KLIKKAA JA LUE OMA KUUKAUSIHOROSKOOPPISI!
OinasHärkäKaksosetRapuLeijonaNeitsytVaakaSkorpioniJousimiesKaurisVesimiesKalat

Kuukausihoroskooppi - Toukokuu - Härkä 20.4.-20.5.

Toukokuu on Härän oma kuukausi ja hän onkin pitkälti elementissään rapsutellessaan puutarhaansa tai nauttiessaan vain kevään etenemisestä. Kovin suuria yllätyksiä tai muutoksia ei ole Härälle luvassa, joskin tässäkin on poikkeuksena 7.-9.5. syntyneet merkin edustajat. Tasaisuus ja ennustettavuus sopii Härälle paremmin kuin hyvin. Vapun tienoilla syntynyt Härkä voi saada myös mukavia mahdollisuuksia eteensä ja hän voi tarttua niihin, jos siltä tuntuu. Suunnitelmista ja haaveista tulee nyt totta helpommin kuin yleensä!

Rakkauselämän kannalta tämä on hyvinkin hedelmällistä ja kukoistavaa aikaa. Uusia romansseja ei välttämättä synny paljonkaan, mutta vakiintuneissa suhteissa on hyvinkin intiimi jakso. Myös ystävyyssuhteissa tavataan nyt paljon kasvokkain ja jätetään älypuhelinten räplääminen vähemmälle.

Merkkinsä jälkipuolella syntyneet Härät saattavat olla nyt vaikeuksissa teknologian ja kanssa. Raha-asioitakin joutuu nyt puimaan tavallista enemmän. Veroilmoituksen kanssa kannattaa olla tarkkana, mikäli siinä on jotakin huomauttamista.

 «TULOSTA TEKSTI

  | pages powered and designed by aboanet