KLIKKAA JA LUE OMA KUUKAUSIHOROSKOOPPISI!
OinasHärkäKaksosetRapuLeijonaNeitsytVaakaSkorpioniJousimiesKaurisVesimiesKalat

Kuukausihoroskooppi - Elokuu - Härkä 20.4.-20.5.

21.-25.4. syntyneiden Härkien loppukesä on vähintäänkin mielenkiintoinen. He saattavat repäistä itsensä irti tutuista kuvioista ja hypätä tuntemattomaan, mikä on tälle merkille jo melkoinen suoritus. Joku ottaa avioeron, toinen menee naimisiin, kolmas muuttaa muille maille ja neljäs pistää työkuviot uuteen uskoon. Kyllä Härkä epäröi ja vatvoo valintojaan, jonka lisäksi erilaiset yllätyskäänteet sotkevat jo valmiit suunnitelmat uuteen uskoon Tämän jakson aikana Härkä tutustuu moniin mielenkiintoisiin ja omalaatuisiin ihmisiin, ja verkostosta on paljon apua myöhemmin esimerkiksi työasioissa.

3.-8.5. syntyneet Härät näkevät ympärillään paljon mahdollisuuksia, joihin he tarttuvat nyt luottavaisesti. Opiskelut kiinnostavat erityisesti ja Härät uppoutuvat opintoihinsa varsin intensiivisesti. Myös ihmissuhteissa tapahtuu – sinkkuhärkä voi hyvinkin löytää tänä aikana itselleen oman rakkaan. Vakiintuneet Härät toimivat saumattomasti yhteen kumppaninsa kanssa. Hyvästä yhteisymmärryksestä on paljon hyötyä myös esimerkiksi tiimityössä. Yhteiskunnalliset asiat voivat kiinnostaa niin ikään tavallista enemmän. Sijoittamisesta kiinnostuneet Härät voivat tehdä tänä aikana varsin järkeviä ja tuottoisia kauppoja.

Yleisesti ottaen Härkien riesana ovat tietotekniikkapulmat ja myöhästelevä julkinen liikenne. Tavaratkin voivat joutua hukkaan, mikä ei sekään ole kovin kivaa. Onneksi nämä pulmat poistuvat kuun loppupuolella pois päiväjärjestyksestä.

 «TULOSTA TEKSTI

  | pages powered and designed by aboanet