KLIKKAA JA LUE OMA KUUKAUSIHOROSKOOPPISI!

Kuukausihoroskooppi - Lokakuu - Rapu 22.6.-22.7.

Kesäkuun Ravut viettävät lokakuun alussa hiljaiseloa, mutta kuukauden vanhetessa hekin aktivoituvat sosiaalisessa elämässä. Kissanristiäiset, kokoukset ja asiakastapaamiset tuntuvat Ravuista ehkä aluksi mukavilta, mutta voivat pidemmän päälle kuluttaa heitä. Akkujen lataamiselle on siis tarvetta vapaalla. Kesäkuun Ravut voivat aktivoitua myös opinnoissa, järjestötoiminnassa ja muussa vastaavassa loppuvuodesta, joten menoja riittää. Ongelmaa ei ole niin kauan, kun Rapu tekee asiat sydämellään eikä velvollisuudentunnosta.

Heinäkuun alkupuolella syntyneet Ravut kykenevät tässä kuussa yhdistämään luovuuden ja käytännöllisyyden. Ehkä heihin iskee sisustus- tai kutomisvimma tai keittiössä syntyy mitä ihmeellisimpiä herkkuja. Harrastuksista tanssi tuntuu mieluisimmalta. Töissä Rapu kykenee katsomaan asioita tarpeen mukaan laajasti tai yksityiskohtaisesti. Rakkaudessa pienet teot merkitsevät nyt enemmän kuin suuret sanat.

8.-10.7. syntyneillä Ravuilla on meneillä suuri muutosten kausi. Jotkut ovat vahvassa nousukiidossa ja nauttivat rakkaudessa ehkä äärimmäisen intohimoista kautta. Toisilla aikaan kuuluu menetyksiä, lamaannusta ja suuria kriisejä. Näiden asioiden parissa kuluu vielä pitkä aika.

18.7. jälkeen syntyneillä Ravuilla piisaa kiirettä. Työelämä on ehkä muutosten kourissa ja nämä heijastuvat myös yksityiselämään. Pientä onnettomuusalttiuttakin on ilmassa, eikä hosuminen nyt kannata. Kiireessäkin on syytä pitää pää kylmänä.

 «TULOSTA TEKSTI

  | pages powered and designed by aboanet