KLIKKAA JA LUE OMA KUUKAUSIHOROSKOOPPISI!
OinasHärkäKaksosetRapuLeijonaNeitsytVaakaSkorpioniJousimiesKaurisVesimiesKalat

Kuukausihoroskooppi - Maaliskuu - Härkä 20.4.-20.5.

Huhtikuun puolella syntyneet Härät ovat mahdollisesti viettäneet hiljaiseloa alkuvuoden, mutta 11.3. lähtien hekin saavat pienen piristysruiskeen, kun Mars saapuu Härän merkkiin reilun kuukauden ajaksi. Sinkku-Härät saattavat testata vetovoimaansa aina tilaisuuden tullen, eikä ole lainkaan mahdotonta, että seuraa löytyisikin ainakin vähäksi aikaa. Vakiintuneillakin Härillä on kevättä rinnassa, mutta huomio keskittyy omaan kumppaniin. Viherpeukalotakin alkaa syyhyttää ja ikkunoille ilmestyy koko joukko erilaisia idätyspurkkeja. Kunnonkohotuskin saattaa käydä mielessä tässä vaiheessa.

Toukokuun alun Härät ovat nyt varsin avarakatseisia ja kekseliäitäkin, ja heidän ideoistaan syntyy tulevaisuudessa varsin käyttökelpoisia tuotteita. Luovuus kukoistaa ja monet kanavoivat luovuutensa taiteeseen tai työprojekteihinsa. 8.-10.5. syntyneet Härät ovat hyvin määrätietoisia ja painavat vaikka läpi harmaan kiven päästäkseen tavoitteisiinsa.

Muille toukokuisille tämä on hyvin tasaisen tavanomainen kuukausi. Ei yllätyksiä, ei muutoksia, mikä on yleensä Härälle oikein mukava juttu.

 «TULOSTA TEKSTI

  | pages powered and designed by aboanet