VUOSIHOROSKOOPPI -esimerkki
»  Takaisin tilaussivulle
Olet tilannut astrologisen vuosihoroskoopin, joka kertoo Uranuksen, Neptunuksen ja Pluton tekemistä ohituksista syntymäkarttasi planeetoille ja akseleille. Seuraavat tekstit kertovat tulevan vuoden aikana kohdallesi tulevista uudistuksista ja muutospaineista sekä vuoden merkittävimmistä mahdollisuuksista. Jonakin vuonna ohituksia on enemmän ja toisena vähemmän riippuen karttasi planeettasijainneista. Toivon että löydät tästä tulkinnasta hyödyllisiä vihjeitä tulevan vuoden varalle.

Uranuksen Neptunuksen ja Pluton vaikutus on tunnistettavissa jo noin kolme kuukautta ennen tulkinnassa olevaa tarkkaa ohituspäivää ja laimenee noin kuukauden kuluessa. Uranus, Neptunus ja Pluto tekevät aina kolme samaa ohitusta vuoden sisällä ja niiden kuvaamat tapahtumat ovat joiltakin osin vaikuttamassa koko tuon ajan. Uranuksen, Neptunuksen ja Pluton edustamat tapahtumat ovat astrologisessa hierarkiassa kuukausi- ja päivähoroskoopin yläpuolella.

Tiina Tilaaja synt: 14.08-1975

23/10/2006: Pluto, ohitus: Kolmio, kohde: Jupiter Pluton kolmio Jupiteriin työntää esiin rakentavaa kykyä pohtia elämän peruskysymyksiä. Olet kasvamassa itseäsi ymmärtävänä ihmisenä ja sisältä kumpuaa tarvetta saada parempi ote elämän peruskysymyksistä kuin ennen. Sinussa on voimaa ja arvovaltaa saada kannatusta vaikeillekin asioille ja arvoille vetoamalla yleiseen mielipiteeseen. Myös poliittinen, taloudellinen tai aatteen puolesta kampanjointi onnistuu nyt hyvin. Jos olet suuntautumassa yhteiskuntaan yhä voimallisemmin, tämä transiitti tukee sosiaalista nousua ja oman profiilin nostamista.

4/11/2006: Pluto, ohitus: Semisekstiili, kohde: Kuu Tässä kehityksen vaiheessa voit valmistautua kohtaamaan tiedostamattomia tunteita, jotka vievät jollain tavalla varmuudet pois arkielämästä. Sinulla saattaa olla vaikea välivaihe, jolloin koet, että perhesuhteet ja arkiset toiminnot ovat vähän kiinnostavia, rajoittavia ja aiheuttavat turhautumista.

Voit olla sisäisesti valmistautunut pahimpaan, koet elämän epävarmaksi ja uppoudut syvälle omiin tuntemuksiisi koska ulkomaailmakaan ei houkuttele. Tämä voi olla irtipäästämisen luopumisen alkua, joskus on annettava asioiden ja ongelmien olla ja mennä loppuun asti ja voi olla myöhäistä aktiivisesti vaikuttaa asioiden kulkuun. Sen sijaan voit muuttaa omaa näkökulmaasi, ihmissuhteiden näkökulmaa, tunnesiteen ja riippuvuuden laatua. Parasta olisi päästä hieman erilleen sitovista ja tiiviistä tunnesiteistä ja jokapäiväisistä rutiineista ja nousta korkeammalle tasolle. Sisäinen muutos, herääminen huomaamaan syvien tiedostamattomien voimien läsnäoloon voi inspiroida ja auttaa ylittämään omat persoonalliset ristiriidat ja vaikkapa perhesiteiden tuomat psyykkiset jännitteet.

12/12/2006: Pluto, ohitus: Kvinkunssi, kohde: Saturnus Tämä vaihe elämässäsi voi kertoa, että olet päästänyt turvallisuutesi tai rakenteiden rapistumaan tai et enää oikein pärjää kilpailussa. Sinulla voi olla elämän hallinnan kanssa vaikeuksia tai et saa tehoa irti ja yrität liikaa, väkipakolla tai kömpelösti puristaa asiat kasaan. Viisainta olisi antaa asioiden mennä loppuun, aloittaa alusta uudistuneena tai antaa periksi vaikeille lukkiutumille ja katsoa mitä uusia mahdollisuuksia se antaa.

13/1/2007: Uranus, ohitus: Kvinkunssi, kohde: Keskitaivaalla Sinulla voi olla menossa pitkä työkausi, jolloin et ehdi paljon muuhun. Sinun maailmasi voi täyttyä työasioista, tehtävistä, parannettavista asioista ja menetelmistä. Saat aikaan kehitystä omalla työsarallasi ja voit osoittautua eteväksi kehittämään mentelmiä, organisaatioita tai tekniikkaa. Sinusta voi olla apua kaikille, jotka haluavat pysytellä kehityksen kärjessä ja vieleä nähdä tulevaisuuden trendejä ennakolta.

Olet kaukokatseinen ja siksi lähellä olevat rutiinit ja arkiasiat eivät maistu kummoiselta. Sinulla on kotona joukko ihmisiä, jotka kaipaavat lähelleen sitä tavallista arjen sankaria, johon voi luottaa ja joka vaihtaa rikki menneen sähkölampun eikä vain suunnittele tietojärjestelmiä Kiinaan. . .

23/3/2007: Neptunus, ohitus: Oppositio, kohde: Aurinko Neptunuksen vastakkaisuus Aurinkoon koettelee minuutesi eheyttä ja toimintavalmiutta. Neptunus voi tuoda pintaan outoja kaipauksen ja haikailun kohteita, tunnelmia, elämyksiä ja haaveita, jotka viestittävät siitä, minkä olet jättänyt elämättä ja kokematta. Jos olet elänyt hyvin kouriintuntuvan elämän, kuvio saattaa olla vaikea kestää koska se voi laajentaa tajuntaa ja luoda kaoottisia mielentiloja. Puhti voi olla poissa ja työhalutkaan eivät ole suuren suuret. Mutta jos olet virittäytynyt Neptunukseen hyvin, saatat kokea vahvan luovuuden aallon kuvien ja visioiden virratessa. Jos olet heikoilla, alitajunnan aktiivisuus voi viedä jalat alta ja saatat olla hämmentynyt ja avuton ja voit tarvita tukea.

31/7/2007: Neptunus, ohitus: Oppositio, kohde: Aurinko Neptunuksen vastakkaisuus Aurinkoon koettelee minuutesi eheyttä ja toimintavalmiutta. Neptunus voi tuoda pintaan outoja kaipauksen ja haikailun kohteita, tunnelmia, elämyksiä ja haaveita, jotka viestittävät siitä, minkä olet jättänyt elämättä ja kokematta. Jos olet elänyt hyvin kouriintuntuvan elämän, kuvio saattaa olla vaikea kestää koska se voi laajentaa tajuntaa ja luoda kaoottisia mielentiloja. Puhti voi olla poissa ja työhalutkaan eivät ole suuren suuret. Mutta jos olet virittäytynyt Neptunukseen hyvin, saatat kokea vahvan luovuuden aallon kuvien ja visioiden virratessa. Jos olet heikoilla, alitajunnan aktiivisuus voi viedä jalat alta ja saatat olla hämmentynyt ja avuton ja voit tarvita tukea.

Tämän horoskoopin toimitti Sinulle horoskooppi.com


 «TULOSTA MALLITEKSTI
  | pages powered and designed by aboanet