KLIKKAA JA LUE OMA KUUKAUSIHOROSKOOPPISI!
OinasHärkäKaksosetRapuLeijonaNeitsytVaakaSkorpioniJousimiesKaurisVesimiesKalat

Kuukausihoroskooppi - Huhtikuu - Härkä 20.4.-20.5.

Huhtikuun kovat kuviot koskettavat Härkää vähemmän kuin monia muita merkkejä. Tässä kuussa Härkien on syytä opetella kuuntelemaan intuitiotaan ja tarkkailemaan merkkejä, jotka voivat johdattaa hänet jonkin tärkeän asian tai ihmisen luokse. Vaikka Härkää hyvin ratinaalisena merkkinä pidetäänkin, niin monissa asuu pieni mystikkokin, jolloin tunteen ja vaiston varassa toimiminen onnistuu heiltä kyllä paremmin kuin hyvin.

Kevään tunnelmallisilla kuviolla Härkä löytää myös viherpeukalonsa ja hänen sormensa suorastaan syyhyävät päästä puutarhahommiin. Jos takatalvi yllättää, niin hän pitää kyllä huolta, että sisätiloissa on kasvusto tuloillaan myöhempää istuttamista odottamassa. Härän luovuus kukoistaa nyt muutenkin, ja mikäli hän tekee taidetta, hän haluaa kuvata arkea ja kauneutta. Luovuuden puuskat voivat yllättää myös epätaiteellisemmilla aloilla ja Härkä kykenee tekemään nyt uusia sovellutuksia pitkälti intuitioon luottaen. Erityisesti huhti-toukokuun vaihteessa syntyneet Härät voivat ottaa intuitionsa varassa suurempiakin riskejä ja sijoittaa ideoihinsa paljon rahaakin. 11.-14.5. syntyneet Härät luottavat vähemmän intuitioonsa ja enemmän järkeensä.

Rakkaidensa kanssa Härällä on nyt läheiset ja syvällisetkin välit. Uusi rakkauskin voi osua kohdalle, erityisesti jos Härkä on syntynyt huhtikuun loppupuolella tai toukokuun alkupuolella.

 «TULOSTA TEKSTI

  | pages powered and designed by aboanet