KLIKKAA JA LUE OMA KUUKAUSIHOROSKOOPPISI!
OinasHärkäKaksosetRapuLeijonaNeitsytVaakaSkorpioniJousimiesKaurisVesimiesKalat

Kuukausihoroskooppi - Heinäkuu - Härkä 20.4.-20.5.

Härkä on ollut viime kuukausina tähtitaivaan suosiossa, eikä hänen tarvitse pahemmin valitella oloaan heinäkuussakaan. Härkä haluaisi ottaa kuitenkin nyt rennosti, mutta se ei tahdo onnistua. Kaikenlaisia menoja tuntuu kertyvän yllin kyllin, ja vaikka Härkä voi ollakin sosiaalinen, niin kyllä hän nauttii luonnon rauhasta ja grillaamisesta enemmän.

Oletko tehnyt suunnitelmia tulevaisuuden varalle? Toukohärkien kannattaa pitää silmät auki erilaisten mahdollisuuksien varalta, koska nyt on hyvät mahdollisuudet saada suunnitelmat toteutettua. Härän luontainen maalaisjärki on iso etu asioiden edistämisessä. Heinäkuun puolivälin jälkeen mahdollisuuksia voi ropsahdella myös huhtikuun Härkien eteen, mutta heillä toteutus ei olekaan aivan ongelmatonta. Ehkä suunnitelmat ovat ylimitoitettuja, hätiköiden tehtyjä tai ajoitus on väärä. Ei kannata silti iskeä hanskoja tiskiin, vaan kypsytellä ajatuksia ja odottaa parempaa ajankohtaa asian toteuttamiselle.

N. 5.-8.5 syntyneet Härät elävät nyt jossain määrin repiviä aikoja. Häntä vedetään nyt eri suuntiin ja elämän perustuksetkin ovat horjumassa. Tiukat tilanteet voivat laueta kuitenkin nopeastikin ja Härkäkin saattaa tehdä nyt elämässään yllätysratkaisuja.

 «TULOSTA TEKSTI

  | pages powered and designed by aboanet