KLIKKAA JA LUE OMA KUUKAUSIHOROSKOOPPISI!
OinasHärkäKaksosetRapuLeijonaNeitsytVaakaSkorpioniJousimiesKaurisVesimiesKalat

Kuukausihoroskooppi - Kesäkuu - Härkä 20.4.-20.5.

Huhtikuussa syntyneiden Härkien alkukesä on vähintäänkin mielenkiintoinen. Sinkut ottavatr ilon irti elämästään ja lähtevät humputtelemaan oikein kunnolla. Suhteita tulee ja menee, mikä ei lopulta ole Härälle se ideaali tilanne – symboloihan merkki pysyvyyttä ja kestävyyttä. Joillakin saattaa mennä kuitenkin jalat alta, jos Se Oikea kävelee vastaan. Silloin Härkä ei vitkuttele, vaan katsoo, mitä rakkaus tuo tullessaan.

Vaikka Härkä ei ole hanakka tekemään muutoksia, nyt hän kuitenkin on valmis tekemään niin hyvästä syystä. Ehkä tulevaisuus näyttää valoisammalta, tai sillä on selkeä suunta, kun Härkä irtautuu paikoilleen jähmettyneestä elämästään johonkin muualle.

Elämä ei ole tietenkään pelkkää rilluttelua, vaan Härkä kyllä muistaa hoitaa muutkin elämänalueet tunnollisesti. Työt hän hoitaa kuten pitää.

3.-12.5. syntyneiden Härkien elämä on sekin varsin mielenkiintoista. Isot pyörät pyörivät, ja Härkä pystyy toteuttamaan suuretkin suunnitelmat ilman valtavia vastoinkäymisiä. Vastoinkäymisiä voi toki olla, mutta nämä eivät ole mitenkään ylitsepääsemättömiä, ja Härkä keksii lähes vaistonvaraisesti, mitä tällaisissa tilanteissa pitää tehdä. Välillä on onneakin onnettomuudessa. Ihmissuhteissa on syvällinen jakso. Saattaapa jokunen Härkä astua vihillekin kesäkuussa!

 «TULOSTA TEKSTI

  | pages powered and designed by aboanet