KLIKKAA JA LUE OMA KUUKAUSIHOROSKOOPPISI!
OinasHärkäKaksosetRapuLeijonaNeitsytVaakaSkorpioniJousimiesKaurisVesimiesKalat

Kuukausihoroskooppi - Tammikuu - Härkä 20.4.-20.5.

Härän elämää on hallinnut viimeiset pari, kolme vuotta Saturnus, joka on tuonut työteliäimmille tapauksille paljon töitä, mutta joillekin myös paljon rajoituksia, yksinäisyyttä, ihmissuhdeongelmia ja velvollisuuksia. Mutta nyt kun Saturnus siirtyi Jousimieheen, Häränkin elämä tuntuu kepeämmältä.

Tammikuu voi olla vielä varsin hiljainen erityisesti huhtikuun Härälle. Suurimmat asiat tapahtuvat nyt hänen päänsä sisällä – hänelle muodostuu selkeä visio siitä, mitä hän on elämässään tekemässä. Vaikka juuri tässä kuussa ei unelmat etenisikään, niin kyllä Härän aika koittaa vuoden vanhetessa. 8.-14.5. syntyneet Härät yrittävät luultavasti nyt toteuttaa aktiivisesti suunnitelmiaan, mutta ehkä ne eivät ole vielä tarpeeksi realistisella pohjalla. Aika ei ole oikea. Muutenkin tekniikka tuntuu reistailevan tässä kuussa, mikä aiheuttaa harmaita hiuksia monelle muullekin kuin Härälle.

Rakkaudessa tammikuu on niin ikään hiljaisen puoleinen huhtikuussa ja toukokuun alkupuolella syntyneitä Härkiä lukuun ottamatta. Kumppani ja mahdolliset ihastukset näyttävät ottavan nyt etäisyyttä ja aistillinen Härkä ei saa haluamaansa läheisyyttä parisuhteessa. Mutta kai tuota kuukauden kestää, helmikuussa on jo romanttisemmat tunnelmat.

 «TULOSTA TEKSTI

  | pages powered and designed by aboanet