KLIKKAA JA LUE OMA KUUKAUSIHOROSKOOPPISI!
OinasHärkäKaksosetRapuLeijonaNeitsytVaakaSkorpioniJousimiesKaurisVesimiesKalat

Kuukausihoroskooppi - Marraskuu - Härkä 20.4.-20.5.

Härän marraskuu sujuu varsin harmonisissa ja tehokkaissa merkeissä. Hän ei pidä suurtakaan meteliä itsestään, eikä ole välttämättä kovin aloitteellinenkaan missään, mutta silti asiat etenevät kuin höyryjuna. Härkä on vähän kuin kävelevä magneetti, oikeat ihmiset ja asiat tulevat hänen luokseen. Härän ei kuitenkaan kannata kuvitella, että hänen puolestaan tehdään yhtään mitään, eikä hän yleensä näin kuvittelekaan. Sitten kun hihat on käärittävä, niin Härkäkin on tehokas ja kestävä.

Härät ovat tässä kuussa myös yllättävän syvämietteisiä ja filosofisia. Elämän suuret kysymykset pohdituttavat ja Härkä voi viihtyä hyvin esimerkiksi psykologisen kirjallisuuden parissa.

Kuukauden loppupuolella alkava pikkujoulukausi ei nyt riemastuta Härkää erityisesti tai jos riemastuttaa, niin hän menee juhlinnassaan helposti liiallisuuksiin. Härkä ei normaalisti ole sählääjä, mutta liiallinen alkoholi voi tehdä hänestä sellaisen. Vaikkei Härkä sinänsä moraalista krapulaa tuntisikaan, niin kadonneet käsilaukut, puhelimet ja lompakot voivat aiheuttaa melkoista harmia muutamaksi päiväksi.

 «TULOSTA TEKSTI

  | pages powered and designed by aboanet