mukaisissa tekijänoikeuden väärinkäytöstilanteissa. Tilaaja sitoutuu maksamaan Toimittajalle tilauksensa mukaiset kuukausimaksut sähköisten laskunmaksupalveluiden kautta tai Toimittajan laskulla. Maksuehto on 10 pv netto. Laskutusjaksot ovat 1, 3, 6, 12kk sekä jatkuva tilaus. Palvelu laskutetaan aina laskutuskaudelta etukäteen. Jatkuva tilaus laskutetaan vastaavasti kolmen kuukauden jaksoissa kolmelta kuukaudelta etukäteen. Viivästyneisiin maksuihin sovelletaan 13% vuotuista viivästyskorkoa, sekä 8,5 € + ALV käsittelykuluja per maksuhuomautuskerta tai viivästyskorkolaskutuskerta. Tilaajan kuukausimaksut määräytyvät Toimittajan hinnaston mukaisesti. Toimittaja pidättää oikeuden hinnan muutoksiin. Hinnan muutoksista ilmoitetaan Tilaajalle kuitenkin kolme kuukautta aiemmin.

5. Tekijänoikeusasiat

Tilaaja ymmärtää ja hyväksyy, että hänelle ei palvelun tilaamisen myötä synny minkäänlaista oikeutta Horoskooppi.comin sivuilla esiintyviin tekstisisältöihin tai kuviin tai muihin tekijänoikeuden piiriin mahdollisesti kuuluviin oikeuksiin tai aineistoihin. Tilaaja sitoutuu olemaan taltioimatta tai arkistoimatta palvelun mukana tulevaa aineistoa. Tilaaja ei myöskään saa jäljentää tai muokata aineistoa. Tilaaja sitoutuu olemaan lähettämättä aineistoa edelleen missään muodossa. Tilaaja hyväksyy myös sen, että Toimittajan lisenssillä toimittamien tekijänoikeuksilla suojattujen aineistojen päämiehillä on oikeus vahingonkorvauksiin Tilaajan väärinkäytöstapauksissa.

6. Palvelun irtisanominen

Yhden ja kolmen kuukauden määrämittaiset tilaukset päättyvät automaattisesti tilausjakson päätyttyä, eivätkä vaadi tilaajalta mitään toimenpiteitä. Jatkuvissa tilauksissa on 3 kk mittainen irtisanomisaika laskettuna siten, että palvelu päättyy käynnissä olevaa laskutusjaksoa seuraavan laskutusjakson lopussa. Tilaaja voi halutessaan päättää palvelun vastaanottamisen nopeamminkin. Tilaajan maksuvelvollisuus seuraa mainittua irtisanomisaikaa.

7. Aboanet Oy yhteystiedot

Vähäheikkiläntie 56 C 11
20810 Turku

E-mail: info@aboa.net
web: www.aboa.net

Y-tunnus: 1625019-4
Alv rek.
 «TULOSTA TEKSTI

  | pages powered and designed by aboanet