LUONNEANALYYSI -esimerkki
»  Takaisin tilaussivulle
Tiina Tilaaja Synt: 14.08.1975

ASTROLOGINEN LUONNEANALYYSI

Olet tilannut itsellesi laatimani Astrologisen luonneanalyysin. Haluan heti aluksi muistuttaa, että tämä tulkinta on minun henkilökohtainen näkemykseni planeettatekijöiden vaikutuksista sinun astrologisella kartallasi. Jokaiselta kartalta löytyy haasteita, mutta mitään negatiivista sen ei kuulu olla. Tämän tulkinnan tarkoitus on auttaa sinua voittamaan haasteesi ja hyödyntämään valmiutesi. Toivotan sinulle mielenkiintoisia ja innostavia lukuhetkiä astrologisen minäkuvasi kanssa.

Seuraavilla sivuilla on kerrottu pääpiirteittäin tarkalle syntymähetkellesi laaditun tähtikartan planeettavaikutukset puhtaimmillaan ja hiukan huumorilla höystettynä. Tätä kirjallista tulkintaa voidaan pitää kattavana astrologisena luonnehoroskooppina, sillä mukana ovat kaikki persoonallisten planeettojen merkki- ja huonesijainnit.

PERSOONALLISET PLANEETAT ovat astrologiassa näkyvimmin käyttäytymisestämme kertovia tekijöitä. Siksi tämä merkki- ja huonetulkinta soveltuu mielestäni todella hyvin ensimmäiseksi askeleeksi oman tähtikartan maailmaan. Jos tunnet syvää pettymystä jotakin merkkivaikutusta kohtaan tai et kertakaikkiaan pysty löytämään siitä itseäsi on kyseinen planeetta todennäköisesti voimakkaassa kulminaatiossa aspektissa) toisiin planeettoihin. Tietyissä tilanteissa nämä kulminaatiot voivat muuttaa käyttäytymismalleja lähes päinvastaisiksi. Sopiva annos kriittisyyttä ja huumorintajua helpottaa ensiaskelten ottamista tällä itsensä kehittämisen joskus vaikeallakin tiellä.

VAAKA NOUSEVANA MERKKINÄ

Askendentti kuvaa sinua ulkoisena persoonana, joka tuot esiin käytännön elämässä merkkisi mukaisia ominaisuuksia. Nousu ja lasku ovat akselin kaksi päätä ja molemmat liittyvät persoonallisuuden vuorovaikutukseen ympäristösi kanssa. Kun olet tekemisissä ympäristön kanssa, annat itsestäsi sinulle luonteenomaisia merkkejä, käyttäytymisen kaavoja ja informaatiota omalla persoonallisella tavalla, joka vastaa nousu- ja laskumerkkisi luonnetta. Nousumerkkiä voi pitää aktiivisena, sieltä lähtevät sinun omat persoonallisuuden tarpeet ympäristöä kohti ja laskumerkki taas on passiivinen pää, jonka kautta ympäristö ja muut ihmiset vaikuttavat sinuun. Kun Vaaka nousee kartallasi, minäsi on valmistautunut kohtaamaan ulkomaailman sopeutuvasti ja mukautuen. Olet melko sileä sosiaalinen ihmistyyppi ja voit sopeutua tilanteeseen kuin tilanteeseen ottaen huomioon muita ihmisiä joustavasti ja omaa minää erikseen korostamatta. Sinulla on kykyä löytää paikkasi maailmassa vertaillen, tasapainottaen ja luoden yhteyksiä ihmisestä toiseen.

Ulkoinen persoonallisuutesi etsii paikan, jossa voit olla päivittäin tekemisissä ihmisten kanssa. Sinulla on suhde ympäristöön, joka sallii sinun välittää ihmisten ja asioiden kesken, olla auttamassa yhteisymmärryksen ja rauhanomaisten ratkaisujen luomisessa. Toinen ympäristö, jossa viihdyt, on esteettinen. Kauneuden täyttämä ympäristö inspiroi sinua ja saa sinut hyvään vireeseen. Ihmisistä kiinnostuneena olet hyvä havainnoija ja opit paljon olemalla aktiivinen sosiaalisissa suhteissa. Liikut sulavasti ihmisten ja ihmisjoukkojen parissa tehden työtäsi, neuvotellen, neuvoen, esiintyen asiantuntijana tai makutuomarina, mutta myös vapaa-aikanasi kaipaat seuraa ja ulkoista viihdykettä. Ihmisläheisenä tunne-elämäsi kehittyy herkäksi ja hyvä vainu ihmisten suhteen auttaa löytämään sopivaa seuraa. Suhteesi ihmisiin on melko asiallinen eikä sentimentaalinen.

Kuitenkin pelaat mielelläsi ihmissuhteilla, olet taipuvainen sekä kevyeeseen flirttiin että kaipaat ideaalista parisuhdetta, joka toteuttaisi kaikki unelmasi. Voit arvostaa suhdetta sinänsä kovasti ja panostat siihen ja pidät toimivaa parisuhdetta sitä jonkinlaisena ihmisen kypsyyden mittarina. Pystyt tasa-arvoiseen ihmissuhteeseen sopivan kumppanin kanssa ja voit olla maltillinen ja sovitteleva puoliso. Sinulla on kykyä korjata ilmenneitä puutteita ja parantaa suhteen laatua. Samoin kriisiaikoina et repeä kappaleiksi vaan onnistut useimmiten säilyttämään kohtuullisuuden ja tunteiden tasapainon.

VAAKA NOUSUINEN PARISUHTEESSA

Kun Oinas on Vaa'an vastamerkki, se työntää esiin Vaa'alle vierasta elinvoimaisuutta ja luonnonmukaisuutta. Voit tuntea olevasi hillitty ihminen, mutta Oinas DC:n merkkinä vaatii, että sinun on avauduttava myös alkuperäisiä tunteita, seksuaalisuutta ja elämän spontaaneja ilmiöitä kohtaan.

Muuten jäät yksipuoliseksi, melko kalpeaksi ihmistyypiksi, joka toimii automaattisesti sosiaalisten reaktioiden ja yhteisten arvojen mukaan. Vastamerkkisi avaa sinua hyväksymään omia villejä piirteitäsi vaikka ne ovat kuinka kaukana omasta mielestäsi sinun persoonallisuudestasi. Oinas sinussa heittäytyy ihmissuhteisiin vapaasti ja spontaanisti, mutta todennäköisesti et löydä tätä ominaisuutta itse vaan kumppani tuo sen elämääsi. Voit saada vastapelurin, joka ei niinkään noudata yleisiä sääntöjä ja normeja vaan toimii oman voimakkaan vaistoluontonsa pohjalta. Tämä voi olla hyväksi sinulle jotta et pääse pakoon omia tiedostamattomia yllykkeitäsi. Oinas-kumppani saattaa edustaa itsellesi vierasta tapaa pyörittää elämää itse yksin kirjaten niin voitot kuin tappiotkin omalle tililleen. Voit tarvita rinnallesi yksilön, joka toteuttaa itseään pelkäämättä reaktioita, joka on suorasukainen ja tarpeeksi primitiivinen antaakseen sinulle oikeaa vastapainoa ja haastetta.

VAA'AN TERVEYS

Perinteisessä astrologiassa nousumerkki ja erityisesti askendentti vastasi paljon myös ihmisen kehollisesta olemuksesta ja sitä kautta myös terveydentilasta. Askendentti on tapa, jolla ihminen "ruumistuu" tiettynä aikana tietyssä paikassa. Vaaka kuuluu ilman merkkeihin. Ilma merkit luovat yhteyksiä myös fyysisellä tasolla. Samoin kehossa ilma hallitsee esimerkiksi elimistössä olevia putkia, kanavia, hermoja ja elimistön yhteistoimintaa. Vaakana olet elintavoissasi kohtuullinen etkä rasita tunnetusti itseäsi liikaa. Heikko kohtasi on munuaiset.

LEIJONA KESKITAIVAALLA

Keskitaivaan merkki kuvastaa sinun korkeimpia päämääriäsi elämässä. Siihen heijastuu tarpeita olla jotain yhteiskunnassa, saavuttaa oma asema, paikka ja merkitys yhteiskunnassa. Kun minäsi loistaa ja tuo omia kykyjään esiin sovituissa puitteissa, silloin keskitaivaan merkki on aktivoitunut ja oma itseluottamuksesi, minätunteesi kasvaa hyvin suoritetusta työstä, tehtävistä, velvollisuuksien hoidosta. Samalla turvaat aineellisen turvallisuuden tarpeesi, työ tuottaa rahaa ja joskus myös se poikii sosiaalista merkitystä, valtaa, mainetta ja kunniaa. Jokainen ihminen haluaa näitä asioita enemmän tai vähemmän ja keskitaivaan merkki osoittaa, millaisia kykyjä sinulla on antaa yhteiskunnalle ja mitä keinoja on tyydyttää sosiaalista ja ammatillista kunnianhimoa.

Leijona keskitaivaan merkkinä on aina kunnianhimoinen ja haluaa päästä näkyvälle paikalle yhteiskunnassa. Olet erityisen kunniantuntoinen ja herkkä maineellesi. Voit tavallaan pitää silmällä ympäristöä ja sitä, mistä voisit saada nostetta ja kohotusta urallesi. Saatat mennä mukaan yrityksiin ja hankkeisiin, jotka tuovat arvonnousua melko laskelmoidustikin. Mutta parhaimmillasi olet loistava asioiden kokoaja, luot ja valat henkeä omaan ammattiisi, työtovereihin ja saatat olla hyvä managerisoimaan, johtamaan, antamaan suuntaa, edustamaan ja esittämään oman asiasi, firmasi tai ammattisi hyviä puolia.

Olet yleisluontoinen ammattilainen, et yksityiskohtiin perehtynyt vaan laajat ja suuret linjat ovat parhaiten hallussasi. Lisäksi osaat asettua pomon asemaan helposti komentelemaan ja pitämään puoliasi elämän kilpajuoksussa. Keskiyön merkki on aina vastapäätä keskipäivän merkkiä. Keskiyön merkki, eli IC:n merkki symboloi privaattia minää, sitä, joka on ilman sosiaalista roolia omana itsenään omassa kodissaan yksityisyytensä suojissa, jossa ei tarvitse esittää mitään eikä vetää rooleja. Privaattiminän suojissa ihminen kasva aikuiseksi ja tulee vanhempien vaikutusvallan kautta aikuiseksi ja etsii omaa paikkaansa maailmassa, omaa kotia, ympäristöä, johon voisi asettua ja kasvattaa tulevaa sukupolvea, omia lapsiaan ja saada osakseen turvallisuutta, lämpöä ja tapojen ja tottumusten tuomaa jatkuvuutta.

VESIMIES KESKIYÖN MERKKINÄ

Vesimies keskiyön merkkinä merkitsee välitöntä tarvetta elää perheyhteydessä, jossa on joko paljon ihmisiä, omaa perhettä, sukua, ystäviä ja satunnaisia matkailijoita tai sitten pitäydyt enimmäkseen siihen, että olet yksin ja hallitset kotiasi yksinvaltiaana.

Saatat vaatia omaa tilaa, omaa vapautta, jolloin perheenjäsenten pitää tottua siihen, että olet melko paljon poissa kotoa, matkoilla, työkeikoilla tai luot yhteyksiä kauas maailmalle. Olet hyvin itsevaltainen jossain suhteissa ja voit saada kritiikkiä siitä, että pysyt henkilöasioiden ulkopuolella keinotekoisesti, otat etäisyyttä omiin läheisiin, lapsiin, puolisoon ja keskityt hoitamaan siististi omat, erityiset velvoitteesi. Pesukonetta voit yrittää korjata, mutta paitojasi et mielelläsi itse pese. Voit olla kuitenkin suvaitsevainen kasvattaja, joka opetat lapsillesi sosiaalisuuden perinteitä, kansainvälisyyttä ja pidät perhettä ajan tasalla.

AURINKO LEIJONASSA

Aurinkosi on elämän keskus, energian ja voiman lähde. Aurinko symboloi itse elinvoimia, joihin ihminen samastuu ja jotka antavat elämäisen tahdon, pyrkimyksen valoon, tietoisuuteen, oman minän toteutumiseen.

Elinvoimat antavat jatkuvuutta niin keholliseen, psyykkiseen kuin henkiseen aktiivisuuteen. Auringon merkitys näkyy ihmisen tietoisena identiteettinä, minän tunteena omasta yksilöllisyydestä ja sen tuomasta perimmäisestä erilaisuudesta muihin verrattuna. Aurinko on elämän keskus, perusvoima, jonka ympärille rakentuvat muut ihmisen olemuksen toiminnot ja taipumukset. Koska Auirnkosi on keskikesän loistokkaassa Leijonassa, minäsi itsetunto voi kohota suureksi. Kaipaat päästä näyttelemään elämässä suurta roolia tai egosi vaatii nousua muiden yläpuolelle jollain tavalla. Saatat kehittyää ihmiseksi, jonka olemus janoaa tunnustusta, aplodeja, suosiota, menestystä. Leijonamaisuus voi merkitä aitoa kykyä luoda valoa ympärillesi ja sisimpääsi. Sinussa on naiivisti elämästä nauttiva puolesi, joka kuitenkin tarvitsee muita tuekseen.

Ihmiset joutuvat usein alistumaan kanssasi tai yrityksesi nousta muiden yläpuolelle saa outoja, joskus kieroja muotoja. Minätunne on korkea, säteilyvoimaa, karismaattisuutta ja suureellista elämäntunnetta riittää jaettavaksi ympäristöön. Olet suurten linjojen ihminen, joka ahdistuu pienten, yksityiskohtia tai puhdasta tietämystä vaativien tehtävien edessä. Haluat olla jotain, esimerkki, keulakuva, symboli, samaistuksen kohde, johtaja, auktoriteetti, mutta hyvä olisi muistaa tarkistaa aika ajoin, miten pieni ihminen näyttävän kuoren sisällä jakselee. Parasta sinulle olisi luoda jotain ainutkertaista, kohottaa ihmisiä ylöspäin korkeiden esikuvien ja tavoitteiden innoittamana ja johtaa halukkaita uusiin, ennennäkemättömiin saavutuksiin. Leijonan myyttinen hallitsija on kreikkalaisten Apollon, joka oli niin kaunotaiteiden jumala kuin ennustaidon (näkemisen) jumaluus, kultakutrinen ja kaunispiirteinen myyttinen hahmo lyyra kädessään.

LEIJONAN LAPSUUS

Leijonanpennun lapsuus voi olla aluksi hyvin valoisa ja optimistinen. Olet syntynyt todennäköisesti Isä-vallan ja auktoriteetin alaiseen perheeseen joten paljon on kiinni Isän persoonallisuudesta, miten kasvusi sujuu. Tyttönä olet samastunut Isään vahvasti ihailevan rakkauden siteillä, mutta poikana voit kokea Isän liian hallitsevana, diktaattorimaisena tai omaa kasvuasi tukehduttavana. Sinun on löydettävä oma identiteettisi melko voimakkaiden kasvuvaikutteiden keskellä ja luotava oma nahkasi suhteessa vanhempiisi. Sinussa on yksilöitymisen tarvetta, joka menee pitkälle ja ennenmmin tai myöhemmin teet voimakkain elein ja sanoin pesäeroa vanhempiisi ja heidän edustamaan elämänmuotoon - mutta saatat palata myöhemmin melko lähelle samoja arvoja.

AURINKO 10. HUONEESSA

Olet keskipäivän lapsi ja hyvin tietoinen säteilyvoimastasi ja arvostasi. Koska Aurinkosi on tavoitteiden, uran ja ammatin huoneessa, sen asema tuo lisää painoa ja arvokkuutta julkiseen asemaasi. Olet ehkä niitä, joille varhainen kutsumus on tuonut selvän ammatinvalinnan. Pystyt heijastamaan ominta itseäsi ammattisi ja työsi kautta. Olet siinä varsin kunnianhimoinen, itsetietoinen ja voimakkaasti keskittävä. Otat ohjat omassa elämässäsi käsiisi ja hallitsevaa taipumusta riittää laajemmallekin alueelle. Parhaita puoliasi ovat kutsumustietoisuus, energian ja järjen selkeä käyttö työssäsi ja sisäinen arvokkuus ja auktoriteetti, joita tarvitset tehtävissäsi. Sinussa on pyrkimystä selkeyteen, suurten periaatteiden ja elämän prinsiippien rajaukseen. Pystyt sopeutumaan niin omaehtoiseen työhön kuin hallinnollisiin tehtäviinkin. Haluat nousta korkeammalle kuin mitä alkuasetelmat antavat myöten.

Tästä voi kehittyä poliittista tai hallinnollista kiipeämisen tarvetta. Haluat pärjätä, saada aikaan näkyviä tuloksia ja edustaa omaa alaasi kirkkaasti ja omia kykyjäsi korostaen. Pieni ylimielisyys tai maineen tavoittelukaan ei ole vierasta. Aurinko tässä huoneessa voi osoittaa että kasvuvuosinasi äitisi johdatteli sinut näkemään itsesi osana suurta maailmallista koneistoa, ja siksi sisäinen äitisi vaatii suuria tekoja ja oman arvon mieltämistä yhteiskunnassa. Onnelliseksi voit tulla tekemällä tinkimättä työsi ja seuraamalla kutsumustasi.

KUU SKORPIONISSA

Kuu Skorpionissa merkitsee helposti ahdistuvia tunteita. Mahdollisesti lapsuudenkokemuksesi painottivat sitä että sinua rakastettiin vain ehtojen alla. Opit ehkä miellyttämään vanhempiesi vallantahtoa tai jouduit heidän suunnitelmiensa uhriksi. Vaistosi eivät aina ole sopeutuvia vaan äärimmäiset reaktiot rikkovat arkielämän pintaa. Sinussa itsessäsi on tahtoa kontrolloida ympäristöä ja läheisiä ihmisiä. Se voi johtaa arkisen rutiinin pysähtelyyn ja ihmissuhteiden ongelmiin. Kuitenkin olet intensiivisesti tunteva ja pystyt herättämään muissakin alitajuisia motiiveja, joista he ovat tietämättömiä. Tunteesi ovat syvällä ja joskus ankkuroituneet liian syvälle alitajuisiin kerroksiin. Traumaattiset kokemukset voivat pitää tunteitasi jumissa ja olet herkkä sisäistämään negatiivisia kokemuksia, jotka muhivat sisälläsi ja voivat purkautua epäsosiaalisena käyttäytymisenä tai kostonhaluna. Voit haluta ohjata ihmisiä tunne-elämän kautta ja läheisyyssuhteissa on aina jotain valtapeliä menossa tai alitajuisia strategioita tekeillä, jotka jännittävät välejä niin perhesuhteissa kuin arkisissa ihmissuhteissa.

KUU 2. HUONEESSA

Kuu on kartallasi 2. huoneessa, jossa se viittaa kykyyn sopeutua aineellisiin elämän vaatimuksiin - mutta usein lyhytnäköisesti päivästä toiseen. Vaistosi koota turvallisuutta, hamstrata ja kerätä varastoon ruokaa, vaatteita ja mukavuutta, ovat kehittyneet pitkälle. Olet luontainen ihminen, joka tajuaa luonnon, kasvun ja hyödyn merkityksen käytännön elämässä. Suhteesi luontoon ja kaikkeen maanläheiseen voi olla eräs tukipilari elämässäsi. Pystyt hoitamaan aineelliset asiat hyvin vaikkakaan et ole siinä suhteessa kovin kunnianhimoinen. Elät arkisessa ympäristössäsi lähellä omia perustarpeitasi ja pystyt samaistumaan ruumiisi tiloihin pitkälle. Siksi kykysi vaistota milloin olet ylittänyt kohtuuden ja terveyden rajat, on valpas ja varoittaa tasapainon heilahduksista. Olet ruumiisi ja hyvinvointisi suhteen herkkä ilmapuntari. Vaistosi määräävät mitä syöt, miten paljon, mitä perustarpeita kaipaat tullaksesi tyydytetyksi. Voit olla niitä, jotka syövät liikaa suruunsa tai joiden henkiset ja psyykkiset kriisit näkyvät ruumiin kunnossa.

MERKURIUS MERKEISSÄ

Miten ilmaiset itseäsi, millaisia älyllisiä tarpeita sinulla ja millaisen laadun kautta ne tulevat ulos puhuttuna ja kirjoitettuna sanana, siitä Merkurius merkeissä kertoo jotain oleellista. Merkurius on jumalten sanansaattaja, viestinviejä ja sen kautta rakennat kuvaa todellisuudesta käyttäen kieltä, käsitteitä kuvaamaan todellisuutta. Mielen kyvyt sitoa asioita yhteen paljastuu Merkuriuksen myötä. Merkuriuksen merkki osoittaa millainen älyn ja mielen laatu on ja mitä se kaipaa tullakseen tyytyväiseksi.

MERKURIUS NEITSYESSÄ

Neitsyessä oleva Merkurius saa sinut kommunikoimaan selkeästi. Sanojen ja lauseiden huolekas painotus jo kertoo, että suhtaudut kieleen erittelevästi ja haluat ilmaista asioita tarkasti.

Voit eritellä asioita puheissasi ja laitat käsitteitä peräkkäin lahjakkaasti. Myös kriittinen sävy pujahtaa helposti kieleen mukaan. Voit olla varauksellinen kielenkäyttäjä, et anna tunnustusta helposti, et liioittele ja pysyttelet enimmäkseen asialinjalla. Voit eritellä myös tunteita ja ihmissuhteita laittaen asioita järjestykseen, mutta tässä ei ole välttämättä tunnetta lainkaan mukana. Sinun älylliset harrastuksesi voivat olla moninaiset ja kielen hallinta ja tehokas käyttö on näiden harrastusten edellytys.

MERKURIUS 10. HUONEESSA

Merkurius on karttasi 10. huoneessa. Sen merkitys korostaa kykyjäsi toimia ammatillisesti välittäjänä, tiedon, esineiden, rahan tai informaation parissa. Tavoitteesi ja päämääräsi elämässä ovat melko lyhytaikaisia ja vaihtelevia. Siksi sinulla saattaa olla useampi kuin yksi ammatti ja ura.

Olet monipuolinen ja liikkuva ihminen ammatissasi, kaipaat vaihtelua ja tilaisuuksia oppia lisää. Työsi voi olla luonteeltaan älyllinen, siihen voi sisältyä asioiden kierrätystä, paperityötä, informaation ja tiedotusvälineiden parissa työskentelyä. Olet tiedollisesti pätevä, ja annat ulospäin melko puolueettoman kuvan itsestäsi. Työsi imee paljon henkisiä voimia ja vaatii nopeaa sopeutumista. Lyhytjänteiset tehtävät ja toimeksiannot voivat sopia sinulle hyvin. Tämä kuitenkin riippuu paljon Merkuriuksen merkistä.

VENUS NEITSYEESSÄ

Venus Neitsyessä rajaa rakkautesi siihen mikä on toimivaa ja käytännöllistä. Voit olla sisäisesti estynyt ilmaisemaan tunteitasi tai työnnät niitä koko ajan syrjään muiden asioiden tieltä. Voi olla että elämässäsi ei ole tarpeeksi aikaa rakkaudelle ja ihmissuhteille. Nirsona, kriittisenä ja valikoivana voit löytää kumppanista heikot puolet heti ja huonoina aikoina piikittelet niillä häntä.

Mieti miten voisit olla tehokas, avulias ja nöyrä liitossa ja osoittamalla rakkauttasi käytännön teoilla ja palvelualttiudella. Merkkisi mukaisesti tunteesi ja rakkauden tarpeesi voi tulla esiin tarpeena ymmärtää mitä tunteissasi tapahtuu. Jatkuva huolestunut oman minän ja kumppanin tunteiden analysointi ja repostelu voi johtaa rakkauden tunteen kapenemiseen tai häviämiseen. Vaatimukset kumppanille ovat korkeita ja kynnys voi olla myös niin ylimittainen ettei kukaan kuolevain ylitä sitä elävänä. Maamerkissä rakkaus voi ilmetä myös kykynä huolehtia kumppanista, tarjota hänelle kehittymisen aineksia, jolloin rakkaudesta tulee "aikuiskoulutusta kahdelle". Eroottinen ja seksuaalinen kiinnostus voi olla joko kontrollin alaista tai sitten uteliasta ja kyselevää, analyyttistä ja tutkivaa.

SISÄINEN NAINEN (Jumalatar johon mies rakastuu)

Millainen on sisäinen naisellisuutesi?

Sisäinen naisellisuutesi naisena on työ- ja tehtäväkeskeistä. Sinulla on suuria suorituspaineita naisena, haluat olla pätevä, kouluttautunut, osaava, kaikkitaitava ja -tietävä nainen. Tuhattaitoisuus ja kyky puuttua asioihin, jotka eivät toimi kunnolla tai tuottavat viivästyksiä elämän rytmiin, ovat hyviä puoliasi. Epäilemättä nainen sinussa haluaa parantaa maailmaa ja ihmisiä antamalla "kotiläksyjä" tai käymällä uupumatta epäkohtien kimppuun analyyttisen mielen aseilla ja sosiaalitantan tarmokkuudella. Olet käytännöllinen nainen, jolle elämä on sarja tehtäviä, työpaikkoja tai oman perhepiirin kanssa tehtävää kehitystyötä hyvinvoinnin, terveyden ja henkisen kehityksen puolesta.

VENUS 10. HUONEESSA

Venus on ammatin ja uran huoneessa 10. Sen asema osoittaa että tunteesi, rakkauden tarpeesi ilmenevät rakkautena työhön ja oman aseman kehittämiseen. Ihmissuhteitasi voi leimata realistinen asiallisuus koska näet helposti ihmiset ammattitovereinasi ja alaisina ja esimiehinä etkä voi suin päin heittäytyä ihailemaan ketään yksipuolisesti.

Sinussa on työmoraalia, halua viimeistellä asiat tiptop ja siten saada tyydytystä suurelle järjestyksentarpeellesi. Olet aikaansaapa, mutta tarvitset myös kollegoiden tukea ja osaat sitä itsekin antaa muille. Asiat luistavat kun saat toimia suhteellisen itsenäisesti hoidellen työtäsi ja samalla työpitoisia asiakassuhteita. Sinun työteliäisyytesi voi tosin peittää näkyvistä persoonallisia piirteitäsi ja tarpeitasi. Venus Neitsyessä tuo häveliäästi esiin tunteitasi tai osoittautuu kärkeväksi toisten erehdyksiä kohtaan. Siksi panostat työsuhteisiin ja voit olla työnantajana pidetty ja arvostettu tai työntekijänä ihmisläheinen. Osaat parhaimmillasi tuoda lämpöä ja tasapainoa virallisiinkin suhteisiin ja siten työympäristösi voi pehmentyä ja muuttua inhimillisemmäksi. Pyrit näkemään ihmisiä koneistojen ja virallisten byrokratioiden joukosta.

MARS HÄRÄSSÄ

Mars on kartallasi Härässä, joka korostaa tarvetta elää lähellä elämän perustasoa eikä hienostella. Sinulla on voimakkaat tarpeet ja halut, jotka pitävät sinua luonnonmukaisena - ja toisten mielestä karkeana. Sisäinen maskuliinisuutesi vaatii läheisyyttä fyysisellä tasolla joten seksuaalisuus on tärkeä elementti ihmissuhteissasi.

Turhaudut pahiten jos joudut elämään liian hienostuneissa puitteissa tai ilman kosketusta luontoon, ihmisruumiiseen ja omiin biologisiin tarpeisiin. Kyky luoda turvallisuutta on johtotähti elämässäsi ja siksi ponnistelet taloudellisten etujen vuoksi lujasti. Sinussa on keskittynyttä, rakentavaa ja rauhallista voimaa, joka voi näkyä myös fyysisten kykyjen tasolla. Voima on kykyä pitkäjänteisesti ja hellittämättä puurtaa töitä, kantaa fyysisiä ja moraalisia taakkoja ja saada omin käsin pystytettyä jotain melko pysyvää ja kauaskantoista.

Voimaa on myös vieteissä ja vaistoissa, jotka kuitenkin tulevat esiin hillitysti. Aktiivinen minäkuvasi on hieman junttimainen ja perusarvot nousevat ruohonjuuritasolta suoraan. Sitä kuvaa voi hienostaa omaksutut tavat ja tottumukset, kulttuurin jalostava vaikutus, mutta pohjalla voi olla aina suoraa itsekkyyttä.

SISÄINEN NAISESI (Mitä mies sinussa näkee)

Naisena sisäinen Mies tulee esiin silloin kun törmäät miestyyppiin, joka tuntuu hallitsevan elämäänsä fyysisesti, luonnonläheisesti ja karhean karhumaisesti. Voit tarvita miestyyppiä, joka huolehtii elämän ulkoisista tarpeista säntillisesti, joka ei haihattele, on juurevasti ja tukevasti paikallaan luoden vakautta ja elämänmuodon pysyvyyttä.

Konkreettinen mies, joka ei pelaa sanoilla ja käsitteillä vaan käsillään, joka tulee lähelle, vaatii läheisyyttä suoraan ihokosketuksen kautta ja jonka vaistot ja eroottinen vire nousee syvältä luonnollisten tarpeiden tasolta, on juuri sinun sisäinen miehesi.

Mitä enemmän itse toteutat näitä ominaisuuksia, sitä vähemmän sinulla on tarpeita löytää kumppani, joka edustaa näitä ominaisuuksia.

MARS 8. HUONEESSA

Mars on huoneessa 8, ja osoittaa tiedostamatonta tarvetta päästä vaikuttamaan muihin ihmisiin omien energioittesi avulla. Sinussa on sisäisiä latauksia ja jännitteitä, jotka purkautuvat intensiivisissä ihmissuhteissa ja seksuaalisissa kokemuksissa. Psyykesi on valmistautunut tunkeutumaan syvälle itseen ja muihin tunteakseen kuuluvansa lujemmin elämään. Käytännössä voit tarvita hyökkäävää otetta toimiaksesi liikemaailmassa tai yhteisen varallisuuden parissa tehokkaasti. Voit joutua herättelemään ryhmätuntoja ja samalla nostat esiin primitiivisiä vaistoja ja viettejä ihmisissä. Pystyt ärsyttämään voimakkaasti ihmisiä tai vetämään puoleesi toisia. Sinua ei nähdä neutraalisti vaan mielipiteet ja arvostukset jakautuvat voimakkaasti kahtia.

Psyyken tai aineellisen materiaalin käsittely ja uudelleenmuokkaaminen ovat vahvoja alueitasi. Riskin ottaminen ja vaaran kanssa pelaaminen voivat kertoa että olet alitajuisesti valmistautunut mahdolliseen kuolemaankin.

CHIRON, Haavoittunut parantaja

Kheiron on "haavoittuneen parantajan" arkkityyppi, on tapana sanoa. Pikkuplaneetta Kheiron (englanniksi Chiron) löydettiin 1. 11. 1977 ja yhä sen avautuminen astrologiseen tulkintaan näyttää olevan vielä kesken. Kheiron kentaurina edustaa poikkeuksellista paljaiden perusvoimien tietoista rajoitusta, jalostamista ja henkistämistä. Kentaurien tehtävä yleensä näyttää olleen näiden myyttien mukaan uhrata elämänsä korkeamman tietoisen kehityksen, hyväksi. Kuten Rollo May on sanonut: Kyky muuttaa muita ihmisiä syntyy kohdattuamme omat vastoinkäymisemme. haavoittuneet ihmiset ovat parhaita parantajia.

Me parannamme itsemme haavojemme avulla. Parantamalla muita, kuten shamaanit tietävät, me pysymme itse terveinä. Jos otamme nämä myyttiset ainekset ja yritämme koota Kheironin merkitystä ihmiselämän kehityksessä, voidaan löytää teemaksi jälleen uhraus korkeamman elämän hyväksi. Kheiron tajuaa kuolevansa ja antaa henkensä pantiksi muille jäljessä tuleville. Voisi sanoa että Kheiron on initoija, liikkeellelähettäjä ja toisaalta hän on kehitystien päässä paljastuva uhri. Kun matka on tehty, vaikeudet voitettu ja uusi kehityksen taso saavutettu, Kheironilla ei ole enää aktiivista roolia. Mutta voidakseen elää lainomaisesti luonnon mukaan, ihmisen täytyy antaa uhri. Se tulee lähelle muotoa: "Sairaus on kohtalon yleisin lunastusmuoto", kuten Dethlefsen sanoo. Planeetta merkeissä vastaa kysymykseen: millaisen peruslaadun varassa planeetta toimii, mikä sen toiminnon pitää aktiivisena, millainen "polttoaine" planeetan edustamaa psyyken tehtävää pitää käynnissä.

Kheironin merkkisijainti täytyy yhdistää myös huonesijaintiin ja sen tekemiin aspekteihin.

CHIRON OINAASSA

Kartallasi Kheiron on Oinaassa. Elämän kriisit ilmenevät akuutisti seurauksena liian äkkijyrkistä ja itsekkäistä päätöksistä ja ratkaisuista. Elämäntyylissäsi voi olla repimistä, taistelua tai ääriyksilöllisiä piirteitä. Uusien parannusmenetelmien kehittäjä ja ideoiden spontaani esittäjä, kenties myös esitaistelija ja herkästi loukkaantuva äärimmäisyysihminen. Oman kuolevaisuuden tajuaminen voi tulla äkillisesti tai sitä vastaan kapinoiden. Elinvoimien ollessa luontaisesti elämän puolella. Hidas merkki. Ikäluokat 1918-1926 ja 1968-1977.

Tämän horoskoopin toimitti Sinulle horoskooppi.com


 «TULOSTA MALLITEKSTI
  | pages powered and designed by aboanet