KLIKKAA JA LUE OMA KUUKAUSIHOROSKOOPPISI!
OinasHärkäKaksosetRapuLeijonaNeitsytVaakaSkorpioniJousimiesKaurisVesimiesKalat

Kuukausihoroskooppi - Elokuu - Härkä 20.4.-20.5.

Härän loppukesä lähtee liikkeelle oikein mukavasti. Hän jättää juhlimisen ja auringonpalvonnan vähemmälle ja keskittyy loppukesän sadon korjaamiseen, alkaviin töihin ja opiskeluun. 12.-20.5. syntyneet Härät voivat saada jopa eteensä hienoja tilaisuuksia, joihin voivat tarttua, mikäli elämäntilanne sen muuten sallii. Yleensä ottaen he kuitenkin osaavat katsoa nyt asioita optimistisesti, mahdollisuuksia kaikkialla nähden.

Toukokuun alussa syntyneet Härät voivat olla harvinaisen luovia ja heillä on vahvoja visioita, jotka he haluavat toteuttaa kohtuullisessa ajassa. 5.-7.5. syntyneet Härät eivät pelkää suuriakaan haasteita, ja voivat tarvittaessa muuttaa elämäänsä paljonkin, mikäli tilanne niin vaatii.

Huhtikuun puolella syntyneiden Härkien elokuu on hyvin maanläheinen. He nauttivat erityisesti käsillä tekemisestä ja luonnossa oleskelusta. Työkiireitäkin voi olla, mutta ei liiaksi asti. Ystävyys ja rakkaus kukoistaa arjen tasolla ilman suureellisia eleitä. Tämäkin sopii Härälle paremmin kuin hyvin.

 «TULOSTA TEKSTI

  | pages powered and designed by aboanet